Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Losing Control. » 5.

Losing Control.

10 aug 2011 - 20:45

1043

4

508



5.

Ik heb bij de personages, in de inleiding, nog iemand bij gezet (;

De rest van de dag negeerde ik Caitlin en probeerde haar zo vaak mogelijk te vermijden. Ze wist al te veel over me. Na school hield Caitlin me tegen. Ze had weer die bezorgde blik in haar ogen.
Ik heb je de hele dag niet gezien?
Eh, ik jou ook niet.
Hier had ik echt geen zin in. Ik wilde me niet binden aan haar. Ik ben geen persoon meer die zich hecht. Vroeger wel, nu niet meer.
Ik ga nu naar huis, ik zie je nog wel eens, mompelde Caitlin. Ik knikte en stak een sigaret op. Ik keek haar na tot ze de hoek om verdween. Ik wandelde naar het krantenwinkeltje en kocht nieuwe sigaretten. Toen ik buiten kwam liet iemand me struikelen. Ik kon gelukkig nog mijn evenwicht bewaren aan de lantarenpaal. Als die er niet stond was ik languit op mijn gezicht gevallen.
Iemand greep me bij de kraag van mijn trui. Ik liet bijna mijn sigaretten vallen.
Blijf uit de buurt van Caitlin hoor je me, waag het niet om nog maar één keer in haar buurt te komen, dan ben je dood.
Ik zei niets terug. Ik deed ook niets. Ik staarde enkel. Emotieloos.
De jongen liet me los en ging de hoek om. Hij keek nog een keer over zijn schouder om te kijken als ik er nog steeds stond. Pas toen hij echt weg was ging ik naar huis. In de hal keek ik op de klok. Half vijf. Ronald kwam de hal in. Hij leek kwaad. Hij begon te tieren dat school had gebeld. Geschrokken keek ik hem aan. Wat had ik nu weer gedaan? Ik was toch niet meer te laat gekomen? Ronald greep me bij mijn kraag en drukte me tegen de muur. Ik verzette me niet, ik liet het gebeuren. De klappen in mijn gezicht, de stompen in mijn buik en dan de vuistslag in mijn ribben.
Na alle slagen liet hij me los. Ik trilde en proefde wat bloed op mijn lippen. Ik staarde Ronald aan. Ik probeerde zo neutraal mogelijk te kijken, maar wist dat mijn gezicht doodsangsten uitstonden.
Als je volgend rapport slecht is, dan zullen er hele andere dingen gebeuren, dus ga nu maar braaf je huiswerk maken. Om half acht is je klant er. Hij zei me dat hij iets voor je mee ging brengen, dus verwen hem goed.
Ik knikte kort. Ik wist dat de gevolgen van er tegen in gaan erger waren dan toegeven aan deze dingen. Ronald ging terug naar de zitkamer om daar twee kinderen uit een ruzie te halen. Ik ging langzaam de trap op en liet me op mijn bed vallen. Ik krulde me op tot een bolletje en liet alle emoties de vrije loop. Ik huilde tot mijn ogen en keel pijn deden.
Na mijn huilbui voelde ik me al iets opgelucht. Het was alsof druk van mijn schouders viel, maar toch was er nog veel ballast en ik wist dat die nooit meer zou weggaan.
Ik zou nu bijna gaan smeken bij die man voor het witte spul.
En hij kwam als geroepen.
Dezelfde man als gisteren kwam mijn kamer binnen. Hij had een tas bij zich. Die zette hij op mijn bureau. Hij maakte hem open en haalde een zakje eruit. Hij keek vriendelijk toen hij op de rand van mijn bed kwam zitten. Hij haalde iets uit het zakje en stopte het in mijn mond. Het was een zoet pilletje. Het was een leuke smaak die meteen alles deed tintelen. Ik kreeg het warm en een spontane lachbui. Ik merkte niet eens hoe de man van alles met me deed. Het enige wat ik kon was lachen. Het voelde goed aan. Het was alsof alle ballast verdwenen was. Ik voelde me echt goed en vrij. Vooral dat. Ik had me nog nooit zo vrij gevoeld.
En dan werd alles zwart, ik hoorde vaag nog wat stemmen, maar dan werd alles stil.
Ik werd weer wakker midden in de nacht. De man was weg en het was stil. Ik greep meteen naar mijn hoofd en kreunde van de pijn. Wat was er gebeurt? Pas toen ik besefte dat ik naakt was, kwam alles terug. Ik ging recht zitten en keek mijn kamer rond. Mijn wekker gaf half twee aan. Ik greep mijn kleren en sleepte mezelf naar de badkamer. Ik voelde me plots zo depressief, zo eenzaam en alleen. Ik zette de douche aan en stapte erin.
Het water was koud, maar dat deerde me niet. Het verdoofde mijn pijn misschien wel. Ik ging zitten en sloeg mijn armen rond mijn benen terwijl het water op mijn hoofd neerviel.
Na een halfuur zette ik de douche uit en droogde me af. Ik trok mijn boxer aan en nam de rest van mijn kleren gewoon mee terug naar mijn kamer, geen fut om ze nog aan te trekken.
Ik liet me op mijn bed vallen, trok de lakens tot onder mijn kin. Mijn blik viel op mijn bureau. Er stond een zakje op, met zakjes in en daaronder lag een stapeltje bankbiljetten. Ik zuchtte, verliet mijn warme bed weer en bekeek het geld. Vijf briefjes van 100 euro. Ik stopte de briefjes zorgvuldig weg in mijn kleerkast en wende me dan tot het zakje. Er zat een briefje in.

Het is voor jou, voor alle keren dat ik in je bed mocht.
Vanaf de volgende keer wordt het betalen als je meer wilt.
Je laat het maar weten, dan breng ik voor je mee.


Ik frommelde het papiertje op en gooide het weg. Ik bekeek de zak. Er zaten allemaal kleine zakjes in met wit poeder en witte pilletjes. Hij wilde duidelijk dat ik me goed zou voelen. Die man, waarvan ik nog altijd zijn naam niet weet, geeft om mij, anders zou hij me dit niet geven. Ik nam de zak en verstopte hem ook in mijn kleerkast. Ãâ°én zakje haalde ik er al uit en stopte die in mijn broek. Voor morgen, als school te veel wordt.
In stilte bedankte ik de man en kroop weer onder mijn lakens. De foto op mijn nachtkastje keek me glimlachend aan. Ik keek huilend terug.
Ik raak de controle kwijt Tom. Ik wou dat je hier was om mij te knuffelen en te zeggen dat alles wel goed kwam, maar dat gebeurt niet meer. Nooit meer.


Reacties:


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 15 aug 2011 - 16:52:
1. Ik mag Caitlinn niet. Ze doet aardig en bezorgd, maar het komt allemaal zo geforceerd over. Meh. Ik weet niet.

2. Ronald is een eikel. Amen.

3. Die man is eng. En vies. En. Ew. o.o

4. Bill is cool. Hij praat cool. En. *-*


realMe
realMe zei op 12 aug 2011 - 10:59:
Bill moet van de drug afblijven....
die vent geeft helemaal niet om hem...
oh en die jongen die zei dat hij niet bij Caitlin in de buurt mocht komen mag ik niet
ga maar snel verder


JustSomeGirl
JustSomeGirl zei op 11 aug 2011 - 13:27:
Bill zit op het slechte pad.
Niet goed bezig !
En dat hij nu maar eens iets toevertrouwd aan Caitlin.

<3


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 10 aug 2011 - 21:14:
oh mijn god...
dat einde...
you made me speechless...

En, Nee Bill!! Hij geeft niet om je!! Als hij om je zou geven, zou hij je daar weghalen!!

en nu wil ik mijn koekje ^^
Met rizzles, eeuh, chocoladesmaak alsjeblieft ^^