Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijd » Paspoort Arizona Lindsay Hanson

Schrijfwedstrijd

8 aug 2011 - 15:19

469

0

311



Paspoort Arizona Lindsay Hanson

Opdracht 1 schrijfwedstrijd Elise

Naam: Arizona Lindsay Hanson
Geboortedatum: 17/5/1992
Innerlijk: Arizona heeft een soort van twee persoonlijkheden. Aan de ene kant zit ze graag in haar eentje in het bos, kan ze uren van de stilte genieten met enkel een boek, of de hele dag televisie kijken zonder andere mensen om haar heen te hebben.
Aan de andere kant hangt ze graag met haar beste vrienden rond aan de sporthal twee straten verder waar ze gewoon kletsen, muziek luisteren, of moves voor het freerunnen oefenen.
Ze kan zowel heel stil als heel luidruchtig zijn, dat hangt gewoon af van door welke mensen ze omgeven wordt en welk humeur ze heeft.
Terwijl ze op sommige momenten om aandacht schreeuwt, zijn er ook momenten waarop ze wenst dat ze gewoon kon verdwijnen zodat iedereen zou stoppen met naar haar te kijken of zich zorgen om haar maken.
Sterktes: Ze is goed in het observeren en inschatten van mensen. Ze weet wanneer ze zich in moet houden, maar ook wanneer ze haar mond open kan trekken. Ze liegt zelden, maar wanneer het nodig is, zal ze het wel doen.
Zwaktes: Ze is koppig en zal niet vaak naar raad van anderen luisteren. Ze heeft af en toe nachtmerrie’s over haar broer, die vroeger regelmatig met een mes of ander wapen in haar kamer stond als hij high was. Een gewoonte die ze eraan overgehouden heeft is dat ze elke avond voor ze gaat slapen haar deur en raam op slot doet en dit nog 2 keer controleert, maar nog steeds bang is in het donker.
Likes: Haar beste vrienden de tweeling River en Sky Young, haar beste vriendin Remy Parker, de natuur, stilte, pop/rock muziek, lezen, Tv-series.
Dislikes: Roze, meisjes waarvan hun gezichten schuil gaan achter 20 cm make-up, jongens die té onafhankelijk zijn, jongens die té afhankelijk zijn, uitgaan, rokjes/kleedjes in haar vrije tijd, mensen die zeggen dat ze gevaarlijk en niet normaal is.
Familie: Haar ouders, Max en Janet Hanson, zijn net gescheiden, en ze heeft er zelf voor gekozen om haar vader niet meer te zien. Verder heeft ze twee broers: Thomas (Tommy) Lance Hanson, die in een jeugdinstelling zit omwille van drugs en Jorge Zack Hanson die in zijn laatste jaar middelbare school zit. Ze zijn beide twee jaar jonger dan Arizona, maar verschillen 10 maanden.
Nationaliteit: Engels
Hobbies: Freerunning, lezen, heeft lange tijd geschermd en doet af en toe nog wel eens een wedstrijdje tegen haar broer.
Extra: Ze heeft littekens op haar rug van toen ze een half jaar geleden van de trap viel nadat haar broer voor de eerste keer ‘s nachts high in haar kamer stond. Haar broer is drie maanden geleden opgepakt voor drugsbezit en in een instelling geplaatst, wat de oorzaak is van de scheiding van haar ouders. Sindsdien is de vrede in het huishouden terug hersteld.
Ze heeft een rat als huisdier en heeft hem Tijger genoemd.
Foto


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.