Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » You're not my father! @Bill Kaulitz. » °4

You're not my father! @Bill Kaulitz.

9 aug 2011 - 16:41

504

5

193



°4

Omdat ik jullie zo lang heb laten wachten! (:'

Hoofdstuk 4
`Wakker worden, Skye.´, haar vriendin schudde haar aan haar schouders wakker, en hoopte voor een keer, dat ze uit haar nest ging komen. `Ssh, sshh, ... mijn hoofd wil slapen.´, waarschijnlijk wist ze zelf niet wat ze allemaal zei, maar wat maakte het uit? Sophie was haar gemompel al heel lang geleden, gewoon geworden. `Ssh, sshh, ... oma wacht op ons.´, toen begon er een belletje te rinkelen, en schoot Skye als een veer, recht. `Oma? O ja, oma! Snel snel! We mogen niet te laat komen!´, Sophie sloeg met haar handen, tegen haar voorhoofd. `Ik vraag me soms echt af, of je je verstand niet verloren bent.´, zuchtte ze, en liep het geschrokken kind achterna. `Mag ik eerst douchen, alsjeblieft?´, Skye zakte door haar knieën, en smeekte het haast. `Ga je gang.´, soms dacht ze ook, of zij het huis niet beter kende, dan Skye zelf, want er waren 2 douches, in het huis.

`Goede morgen, oma lief.´, zoals Skye twee dagen ervoor had gedaan, deed ze weer hetzelfde. Een natte zoen, op de oude vrouw haar voorhoofd. `Hée, oma.´, ook Sophie gaf Skye haar oma, een zoen, en ging op een harde, oncomfortabele stoel zitten. `Goede ochtend, lieverds.´, de stem klonk schor, ruw, en helemaal niet vers meer. `Ik weet van mama...´, geschrokken keek de vrouw, haar kleindochter aan, maar zuchtte toch opgelucht. `Sorry dat je er vanzelf achter moest komen, maar ik durfde het je echt niet te vertellen.´, Skye wist wel dat het zo zou zijn, maar ze liet het erbij. Ze kon niet boos zijn op haar grootmoeder, daar was ze veel te lief voor. `Is papa ook... dood?´, de oude vrouw schudde zachtjes haar hoofd, en hield van elk kind, een hand vast. `Neen, hij is nog spring levend, let op mijn woorden.´,

Ze hadden nog een hele voormiddag gepraat, en dat deed volgens de meisjes, deugd. Skye wist iets meer of haar vader, maar nog niet alles. Natuurlijk wilde ze meer weten, maar haar grootmoeder zei, dat het voor die dag, wel genoeg was geweest. De vrouw begreep dat ze zo nodig haar vader nog wilde leren kennen, voor het te laat was, toch waar het voor haar zelf ook even op de tanden bijten. Haar man had het nooit toegestaan dat haar dochter een kind zou krijgen, van hem... de beroemde Bill Kaulitz. Daardoor kwam hij erop, om haar dochter, leugens te laten vertellen... dat zijn kind gestorven was. Bill was dood ongelukkig, en heeft maanden zitten huilen. Die arme staker wilde zo graag zijn dochter in handen nemen, ook al was hij nog maar heel jong. Hij was hoogstens 14 toen hij het meisje zwanger had gemaakt, en was nu ongeveer 32. Al wat ouder als eerst, maar Tokio Hotel bestond nog altijd.

`Zou ik hem dan toch ooit nog in mijn armen kunnen nemen?´, zuchtte Skye, en verdiepte zich in het dagboek van haar moeder, en las echt elke bladzijde, die de vrouw ooit had geschreven. Alleen kwam haar vader' naam nooit van de pas.


Reacties:


BAM
BAM zei op 4 dec 2011 - 22:55:
Ik hoop echt dat je snel verder gaat... Ik ben nu zo nieuwschierig!!!!!!!!!!!!!

Kus BAM


LeSanneee
LeSanneee zei op 15 aug 2011 - 21:58:
snel verder!!!!
ik wil meer!
xx
Le Sanneee


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 10 aug 2011 - 22:11:
verder!! <'3

xx


BTGGxTHxLala
BTGGxTHxLala zei op 9 aug 2011 - 15:52:
super deeltj


BAM
BAM zei op 8 aug 2011 - 22:16:
14 ?!!!! omg... lekker jong >.>


geweldig stukje !! dat wel