Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijd » paspoort van Bryanna Vos

Schrijfwedstrijd

6 aug 2011 - 21:27

168

0

245



paspoort van Bryanna Vos

Opdracht één. De eerste opdracht is een simpele; ik zal hieronder twintig links plaatsen naar foto's van personen. Jullie mogen er een uitkiezen en dit paspoortje voor ze invullen:

Naam: Bryanna Vos
Geboortedatum: 26 mei 1994
Innerlijk: Ze is ijverig, zorgzaam voor de mensen die ze vertrouwt, dromerig, verlegen voor buitenstaanders en creatief.
Sterktes: Ze bekijkt alles positief en bestempelt mensen nooit op hun uiterlijk, maar altijd op hun innerlijk.
Zwaktes:Ze klapt dicht als er mensen in de buurt zijn. Ze ziet zichzelf niet altijd als een gelijke tegenover de andere, ze sijpelt zich vaak weg.
Likes:Katten en katachtige in de dierentuin bezoeken. Zich terugtrekken en je helemaal verliezen in het lezen van een boek, vooral levensgeschiedenissen.
Dislikes: Roken en dat haar ouders altijd op reis zijn.
Familie: Ze is ondertussen enig kind en haar ouders zijn nog bij elkaar. Ze hebben een familiebedrijf en zijn vaak weg. Bryanna blijft dan alleen thuis. Ze had een broer, maar die is overleden bij een auto-ongeluk toen ze tien was.
Nationaliteit:Nederlands.
Hobbies: Tekenen/schilderen en koken.
Extra:Ze werkt op zaterdagochtend bij de bakker. Daar helpt ze in de keuken.Ze doet dit jaar haar havo-examen. Ze heeft altijd al een kat willen hebben. en ze gaat naar tekenles.
Foto


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.