Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » in Love but Broken » in Love but Broken [deel 4]

in Love but Broken

12 feb 2009 - 21:00

623

1

251



in Love but Broken [deel 4]

Hoi. nieuw deel ^^

Nick Pov.

We zaten nog even na te praten over het concert toen er opeens twee meisjes de kamer inliepen. Één van de twee had ik tijdens het concert nog aangekeken. We begonnen ons voor te stellen. 'Hi, ik ben Nick.' begroette ik haar. 'Ik heet Linsey.' zei ze. Ik glimlachte naar haar en ze lachte terug. Ik voelde m'n maag weer kriebelen. Ik zuchte en ging op de bank zitten. Linsey zong een lied en het was prachtig! ik kon m'n ogen niet van haar afhouden. Na een tijd begon het heel gezellig te worden. We kletsten over vanalles en we hadden veel lol. Vooral Nicole praatte honderduit. Wat was zij een kletskous! Ze praatte zelfs nog meer dan Joe. Nou, dat wil wat zeggen. Linsey zei wat minder en was volgens jou ook wat verlegener. ik keek naar haar maar op dat moment draaide ze haar hoofd ook naar mij toe. Snel keek ik naar beneden en ik voelde dat ik rood begon te worden. God, wat heb ik toch? dacht ik in jezelf. ik ken d'r amper maar ben nu al gek van haar.

Linsey Pov.

'Oh god, helemaal vergeten!' riep ik opeens geschrokken uit. Iedereen keek me vragen aan. 'Nick, gefeliciteerd!!' riep ik en ik liep naar hem toe om zijn hand te schudden. 'Oja, ik ben jarig, dat is waar ook.' zei Nick dom. 'Jaja, ons kleine broertje is alweer 16 geworden!' riep Joe uit. Hij kreeg een kussen van Nick naar z'n kop geslingerd maar hij ontweek hem. ik lachte en keek Nick aan. Hij had prachtige ogen. 'Hoelaat is het eigelijk?' vroeg Karina opeens. 'Elf uur.' zei Nick die op zijn horloge keek. 'Nee toch?!' Ik keek hem geschrokken aan, maar hij knikte en liet het zien. 'Shit, om half 11 ging de laatste trein! Hoe komen we nu thuis?' vroeg Nicole wanhopig. 'Wij kunnen jullie wel naar huis brengen.' zei Kevin. 'Echt waar?! Dat is geweldig!' riep ik blij.

Even later zaten we met z'n allen in het busje. Nicole, Kevin en Joe voorin en Miley, ik en Nick achterin. Het was heel gezellig in de auto. De muziek stond kei-hard. Toen we bijna thuis waren gaf Nick mij nog een briefje. Zijn mobiele nummer stond erop. 'Thanks.' zei ik en glimlachte naar hem. Hij grijnsde. we werden afgezet bij het treinstation want onze fietsen stonden er nog. Bij mijn huis namen ik en Nicole afscheid. 'En? Hoe was het?' vroeg mama toen ik binnenkwam. 'Echt super!' zei ik en ik vertelde het hele verhaal. 'Goh, wat leuk.' zei mama toen ik uitgepraat was. Ik knikte, dronk nog even wat en ging toen naar boven. Deze dag was echt perfect! dacht ik en even later viel ik in een diepe slaap.

Nick Pov.

Ik zwaaide Linsey en Nicole uit en liet me toen zuchtend op de achterbank neerploffen. Joe keek mij grijnzend aan. 'Wat is er?' vroeg ik. 'Je bent verlie-hiefd.' antwoordde Joe en Kevin maakte kusgeluiden. 'Ach, helemaal niet.' verdedigde ik mezelf. 'Kom op, zelfs een blinde koe ziet nog dat je verliefd bent.' lachtte Joe. 'Zal wel.' zei ik en ik keek de andere kant op. God, want kan Joe soms zeuren.

Toen we na een uur in het hotel waren aangekomen liepen we naar onze hotelkamer en zuchtend liet ik mezelf op bed vallen. 'Hoe ga je het nu doen dan?' vroeg Joe aan mij. 'Wat doen?' Ik keek hem onbegrijpend aan. 'Nou, je liefje woont in Nederland en jij woont helemaal aan de andere kant van de wereld.' 'Ze is m'n liefje niet.' zei ik geïriteerd. 'Jongens, nou weten we het wel!' zei Miley en ze glimlachte. 'Thanks.' zei ik en ik kleedde me uit. De rest volgde mijn voorbeeld en even later lagen we te slapen.


Reacties:


xMusicAngel
xMusicAngel zei op 12 feb 2009 - 21:17:
WOESJ!
SNel verder!