Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijd » Evelina Bukharov

Schrijfwedstrijd

27 aug 2011 - 15:00

547

1

417



Evelina Bukharov

Naam: Evelina (Lynn) Bukharov
Geboortedatum: 14 juli 1995
Innerlijk: Lynn is vooral een levenlustig meisje, nieuwsgierig, maar wel op een bepaalde manier naïef: in haar belevenis lijkt alles een sprookje, en de minder kartelige randen van het leven lijkt ze standvastig te negeren. Ze is gevormd tot wie ze is doordat ze in een klein, ietwat maatschappelijk achtergesteld, Russisch dorpje, waar het nabootsen van de West-Europese cultuur nog niet zo leeft. Lynn is, misschien wel juist daarom, hoewel ze zelf zegt van niet, erg geïnteresseerd in de westerse cultuur. Ze kleedt en gedraagt zich westers en verft haar donkere haren rood. Bovendien noemt ze zichzelf Lynn in plaats van het klassieke Evelina.
Hoewel ze het meeste van de tijd spontaan en vrolijk is, draagt ze haar hart niet op de tong, waardoor veel mensen denken dat ze ietwat oppervlakkig is. Dat is ze niet echt, en ze is zeker niet dom, maar ze gedraagt zich liever luchtig tegenover de rest van de wereld om problemen te voorkomen.
Ook is ze een echte dromer, en in haar huist een sterk verlangen om constant op zoek naar nieuwe dingen te gaan.
Sterktes: Ze is positief, ziet zonder moeite de zonnige kant van alles, en daarom zijn mensen graag bij haar in de buurt. Haar optimisme maakt mensen vrolijk, alsof ze een onuitputbare lichtbron is. Ze bekijkt mensen ook altijd eerst vanuit positief perspectief, waardoor ze niet snel bevooroordeeld is.
Zwaktes: Haar grootste zwakte is vrijwel hetzelfde als haar grootste sterkte. Dat onophoudelijke optimisme zorgt ervoor dat de mindere kanten van het leven haar soms niet opvallen, waardoor haar optimisme snel om kan slaan in naïviteit.
Ze denkt vaak niet voordat ze handelt, wat soms vrij gíªnante situaties op kan leveren en valt gemakkelijk ten prooi aan stress.
Likes: Films, muziek en modetijdschriften. Engeland, en dan gaat het om cultuur, geschiedenis en de taal. Haar moeder die piano speelt en water.
Dislikes: Oude, conservatieve Russen, mensen die haar tegenhouden in wat ze wil bereiken, hitte en honden. Ze heeft vooral een hekel aan sleur en regelmaat, dat ze kan voorspellen wat er de volgende dag met haar zal gebeuren.
Familie: Haar vader, Sergei, is een journalist. Hij is een van de belangrijkste mensen in haar leven, omdat hij als een doorgeefluik is voor andere culturen. Soms ligt ze met hem overhoop, omdat hij vrij beschermend is en Lynn juist alles wil ontdekken, maar ze mogen elkaar graag.
Haar moeder, Veselina, heeft geen werk en is huisvrouw. Ze speelt piano voor haar plezier, en hoewel ze niet erg goed is, kijkt en luistert Lynn graag naar haar. Lynn heeft haar spontane karakter overduidelijk van haar moeder geërfd, en het klikt goed tussen hen.
Ze heeft een jonger broertje, Sascha, maar die ziet ze weinig omdat hij het meeste van de tijd buiten speelt. Ze schelen vijf jaar en hun band is niet heel sterk.
Nationaliteit: Russisch
Hobbies: Films monteren: opnemen en dan zelf in elkaar zetten, het liefst promotiefilmpjes voor zelfbedachte films “die nog uit moeten komen.” Verder is ze graag bezig met reizen, uitgaan en Freddie Mercury.
Extra: De meeste oudere mensen in het dorp waar ze woont zien haar niet graag omdat ze volgens hen een te progressief karakter heeft. Mensen bij haar op school vinden haar juist geweldig, vanwege haar spontane karakter, maar ze is niet iemand met een grote vriendengroep.
Foto


Reacties:


Eliros
Eliros zei op 8 aug 2011 - 13:40:
Je moet nog even de nationaliteit erbij zetten (ook al kan je uit de tekst opmaken dat ze Russisch is, maar zet het er toch maar even bij, als dat zou kunnen). ;'