Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Snape love story. » Een nieuwe leerling.

Snape love story.

26 juli 2011 - 23:09

251

1

306



Een nieuwe leerling.

Het nieuwe schooljaar op Zweinstein was aangebroken. Het feestmaal was zojuist begonnen en de hal was zoals gewoonlijk feestelijk versierd.

Net op het moment dat Ron z’n bord voor de 3e keer vol schepte kwam prof. Anderling de zaal ingelopen met een meisje dat rustig achter haar aanliep. Harry, Ron en Hermelien keken elkaar aan. Dat is zeker geen eersteklasser zeiden ze tegelijk, en ze keken nieuwsgierig naar het meisje. Ze had lang blond haar, bruingroene ogen en leek ongeveer net zou oud als hen zelf.
Prof. Anderling ging vooraan de zaal staan en pakte de sorteerhoed. Ze keek het meisje vriendelijk aan en zei haar te gaan zitten op het krukje. Het meisje ging snel zitten en keek de zaal door. Prof. Anderling zette de sortheerhoed bij haar op en een tel later klonk er luid door de zaal ‘Griffoendor!’. Ze liep haastig naar de tafel van Griffoendor en ging naast Hermelien zitten. Hermelien stelde zich voor. ‘Ik heet Angel Ferguson, ik kom van een andere school en zit nu eigenlijk in het 5e jaar’.
‘O maar dan zit je bij ons, wij zitten ook in het 5e jaar’ zei Hermelien vriendelijk.
‘Ik geef je wel een rondleiding’ zei Hermelien.
‘Dat is aardig van je’ zei Angel.
Maar eerst was het tijd om te genieten van het feestmaal!

Na de rondleiding begeleide Hermelien, Angel naar de slaapzaal. Angel kreeg een bed naast Hermelien. Nadat ze nog wat kletste besloten ze allebei te gaan slapen zodat ze goed uitgerust zouden zijn voor de eerste lessen morgen..


Reacties:


Rebella
Rebella zei op 29 aug 2011 - 19:21:
lol leuk geschreven!