Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 30 Seconds to mars » The Road To Happiness » Chapter 9

The Road To Happiness

1 aug 2011 - 14:01

4557

2

360



Chapter 9

30 Seconds to Mars heeft onlangs een liedje van U2 gecoverd voor MTV unplugged. Het is zo wondermooi dat ik de link even meegeef: http://www.youtube.com/watch?v=_N79WRFM8bA Ook wil ik graag zeggen dat ik absoluut geen slechte gevoelens heb ten opzichte van Orlando Bloom die in dit hoofdstuk een korte 'slechte' rol speelt! Ik moest iemand kiezen en mijn beste vriendin heeft hem eruit gehaald :D maar ik vind hem dus wel een goed acteur!

Er zijn nog twee maanden voorbij gegaan en ik ben nu zes maanden zwanger. Mijn buik begint al flinke proporties aan te nemen, maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik geniet, samen met Jared, elke dag van de zwangerschap.
Het is nu zaterdag en er staat een benefietfeestje op het programma. Vele bekende mensen komen langs om hun steun te betuigen en er zal gegeten en gedanst worden. Iedere aanwezige mag een donatie doen en op het einde van de avond wordt alles opgeteld om het bedrag bekend te maken. Het geld gaat naar Afrika, om mensen te redden van de hongersnood.
Ik sta in de slaapkamer voor de kleerkast om mijn jurk eruit te halen. Speciaal voor deze feestelijke bedoeling ben ik nog eens met mijn beste vriendin gaan winkelen en heb ik een elegant kleedje gekocht, waarvan de rok tot op kniehoogte komt. De stof is zacht en donkergroen, zodat hij past bij mijn ogen. Ook heb ik van de verkoopster nog een oranje sjaal gekregen om rond mijn buik te draperen, zodat er daar een accent op komt te liggen. Het kleedje stond me beeldig en ik had er ook maar meteen bijpassende schoenen bij gekocht. De schoenen hebben een kleine, deftige hak, maar zijn ook weer niet te hoog. Tenslotte moet ik ook aan mijn rug denken. Ik ben eens benieuwd wat Jared ervan zou vinden.
Hij staat op dit moment in de badkamer en hij is zich aan het scheren. De badhanddoek is losjes rond zijn middel geknoopt, want hij kwam net uit de douche. Hij is zachtjes aan het zingen en ik glimlach, omdat we allebei heel erg naar deze dag uitkeken. Eindelijk gezellig eens een avondje uit. Dat het voor een goed doel is, maakt het alleen maar mooier. Ik stap de badkamer binnen, zodat ik ook kan gaan douchen. Jared kijkt me aan via de spiegel en ik lach naar hem.
“You should pay attention to your chin. You don’t want to bleed now, do you?”¯
“It’s hard to pay attention when you are halfnaked”¯, grinnikt hij terug naar me. Ik lach en waardeer het compliment. Toch kan ik het niet laten om een grapje te maken.
“You are too gentle, Jared. I’ve never looked more huge in my life and you tell me I’m sexy?”¯
Ik trek mijn wenkbrauw naar hem op om duidelijk te maken dat ik er mee aan het lachen ben. Hij komt naar me toe en legt zijn handen rond mijn middel. Met zijn helerblauwe ogen staart hij diep in de mijne, voor hij zacht zegt: “You are always beautiful, Alys. And right now, you’re radiant. It’s hard not to find you sexy when you smile all the time. The way that you treat our child, even when he or she is still in the womb, makes me love you more every day. And because of that, I could just eat you.”¯
Hij geeft me een knipoog en een beetje verlegen staar ik hem aan. Omdat ik niet goed weet wat ik op zo’n mooie woorden moet zeggen, antwoord ik er maar op met een grapje.
“You are such a poet, honey. No wonder your lyrics are always so good.”¯
“It’s because I’m telling the truth.”¯ Dit keer komt hij dichter en voor ik het weet, voel ik zijn lippen op de mijne. Helaas is dat niet het enige wat ik voel, want zijn wangen hangen nog altijd vol schuim.
“Stop it, Jared! I do not need a shave!”¯ lach ik en ik duw hem speels weg. “Now look what you did. The foam is hanging all over me.”¯
“You look adorable”¯, grijnst hij en hij wrijft het grootste deel er vanaf. “But maybe you should take a shower now.”¯
Ik gooi lachend een handdoek in zijn richting, maar natuurlijk vangt hij die weer schitterend op. Ik stap intussen in de douche en zeep me helemaal in met douche gel. Ik was mijn haren en doe er ook nog maar een conditioner op, zodat ze zeker mooi en zacht zijn voor die avond.
Als ik uit de douche kom, heeft Jared zijn nette zwarte broek al aan. Hij is bezig met zijn hemd dicht te knopen en heeft daarom niet door dat ik naar zijn blote huid zit te kijken. Hij heeft wel nog een hemdje aan eronder, omdat het koud is, maar toch zie ik zijn spieren. Mijn ogen dwalen af naar zijn handen, waar zijn vingers ervaren de knoopjes dichtdoen. Een rilling gaat door me heen als ik me bedenk dat hij ook goed is in het losmaken van knoopjes. Nadat zijn hemd is geknoopt, kijkt hij in de spiegel en merkt hij dat ik hem aankijk.
“And? What do you think?”¯ vraagt hij.
“You look dashing, my love”¯, antwoord ik met een geweldig Brits accent. Hij schiet in de lach en wandelt dan op me af met zijn zwarte das.
“Could you help me with this?”¯ vraagt hij. Ik neem de das al aan en trek ze over zijn hoofd.
“Sure”¯, glimlach ik. Nadat zijn das geknoopt is, maan ik hem aan om in de living te wachten. Tenslotte heb ik nog een uur eer we doorgaan. Hij mag alleen maar in de zetel gaan zitten en niets aanraken, zodat hij zeker niets op zijn pak morst. Voor hij vertrekt, bukt hij zich nog een keer voor me. Hij wrijft over mijn buik en zegt: “Daddy loves you very much, little one. Within an hour, you will have the most delicious things to eat. Be nice to mommy, so that she doesn’t have to go to the toilet that much. That wouldn’t be nice for her and I love her very much, so please don’t. Do it for your dad.”¯
Al die tijd heb ik hem glimlachend aangekeken. Het gebeurt wel meer dat hij tegen mijn buik praat en ik vind het altijd een aandoenlijk gezicht. Hij wrijft er nog wat over en kijkt dan omhoog zodat hij me in mijn ogen kan kijken. Hij staat op en zegt: “So that’s taken care of.”¯ Daarna legt hij zijn vinger onder mijn kin en trekt hij me iets dichter. “I love you”¯, zegt hij, voor hij me een tedere kus geeft.
“Hm, I love you too”¯, mompel ik. Hij lacht en vertrekt dan naar de living, zodat ik me ook kan omkleden.

Eerst en vooral doe ik mijn make-up. Ik draai mijn haren in een handdoek zodat ze niet in de weg hangen. Ik maak me zo op, zodat het lijkt alsof het heel natuurlijk is. Mascara, blush en lipgloss werken nu eenmaal altijd. Mijn haren zijn intussen een beetje gedroogd en met de blazer ga ik nog verder te werk. Daarna pak ik de krultang en krul ik de voorste lokken. De rest van mijn haar steek ik omhoog, maar die voorste lokken hangen sierlijk en speels langs mijn gezicht. Dan komt mijn jurk aan de beurt. Zo voorzichtig als het kan trek ik de stof over mijn hoofd aan. En ik heb geluk want mijn haar en make-up zitten nog volledig perfect. Ik rits de jurk dicht, drapeer de sjaal rond mijn buik en doe mooie, bijpassende juwelen aan. Dan ga ik terug naar de slaapkamer om mijn schoenen aan te doen. Draaiend voor de spiegel, bekijk ik het resultaat. Het ligt niet in mijn aard om te stoefen, maar dit keer zie ik er werkelijk heel goed uit. Benieuwd naar Jareds reactie, vertrek ik naar beneden. Hij is één of ander sportprogramma aan het bekijken en had eerst niet door dat ik er was. Ik kuch eventjes zodat hij zich omdraait. Hij ziet me en zijn ogen worden groot van verbazing. Ik merk dat zijn blik over mijn hele lichaam gaat. Een beetje zenuwachtig, wacht ik zijn reactie af. Hij staat op, zijn mond nog altijd vol tanden, en komt naar me toe.
“Alyssa… There are no words for this. You look absolutely… beautiful. No, that word is not good enough. You look ravishing, gorgeous, stunning and wonderful in one. Wow. Just wow.”¯
Een beetje verlegen kijk ik hem aan. Alsof het nog niet genoeg is dat hij zo’n lieve dingen zegt, ziet hij er zelf ook nog eens fantastisch uit. Zijn hemd past hem als gegoten, zodat ik zijn brede schouders er duidelijk in kan zien. Zelfs de spieren van zijn armen en borstkas lijken zichtbaar, of is dat nu alleen maar omdat ik dat al gezien heb zonder kleren en dus weet dat het zich eronder bevindt? Ik besef weer dat mijn hormonen wel degelijk in de war liggen door die zwangerschap, want ineens heb ik veel zin om zijn hemd weer uit te trekken en terug naar boven te gaan. Ik ontmoet zijn blauwe ogen weer, die me al die tijd afwachtend hebben aangekeken.
“Thank you”¯, zeg ik zacht.
“I don’t want to wrinkle your dress”¯, antwoordt hij al even zacht, “but I have to kiss you. Please don’t be angry if your make-up disappears…”¯
“I can always put on some more”¯, zeg ik ademloos. Zijn mond hangt nu dicht bij de mijne en ik voel zijn adem al op mijn lippen. Zijn tong is het eerste wat ik voel. Traag glijdt die over mijn onderlip. Ik zucht een beetje en stap wat dichter naar hem toe. Dit keer drukken zijn lippen zacht op de mijne. Hij raakt me niet aan, omdat hij niets wil kreuken, maar zijn mond voelt zo heerlijk dat ik mijn handen op zijn borstkas leg en nog dichter tegen hem aanleun. Voorzichtig legt hij zijn hand op mijn rug, terwijl hij met de andere over mijn arm streelt. Kippenvel verschijnt en verbaasd stopt hij.
“Cold?”¯ vraagt hij, me intussen onderzoekend aankijkend.
“No, very warm”¯, antwoord ik. Hij glimlacht opgelucht. “Oh.”¯
Ik wil terug dichter bij hem komen, maar hij houdt me tegen. “If you do that, we will be extremely late.”¯
“Extremely late?”¯ vraag ik.
“Yes… as in, not showing up at all.”¯
Dit keer ben ik degene die “oh”¯ zeg en ik snap dat ik moet stoppen. Helaas.
Ik pak mijn jasje, hij zijn vest en zo rijden we een minuut erna naar het hotel waar het feest zal doorgaan.

De zaal is prachtig versierd. Op een klein podium speelt een bandje, de dansvloer is al helemaal open gelaten en er rond staan ronde tafels waar de mensen kunnen eten. Overal staan kandelaars, waar de kaarsen aangenaam flikkeren. De verwarming draait ook op volle toeren, aangezien het herfst is en het dus al grillig en koud is. Een ober neemt onze jassen aan en een beetje onwennig blijf ik rondkijken. Aan de plafonds hangen kroonluchters die ook een zacht licht laten schijnen. De zaal ruikt naar bloemen, want om de zoveel meter staat er op een kleine pilaar een vaas met prachtige bloemen. Jared legt zijn hand op mijn onderrug en fluistert in mijn oor.
“Brad and Angelina are right there, but don’t stare.”¯ Ik wacht even voor ik kijk, maar kijk na een paar seconden toch hun richting uit. Natuurlijk zien ze er weer prachtig uit. Daarna zie ik Jennifer Aniston iets verderop staan en ik vraag me af of ze het er nog moeilijk mee zou hebben. Het lijkt niet zo, aangezien ze aangenaam staat te praten met Gerard Butler. Ik voel me maar een arm, klein meisje in deze menigte van bekende sterren en Jared lijkt het te merken.
“Don’t worry, honey. You are one of the few who has studied. You’re probably a lot smarter than all of us.”¯
Ik voel me al wat beter door zijn woorden en glimlach naar hem. “I’m feeling a lot better now, Jared. Thanks.”¯
Hij lacht en loopt met me naar de ober om een drankje te halen. Hij neemt champagne, maar natuurlijk neem ik fruitsap. Op een bepaald moment valt mijn oog op iemand uit mijn favoriete serie.
“That’s Ian Somerhalder!”¯ fluister ik hard. Jared draait zich om, om naar Ian te kijken en lacht weer.
“Yes, he is. He is really nice. Do you want to meet him?”¯
“Meet him?”¯ vraag ik. “Are you sure? I mean… Wouldn’t he think it’s stupid?”¯
“Honey, you are my girlfriend. And he brought someone too. They are nice, trust me.”¯
“Well, okay then, I guess.”¯
“That’s the spirit”¯, lacht hij en hij loodst me mee naar Ian en zijn vriendin. Hij stelt ons aan elkaar voor en het was waar wat hij zei. Ian was werkelijk heel aardig. Na een half uurtje over allerlei dingen gepraat te hebben, is het tijd voor het eten. Toeval wil dat we ook allemaal bij elkaar aan tafel zitten en het gepraat gaat gezellig verder. Ik kan het goed vinden met zijn vriendin waardoor het een leuk begin van de avond wordt.

Na het eten worden er briefjes rondgedeeld waar er een bedrag op mag geschreven worden. Jared buigt zich naar me toe en vraagt wat ik ervan denk.
“As a psychologist, people who suffer are very dear to me. I wouldn’t mind to give them a little extra. What do you think?”¯
“I was thinking about $10000”¯, zegt hij. Ik verschiet even, want het is een gigantisch bedrag en heel genereus.
“That’s really generous of you, dear,”¯ zeg ik.
“This is a good cause. They need it and we have it.”¯
Ik weet hoe hard hij zich altijd inspant voor zulke dingen en leg mijn hand op zijn arm. “You are the best, Jared. I don’t mind at all.”¯
Hij glimlacht me toe en schrijft dan het bedrag neer op het briefje. Daarna vouwt hij het netjes dicht en gooit het in de trommel die rondgaat.
Na het rondgaan van die trommel begint het bandje weer te spelen en wordt het tijd om naar de dansvloer te gaan. Ze beginnen met een rustige, trage dans en Jared neemt me in zijn armen om met me te dansen. Ik sla mijn armen rond zijn hals en draai met hem de vloer rond. Al die tijd kijkt hij me intens aan en ik voel de hitte naar mijn wangen stijgen.
“Why are you looking at me like that?”¯ vraag ik, een beetje geïrriteerd omdat hij me doet blozen.
“Because you are the most beautiful woman in this room and you are mine.”¯
Hij glimlacht zijn prachtige lach en ik krijg het warm. Na de dans brengt hij me terug naar de vriendin van Ian en blijf ik geanimeerd met haar praten. Jared zelf gaat intussen naar Jennifer Connelly om nog eens gedag te zeggen. Ondanks het feit dat hij met haar gekust heeft in ‘Requiem for a Dream’, maak ik me absoluut geen zorgen, want zijn ogen dwalen geregeld naar mij. Ik sta op een paar meter van hem te praten met Ian en zijn vriendin, maar voel zijn ogen steeds op mij gericht. Als ik opkijk, staart hij me net weer intens aan en ik lach verlegen naar hem. Ook al zijn we anderhalf jaar samen, ik voel me nog even verliefd als in het begin. Er begint een nieuwe dans en Ian verontschuldigt zich bij me en neemt zijn vriendin mee de dansvloer op.
Ik sta nog altijd genietend naar Jared te kijken als ineens Orlando Bloom op me afkomt.
“Are you Jared Leto’s girlfriend?”¯ vraagt hij onmiddellijk. Ik kijk hem eens aan en ruik een alcoholwalm mijn richting uitkomen. Ik slik om de walging weg te drukken en knik.
“Nice to meet you. I’m Orlando Bloom”¯, zegt hij.
“Yes, I know”¯, antwoord ik. Hij lacht, maar om de één of andere manier, vind ik het niet grappig.
“May I say you look amazing.”¯
“You may say that”¯, blijf ik vriendelijk. “Thank you.”¯
“You are welcome”¯, knipoogt hij. “I just have to ask you one question. Why is it that you stay with him? Don’t you know he flirts all the time?”¯
“I’m sure that he doesn’t. He would never do that to us”¯, antwoord ik ferm.
“I’m not sure, missy”¯, zegt hij. “He’s with Jennifer now and not with you so… And you should think about your baby. You don’t want it to have a father who isn’t faithful, do you?”¯
“Jared is very faithful to us”¯, reageer ik. Intussen kijk ik vluchtig rond om te zien waar hij is. Ik wou maar dat hij snel naar me toe kwam.
“Well, it’s too bad he’s got you so convinced. You deserve better. After all, you are an amazing beautiful woman.”¯
Goed wetend dat hij Jared probeert zwart te maken en me complimenten probeert te geven om dat te doen lukken, sla ik mijn armen over elkaar.
“I don’t know what you want, mister Bloom, but I don’t appreciate it.”¯
“Please, just call me Orlando”¯, zegt hij met een grijns. “I would like to get to know you better.”¯
Hij komt dichter bij me staan, maar staat wat onvast op zijn benen. Hij had duidelijk al teveel op.
“How is the baby doing actually?”¯ Hij wilt zijn hand op mijn buik leggen, maar ik zet snel een stap achteruit.
“The baby is fine, thank you very much.”¯ Waar was Jared nu ook als ik hem nodig had?
“That’s good news. You know, if Jared ever leaves you, you could always come to me.”¯
“That’s very kind of you”¯, probeer ik weer vriendelijk te blijven, al begin ik het stilletjesaan wel op mijn heupen te krijgen. Orlando komt nog een stap dichter en weer zet ik een pas achteruit.
“Very beautiful indeed”¯, zegt hij mijmerend, terwijl hij zijn ogen over mijn lichaam laat glijden. Ik voel me steeds ongemakkelijker worden, maar kan hier geen grote scène maken. Ik zet nog een stap achteruit, maar hij komt toch dichter en wil net over mijn arm strelen als ik Jared ineens met grote passen naar me toe zie komen. Goddank.

Hij komt beschermend voor me staan en kijkt met een woedende blik naar Orlando Bloom.
“Orlando, how nice of you to entertain my wife, during my absence. You are free to go now.”¯
Hij sprak beheerst, maar hield zijn tanden toch stijf op elkaar. Ik merk dat zijn spieren gespannen staan van ingehouden woede. Orlando kijkt hem spottend aan.
“She is not your wife, is she? And you are very welcome. We had an incredible nice talk. I hope we meet again soon.”¯
Hij verplaatst zijn blik van Jared naar mij, maar Jared duwt me met zijn hand nog meer achter hem.
“She will be my wife soon enough. Please excuse us now.”¯
Hij geeft Orlando nog eens een kwade blik, draait zich dan om en wandelt dicht achter me aan in de richting van Eric Bana. We staan niet bij hem in de groep, maar een beetje apart. Ik kijk mijn ogen uit, want Eric Bana ziet er ook fantastisch uit en het lijkt wel of hij gemerkt heeft dat zijn jongere broer in Troy iets ongepast gedaan heeft.
“Are you okay?”¯ vraagt Jared, terwijl hij me onderzoekend aankijkt. “Did he do something to you?”¯
Hij laat zijn armen over mijn lichaam glijden alsof hij eventuele vingerafdrukken van Orlando wil wegvegen.
“I’m fine, Jared”¯, zeg ik. “I’m just glad you showed up. He was really inappropriate. I don’t think he likes you very much.”¯
“No, he doesn’t”¯, antwoordt Jared. Hij kijkt achter zich, maar Orlando is verdwenen. “He was supposed to be the leading role in a new movie, but they changed their minds and asked me. I refused, but they didn’t want him anymore either. He dislikes me much ever since.”¯
“Dislikes?”¯ zeg ik verbaasd. “He was saying all these stupid things. About you flirting with other woman and that you wouldn’t be there for me and our child. I should know better, he said.”¯
Met een bezorgde blik kijkt hij me diep in de ogen. “Do you believe him?”¯ vraagt hij.
“Are you out of your mind, Jared? Of course not. I know how dedicate you are to us. He was just using the fact that you were talking to Jennifer. Don’t worry about it.”¯
Hij blijft me aankijken en ik zie een mengeling van spijt en droevigheid in zijn ogen.
“What’s wrong?”¯ vraag ik. Nu ben ik degene die bezorgd is.
“I wasn’t always so dedicated to you and the baby”¯, zegt hij. “Remember when you told me you were pregnant?”¯
Ik denk terug aan die dagen vol wanhoop en verdriet omdat hij afstand van me nam, zodat hij kon nadenken over alles. Hij ziet de pijnlijke uitdrukking op mijn gezicht en draait mijn gezicht naar hem toe, zodat ik hem moet aankijken.
“That was the stupidest thing I ever did, honey. I will regret it for the rest of my life, but my feelings now are totally different.”¯ Hij neemt mijn gezicht tussen zijn beide handen en staart in mijn ogen.
“I love you. So much. And I love our baby too. I honestly can’t wait to be a dad and I know now, more than ever, that we are going to be just fine. I’m happy.”¯
Ik staar terug in zijn blauwe ogen en slik. Natuurlijk weet ik dat hij gelukkig is met de baby. Alles wat hij de voorbije maanden gedaan heeft, zijn een bewijs daarvan. Hij heeft interviews, opnames, concerten en nog veel meer aan de kant laten zetten zodat hij bij me kon zijn tijdens doktersafspraken, zwangerschapslessen en uitstapjes voor de uitzet.
“I know you are”¯, zeg ik zacht. “And I love you more and more because of that.”¯
Hij buigt zijn hoofd met een zucht en kust me zacht op de lippen. Het deert me niet als er mensen zouden kijken. Ik kan alleen maar aan hem denken. Daarna houdt hij me stevig vast en kijken we naar de dansende mensen.
Eric Bana komt ineens op ons af en vraagt beleefd of er wat mis was.
“Don’t worry about it”¯, zegt Jared. “He just didn’t like the fact that they wanted me for a role and no longer him. He tried to tell lies about me, but my wife knows better than that.”¯
“I’m sorry about that”¯, zegt Eric. “He’s a little lost, but it will be better. I’m glad to hear that you’re okay, miss.”¯
Hij kijkt glimlachend naar mij en verlegen glimlach ik terug. In het echt is Eric Bana nog knapper dan op televisie.
“Thank you, sir. That is very kind of you”¯, zegt ge. Hij knikt beleefd en vertrekt dan weer. Ik staar hem nog na en Jared port me in mijn zij.
“Should I feel jealous, my love?”¯ vraagt hij. Ik draai me naar hem om, kijk in zijn blauwe ogen en uit de grond van mijn hart zeg ik: “Not one second.”¯

Daarna draaien we nog een beetje rond op de dansvloer, maar rond 23u wordt de muziek stopgezet om de donatie bekend te maken. De organisator stapt op het podium en verkondigt blij dat er $2350000 is verzameld. Iedereen klapt enthousiast. Het is werkelijk een prachtig resultaat. Ik voel me zeer voldaan, maar moet toch een gaap onderdrukken. Jared kijkt me grinnikend aan en fluistert in mijn oor: “Tired, my darling? We’re going home. This evening was nice but you should rest now.”¯
“Hm, that’s not a bad idea”¯, zeg ik. We lopen nog even naar Ian en zijn vriendin om afscheid te nemen en ik beloof om contact met haar te blijven houden.
Na weer een rit met de auto, komen we thuis aan. Ik ga onmiddellijk naar de badkamer om me te ontschminken en mijn haren los te doen. Jared is zich intussen aan het uitkleden op de slaapkamer. Hij plooit zijn broek netjes op en hangt ze terug in de kast. Met zijn vest doet hij hetzelfde. Daarna knoopt hij zijn hemd los en doet hij zijn sokken uit. In alleen zijn boxershort loopt hij naar de badkamer waar hij het in een wasmand steekt. Hij komt achter me staan, knoopt mijn sjaal los en legt ze op een stoel. Ik ben intussen bezig met mijn rits los te maken en hij komt weer bij me staan om me te helpen om de jurk over mijn hoofd te trekken.
“You truly were the most beautiful woman in the room tonight”¯, zegt hij. Hij geeft me een kus in mijn hals en ik draai me naar hem om. Ik sla mijn armen terug rond zijn hals en kus hem eindelijk vol op de mond. Hij bukt zich en tilt me op om me naar de slaapkamer te dragen, maar ik protesteer.
“Jared! I’m too heavy for you now! Your back might get injured!”¯
Hij lacht mijn zorgen echter weg. “You are still as light as a feather, honey.”¯
Hij wandelt naar het grote bed en legt me voorzichtig neer. Daarna laat hij zijn lippen onderzoekend over mijn hele lichaam gaan en heb ik geen zin meer om er nog wat over te zeggen.

Na een half uurtje lig ik in zijn armen uit te rusten. Met zijn rechterhand streelt hij mijn zij, terwijl hij met de linker door mijn haren wrijft. We zwijgen en ik geniet, want er moet niets meer gezegd worden. Ineens onderbreekt hij die stilte toch met een vraag waar hij blijkbaar mee worstelt.
“Do you mind that we are not married yet?”¯
Ik richt me een beetje naar hem op en kijk hem verbaasd aan.
“Why are you thinking that?”¯
“What Orlando said, was true. We are not married and I was wondering what you thought of that.”¯
Hij kijkt me wat bevreemd aan, maar ik streel de zorgrimpel tussen zijn ogen weg.
“I love you, Jared. That is all that matters. Whether we get married or not, as long as I’m with you and as long as you’ll love me and our baby, I will be happy.”¯
“I will always love you and our child, Alys. Always. You’re perfect for me. The one thing I need, to make me complete.”¯
“Then what’s the problem? We love each other and we are devoted to one another. That’s good, right?”¯
“Yes, but is it good enough?”¯
Ik zucht eens diep om zijn plotse twijfels en neem zijn hand vast. Met een vastberaden, maar lieve blik kijk ik hem aan.
“I love you. If there comes a day that you will propose to me, I will accept without a doubt. But if you don’t, that’s fine too.”¯
“Do you want to get married?”¯ Hij kijkt me ook diep in de ogen. “And be honest with me, please.”¯
Ik kijk naar zijn mooie gezicht en laat mijn blik van zijn blote borst naar zijn handen gaan. Ik slik even, want ik besef dat ik meer van hem hou, dan van wat ook.
“If I could choose”¯, zeg ik twijfelend. “Yes, I would like to get married. It felt so good to hear you say that I’m your wife.”¯ Ik bloos terwijl ik dat toegeef, maar hij lacht.
“Don’t feel embarrassed, honey. I loved it too.”¯
“Really?”¯ vraag ik blij verrast. Hij knikt en kijkt me weer aan met die glimlach die me zo week maakt.
“I told you in Hawaii that I would ask you someday. That still hasn’t changed. On the contrary.”¯ Hij glimlacht geheimzinnig en ik kan hem alleen maar aanstaren.
“Are you being serious?”¯
Hij lacht om mijn verbaasde gezicht en buigt zich naar me toe om me te kussen.
“I am. I love you more than anything in this world and I want the whole world to know. Someday, you will be misses Leto. I promise.”¯
“Oh Jared”¯, mompel ik. Ik leun terug naar hem toe om hem terug te kussen. Er vloeit een traan over mijn wang op onze lippen en verbaasd kijkt hij me aan.
“Are you crying? What’s wrong?”¯
“Nothing is wrong, Jared. It’s just that… you are so incredibly sweet and I love you so, so much.”¯
Hij glimlacht en trekt me dichter tegen hem aan.
“I love you too”¯, fluistert hij in mijn oor. Daarna kust hij me weer met zo’n tederheid dat mijn hart lijkt te verdrinken in liefde voor hem. Ik kus hem ademloos terug en even lijkt er niets anders te bestaan dan wij.


Reacties:


Kahlan
Kahlan zei op 11 aug 2011 - 18:58:
Orlando Bloom, waar is de tijd van de Lord of the rings? De tijd dat ik nog een cruch op hem had.
Waarom vraagt hij haar nu nog niet ten huwelijk???
Man ik hoop dat het snel komt.
Dat dit fantastisch geschreven is weet je nu wel maar ik wil het gewoon nog eens kwijt.
Dit is fantastisch!!!!


Lovalicious
Lovalicious zei op 1 aug 2011 - 16:35:
Awww, wat schattigg!
Ze gaan trouwen! Ik vraag me af waar hij haar ten huwelijk gaat vragen!

Je kan echt fantastisch schrijven! Ik genoot van elk woord van elke zin, en je weet niet hoe ik me heb gehaast met boodschappen doen, zodat ik je verhaal kon lezen
Echt een fantastisch verhaal, en ik kan niet wachten tot je verder gaat!
Je verrast me elke keer weer! Ik kan echt niet zeggen welke hoofdstuk mn favoriet is

Proficiat, zoals ze meestal in België zeggen!
xxxx Nadine