Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijden » Kamilla's paspoort

Schrijfwedstrijden

6 aug 2011 - 19:52

287

0

383



Kamilla's paspoort

Opdracht 1 van Elise

Naam: Polyí¡k Kamilla
Geboortedatum: 22-08-1990
Innerlijk: Passief. Alles en iedereen laat ze over haar heen komen. Ze weet niet eens hoe het voelt om kwaad te zijn. Ze is zorgzaam, houdt van kinderen en weet dan ook met haar jonge leeftijd dat ze kinderen wilt, zoveel en zo vroeg mogelijk. En ze is opgevoed om een huisvrouw te zijn.
Sterktes: Dit meisje is eigenlijk vrij intelligent en kan door haar rustige karakter goed luisteren, maar dit wordt allemaal onderdrukt door haar familie en dan vooral door haar vader.
Zwaktes: Ze staat niet sterk op haar benen, en heeft daarom nooit kunnen doen wat zij wil.
Likes: Kampvuur met muziek. Een heldere sterrenhemel, koken, met haar broertje op pad gaan en verhaaltjes voor het slapen gaan verzinnen.
Dislikes: Mensen van buitenaf. Mensen die niet weten hoe de wereld van de zigeuner in elkaar steekt maar toch lukraak aannames maakt en haar mensen naar beneden haalt.
Familie: Kamilla komt uit een Hongaarse zigeunerfamilie. Met vier grote broers; Ambrus, Krisztian, Imre en Miksa, en een nakomeling Luca, is zij de één na jongste en de enige vrouw, buiten haar moeder Gabriella om, in de familie en heeft het minste recht. Het is haar geleerd dat zij samen met haar moeder al het huishouden doet en de mannen voor het geld zorgen en voor de rest gaan en staan waar ze willen. Haar vader Vayk is van zelfsprekend het hoofd van de familie en laat dit goed weten met zijn stem en kracht. Het is duidelijk dat er een strenge regiem geldt in hun woonwagen, maar Kamilla is niets anders gewend en is tevreden met haar leven en kan het ook niet anders voorstellen.
Nationaliteit: Hongaars
Hobbies: Koken. Hun paarden verzorgen. Naaien.
Extra: Ze is uitgehuwelijkt.
Foto


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.