Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Killers Instinct // HOTD » [1] Informatie

Killers Instinct // HOTD

4 aug 2011 - 13:49

214

0

239



[1] Informatie

Dit is een update. Ik plaats updates tussen de hoofdstukken door, vaak om de vijf hoofdstukken. Dit kan van alles zijn, dingen die ik gewoon aan jullie wil delen, zoals een korte post over een van de personage's of zo. Het is gewoon iets extra's. Kijk er maar gewoon naar uit, dan zie je wel wat ik bedoel.

--

Killers Instinct is een fanfic die de rode lijn van de anime Highschool of the Dead dunnetjes overdoet. Sommige punten worden letterlijk herhaalt uit een andere perspectief, met andere personage's. HOTD (Highschool of the Dead) is in Japan bekender onder de naam (Gakuen Mokushiroku), wat letterlijk "Academy Apocalypse" betekent.

Even een kleine samenvatting; HOTD speelt zich af in het heden. De dag van het einde van de wereld komt tevoorschijn als donder op een heldere hemel. De gehele wereldbevolking wordt getroffen door een dodelijke pandemie, die mensen verandert in zombies.

Klinkt allemaal lekker 'Hollywood'-achtig.
De anime volgt enkele Japanse studenten die proberen in de wereldwijde chaos te overleven. Aangezien ik gewoon iets wilde gaan random wilde gaan schrijven dacht ik dat ik hier wel eens een fanfic over wilde beginnen. Gewoon voor de lol, natuurlijk.


---------------------------------------------------------


Wil je lachen? Volgens een of andere site is mijn Japanse naam Katou Chiaki. Juist ja, die heb ik ook gebruikt voor de hoofdkarakter. Als je ook jou Japanse naam wil achterhalen, klik dan op deze link. =3

---------------------------------------------------------


Banner: Klik!
Mijn Motivatie: een lezer genaamd Fantasy, die als riep dat ik zodra ik weer inspiratie had ik door moest gaan, en ook boekensnol heeft me gemotiveerd, door er al vanaf begin af aan bij te zijn! Ik hoop ze niet teleur te stellen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.