Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijden » Wie?

Schrijfwedstrijden

11 aug 2011 - 20:19

306

0

421



Wie?

Schrijfwedstrijd van Elise/Eliros, opdracht 1

Naam: Silvana Ritter
Geboortedatum: 18-05-1994 (17 jaar)
Innerlijk: Verschrikkelijk verlegen. Houdt van stilte en rust. Voelt zich snel ongemakkelijk op drukke en lawaaierige plaatsen. Over het algemeen is ze erg stil, maar in het bijzijn van mensen die ze vertrouwd kan ze af en toe hele verhalen ophangen, meestal omrent de schoonheid van de natuur en haar filosofische gedachtegangen.
Sterktes: Weet de kleine dingen in het leven te waarderen. Observeert veel, en ziet daardoor dingen waar anderen overheen kijken. Probeert te helpen waar dat kan.
Zwaktes: Haar verlegenheid en het feit dat ze mensen niet snel vertrouwt.
Likes: Het bos, dieren, stilte, tekenen, warme apfelstrüdel met vanille-ijs en sahne (ongezoete slagroom), water (uit de plaatselijke beek), onder de sterren slapen, zwerven, regen.
Dislikes: Drukte, mensen, koffie, vandalisme, afval, hagel, school, hotels die op berghellingen gebouwd worden.
Familie: Haar vader Fritz, waarmee ze samen in een huisje op de berghelling woont. Fritz is architect en heeft het dan ook zelf ontworpen. Vroeger woonde daar ook Fritz’ vriend (en inmiddels ex), Ruben, maar die is er met een ander vandoor gegaan toen Silvana negen was. Tot die tijd bracht Ruben haar elke ochtend op zijn motor met zijspan naar school. Nadat hij weg was ging ze zelf elke morgen op de fiets. Silvana is geadopteerd, haar biologische ouders zijn Roemeens, maar zij hadden het geld niet om nog een mond te voeden, ze kent ze niet.
Nationaliteit: Duits
Hobby’s: Door het bos zwerven, steentjes keilen over één van de vele meertjes, in bomen klimmen en genieten van het uitzicht, tekenen (beperkt zich vooral tot heb bijhouden van een geïllustreerde gids/logboek over het gebied waar ze woont en wat ze op haar zwerftochten tegenkomt), zwemmen.
Extra: Zit in het laatste jaar van het Gymnasium (VWO), is zat van school en wil liever geen vervolgopleiding doen, maar haar vader is het daar niet mee eens.
Foto: *klik*


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.