Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » schrijfwedstrijden » Eliros - opdracht 1• Skye Edwards

schrijfwedstrijden

8 aug 2011 - 20:34

289

0

287



Eliros - opdracht 1• Skye Edwards

Naam: Skye Edwards
Geboortedatum: 2 december 1990
Innerlijk: Skye is een grote boekenworm, de twee boekenkasten in haar slaapkamer staan vol met boeken. Ze is gesloten en eerder teruggetrokken maar dat hindert haar niet om vrienden te maken die dan meestal nog goede vrienden blijven ook. Ze is een dromer en leeft in een fantasiewereldje hieruit is ze moeilijk uit te halen. Ze kan ook heel koppig zijn en zal het steeds weer zeggen als iets haar niet zint.
Sterktes: haar rijke geest vind snel een uitweg voor meerdere problemen en is zeer inventief. Ze heeft nooit stress en blijft kalm in de moeilijkste situaties.
Zwaktes: haar immuunsysteem is zwak waardoor al vele ziektes haar getroffen hebben en ze slepen meestal wel even aan, hierdoor is ze eens bijna een half jaar niet naar school geweest.
Likes: huisdieren, de kleur blauw, muziek, internet, de negentiende eeuw, Jane Austen, Emily Brontë
Dislikes: mensen die zich verheven voelen boven het gezelschap, open eindes, vaak weg zijn.
Familie: Skye heeft een grote familie . Met haar vier tantes en nonkels is het altijd wel gezellig en de kleine neefjes en nichtjes, zo’n zes in totaal,zijn allemaal enkele jaren jonger dan zij. Skye voelt zich echter beter thuis bij de kleinere kinderen als de grotere. Haar ouders zijn vaak weg,waardoor ze die niet echt goed kent. Dit heeft de band met haar twee oudere broers dan wel versterkt. Haar grootouders verwennen haar en haar nichtjes en neefjes met vele dingen, maar verwennen ze ook niet te hard.
Nationaliteit: Australisch
Hobbies: Verhalen verzinnen om haar neefjes en nichtjes te vertellen, tekenen.
Extra: Ze had oorspronkelijk drie broers, brandon, Callum en Jay. Callum heeft echter op twintigjarige leeftijd een zwaar ongeval gehad en is in coma gevallen. Hij is hier nooit uitgeraakt.
Foto


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.