Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » I want a normal life(pauze) » finnaly a friend

I want a normal life(pauze)

28 juli 2011 - 16:05

425

3

267



finnaly a friend

hoop dat je het leuk vind ik kan wel nog veel heel veel beginners fouten maken maar met julli hulp komt alles goed dus laat tips achter xxxx shauny

Ik word wakker , ik hoor dat men vader nog thuis is dus blijf ik nog wat liggen .Ik draai me om en 'oow' , blijkbaar zijn mijn verwondingen ernstiger dan ik dacht . Ik kom recht en val , 'June ik ben weg ruim alles op en zie maar dat ik vandaag niet meer achter je moet komen of er zwaait wat!!'Riep hij me toe . Ik sta op en ga naar de badkamer. Ik hef mijn T-shirt op en zie een mega grote blauwe plek zitten. Ik prik erin, en moet me inhouden om het niet uit te schreeuwen van de pijn. De blauwe plek rond mijn oog doet me weer denken aan gister avond. Tranen branden achter mijn ogen als ik denk aan wat er is gebeurd. Al de blauwe plekken die ik voel branden op mijn huid doen me denken aan mijn vader. Hij heeft geen idee wat hij me allemaal aan doet. Geluidloos rollen de tranen over mijn wangen en vallen kapot op mijn T-shirt. Ik zucht diep, veeg mijn tranen weg en en slenter naar beneden .


Ik neem zoals altijd een muslie reep, ruim op en slenter terug naar boven .Ik neem een douche en voel hoe de warme water stralen langs mijn lichaam lopen .Na de douche smeer ik van allerlij creme's op mijn wondes . Ik doe een donkere jeans aan, met een zwarte trui er boven op,poets mijn tanden en doe een heleboel make up op, om mijn blauwe oog te verbergen.


Als ik in school aankom zie ik Laurus naar me grijnzen , ik grijnzde terug . 'Gaat het?'Vroeg hij.'Ja hoor.'Ik kijk in zijn groene ogen ze zijn echt zo groen als smagard . Hij lacht.' Wat is er zo grappig ? 'Vraag ik.'Je staart me aan June .'zei hij nonchalant .'O ik um sorry .' 'Heeft niets, kom we moeten naar de les ,' Oo ja les. 'Zuchte ik . Ik loop naar aarderijkskunde en hij volgd mij , blijkbaar zit hij in de zelfde les als ik .Ik ga op mijn gebruikelijke plek zitten en zie taylor grijnzen , ik draai me om en kijk naar het bord ,toen er plots een briefje op mijn bank vloog, ik vouw het open


'Wij waren nog niet klaar '

taylor.


Ik gooi het briefje in de prullenmand, en lette de hele voormiddag niet op.

De bel ging het was pauze Laurus kom naar me toe 'Wat schreef taylor, june?'
'Dat we nog niet klaar waren.' zij ik met een piepende stem . Laurus gaf me een knuffel, de eerste die mij een knuffel gaf sinds mijn moeders dood 'Alles komt goed .' fluisterde hij mij toe.


Reacties:


wordslover
wordslover zei op 1 aug 2011 - 14:36:
Heee,
Ik ben net begonnen aan je verhaal lezen, en ik vind het leuk! (:
Je bent al met sprongen vooruit gegaan sinds je eerste hoofdstuk en ik zie dat je al het advies probeert te gebruiken. Dat is heel erg goed! (:

Het lukt je nog niet altijd en dat is volkomen begrijpelijk.
Ik heb nog wat tips voor je:

- Misschien kan je proberen iets minder komma's te gebruiken. Je gebruikt ze goed en ik vind dat je ze zeker moet gebruiken. Maar soms is het beter om er korte zinnetjes van te maken.
Zoals hier:
Als ik in school aankom zie ik Laurus naar me grijnzen , ik grijnzde terug . 'Gaat het?'Vroeg hij.'Ja hoor.'Ik kijk in zijn groene ogen ze zijn echt zo groen als smagard .

Daar kan je beter van maken:
Als ik school aankom, zie ik Laurus naar me grijnzen. Ik grijnsde terug.
'Gaat het?' vroeg hij.
'Ja hoor.' Ik kijk in zijn groene ogen. Ze zijn echt zo groen als smaragd.


- Verder vielen me een paar kleine spellingsfoutjes op:
Allerlij = allerlei
grijnzde = grijnsde
volgd = volgt
taylor = Taylor
zij ik met piepende stem = zei ik met piepende stem
- En je gebruikt in het begin tegenwoordige tijd, en daarna af en toe verleden tijd.
Ik hoop dat je er iets aan hebt, en ik ga heel erg gauw verder lezen! (:
Want ik ben benieuwd!
xx


Lovalicious
Lovalicious zei op 28 juli 2011 - 15:33:
Mooii!!

Goed gedaan, het verhaal is prima! Ik vind het leuk om te lezen!
Weet je, als je wilt, dan kan je elke keer als je klaar bent met een hoofdstuk, m naar me toe sturen. Dan verbeter ik de fouten... Dan stuur ik m wel naar je terug en als je het goed vind dan kan je het posten, anders laat je het zoals je wilt

Nogmaals, het verhaal is prachtig!!


Hermelien
Hermelien zei op 28 juli 2011 - 14:55:
Mooi (:
Enkel ja ik weet het ik ben erg streng.
Maar daardoor mag je niet stoppen je bent hier om te leren.

- Veel letten op spelling zoals onder andere : 'O ik um sorry'
Kan je best veranderen naar, 'Oh ik.. Het spijt me.' fluisterde ik.
- Probeer er veel gevoel in te leggen, hoe personen omgaan met alles en hoe ze zich voelen. Daarvoor moet je oefenen maar dat komt wel !

Verder vind ik het een prachtige basis en ik wil heel graag meer (:
Meer info of als je met vragen zit je weet me te bereiken
Anyway sorry als ik téveel tips geef, dan meld je het maar.
We willen je alleen ontzettend graag helpen.
xx