Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Everlasting Hogwarts » Prologue

Everlasting Hogwarts

29 juli 2011 - 12:11

346

2

323



Prologue

Sorry voor het korte eerste hoofdstuk...

“Het is zover...”¯ Een kille stem galmde door het lege krot heen. “In een paar minuten zal de Heer van het Duister opnieuw herreizen.”¯ Er klonken wat enthousiaste mompelingen, een aantal anstige blikken en een aantal die de man aanstaarden. Hij had een lichte huid, sluik zwart haar en helderblauwe nietszeggende ogen. Zijn zwarte gewaad bedekte zijn hele lichaam, op zijn hoofd en handen na. Alle mensen in de grote kamer van het krot, wat voorheen een grote balzaal was geweest, maar nu vernietigd door de mannen gekleed in het zwart met de zilveren maskers.
“Fox. Wat denk je wel niet. Dat dit werkelijk gaat lukken?”¯ vroeg een donkere man met hetzelfde lange zwarte gewaad. “De Heer van het Duister was toch voor altijd verwoest door die Potter knul?”¯ De stilte was het erste, vooral het feit dat iedereen hier aan de kant van Marduk Fox stond, de man die tot nu toe alles had gedaan voor de herreizing van de Heer van het Duister. Zijn vrouw, Persephone Fox, stond langs hem, haar lange asblonde haar hing langs haar slanke en dunne gezicht, haar donkerbruine ogen angstig.
“Avada Kedavra.”¯ Een groene straal raakte de donkere man en iedereen keek geschrokken naar de man die de spreuk had afgevuurd. “Nog iemand die twijfelt aan de Heer?”¯ Ditmaal was er niemand die tegensprak. Fox knikte kalm en keek even de kamer rond. “Breng mij het dreuzelbloed, de veer van de feniks, het bot en het mes.”¯ beval Fox kalm.
“Alstublieft.”¯ Een vrouw, gelkeed in een zwarte jurk met een zwarte mantel, gaf de ingrediënten. Ze draaide zich met een ruk om, waardoor haar lange zwarte haren over haar schouder vlogen. Zodra ze op haar plek stond en zich terug omdraaide, bleven haar haren op de zelfde plaats.
“Laverna, bedankt.”¯ Fox knikte even naar de vrouw, een van de trouwe diennaars van de Heer. Zodra alle ingrediënten in de ketel terecht kwamen, begon het te koken en werd de vloeistof groen van kleur. Plots was er een knalgroene lichtflits, het kwam van de ketel af. Een schreeuw was duidelijk hoorbaar. “Het is gelukt...”¯


Reacties:


Kahlan
Kahlan zei op 19 aug 2011 - 10:03:
voldemort terug?
Dat belooft, echt leuk geschreven trouwens!


Rebella
Rebella zei op 15 aug 2011 - 19:51:
Tjiee creapy! Goed geschreven!