Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » De Wetten van de Magie » De zoeker en de phoenix » last party!

De zoeker en de phoenix

9 aug 2011 - 18:41

544

1

322



last party!

ik wist niet hoe ik het moest doen. afschied nemen van me vrienden. het is best zwaar. dus heb ik besloten om een feestje te geven.

Nadat ik naar Jacob en zijn roedel heb lopen luisteren pakte ik me telefoon. En begon ik me vrienden te sms om met mij aftespreken op het strand. Ik ree met de auto snel naar de supermarkt en koopt drank en limonade en eten. Zetten het in me achterbak en zorgte dat het drinken koud werd. ‘zo dat is lekker koud nu het weer nog veranderen.’ Zei ze zachtjes hardop. Ik moest het hier wel een beetje warmer maken anders had iedereen het koud. Ik stapte in me auto en reed naar la push. Naar het afgesproken plekje en begon alles neer te zetten. Na dat ik dat gedaan had sloot ik me ogen, deed me armen wijd, en maakte de avond wat warmer. Ik maakte 3 kampvuurtjes. Toen verkleden ik me. Toen ik klaar was had ik een rok aan en een blouse. Ik hoorde van ver weg de auto’s al aankomen. ‘let’s get this party started!’ ik deed me achterbak open en zetten de spiekers naar buiten en deed muziek aan.
iedereen kwam langzaam aanlopen. ‘esmeralda heb je dit helemaal in je eentje gedaan?’ vroeg mike. En hij had ze arm nog steeds om me schouders liggen. ‘ja ik vond dat wel een goed idee. Jij niet dan?’ ‘ja ben het helemaal met je eens’ en hij trok me snel tegen me aan en liep toen naar jessica toe. Ik liep naar jessica toe. Ze trok me gelijk mee om te dansen. We stonden de hele avond te dansen tot dat het laat was. En het tijd was om iedereen het slechte nieuws te vertellen. ‘dames en heren mag ik even de aandacht?’zei ze beleefd maar met veel kracht. Iedereen keek naar haar. ‘ik heb dit feestje niet zomaar gegeven. Het is een afscheids feestje. Ik vertrek morgenavond.’ Iedereen keek me verbaast aan. jessica angela en melanie begonnen te huilen. ‘wat waarom? Heeft het met die stomme robert te maken?’vroeg mike boos maar ook verdrietig. ‘nee nee die heeft er niks mee te maken. Maar ik wil gewoon door de wereld heen trekken. En ik moet wat prinsessen dingen doen.’ En ze liep op hun af. ik moest ook huilen. ‘ik ga jullie echt missen. Jullie waren mijn eerste vrienden toen ik hier voor het eerst kwam. Ik zal natuurlijk wel weer terug komen.’en we knuffelde en troosten elkaar. De jongens troosten ons ook. Nadat we elkaar getroost hadden gingen we nog even verder. Maar toen moesten we allemaal echt naar huis. Nadat we allemaal afscheids knuffels hadden gegeven was iedereen weg. Ik maakten alles tot stof lied de wind waaien en zorgde dat alles in een zak kwam. Ik gooide die in een kliko en reed naar huis.
Toen ik thuis kwam lag charlie al op bed. Ik liep gelijk naar me kamer en viel neer op me bed. Ik wou bijna gaan slapen totdat er op me raam geklopt werd. ik schrok ik had het niet zien aan komen maar toen ik voelde wie het was zag ik dat Jacob was. Ik deed de raam open en hij zwaaide zichzelf naar binnen. ‘he’en hij plantte een kus op me gezicht. ‘kom op morgen word een rare dag.’en ze trok hem mee naar haar bed. En viel in zijn armen in slaap.


Reacties:


Kahlan
Kahlan zei op 9 aug 2011 - 21:45:
Die is Robert snel vergeten
leuk gevonden trouwens twillight
combineren met Lots