Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » midnight sun » de zoektocht

midnight sun

11 aug 2011 - 20:41

429

1

220



de zoektocht

bella pov:

We zijn nu al dagen aan het zoeken . Edward en ik zijn kapot van verdriet onze Renesmee ons kindje ,en mijn zussen ......Na de tiende zoektocht zat ik samen met Edward in ons huisje, op Renesmee haar bedje samen te snikken om onze dochter hij is er ook kapot van.Iedereen was droevig Emmett en Jasper zijn dag en nacht naar hun zielsverwanten aan het zoeken en nessie .Het voelt alsof een deel van mij dood is en het ander deel vergaat van de pijn .Als ik samen met Edward ga jagen dan lukt het niet om mijn gevoelens opzij te schuiven. Ik kan geen slok bloed naar binnen werken en voel me waardeloos.Esme geeft medelijden en heeft ook verdriet ze snapt wat wij door maken zij heeft ook haar zoontje verloren en treurt om Alice, Rosalie en nessie
Zo gaat het dagen door en door .Jasper word gek van de angst .En kan niemand kalmeren alleen maar angst meer geven hij is woedend .Emmett heeft perongeluk de tafel kapot geslagen van frustratie en carlisle daagt nu al een week niet meer op op zijn werk .......


Alice pov:

Ik zit hier nu al dagen en voor ik ontvoerd werd had ik al een week niet meer gaan jagen .Ik verga van de dorst moesten ze hier nu een mens brengen zou ik het niet zo lang volhouden. Denk ik?
Ik weet dat Rosalie en Renesmee ook ontvoerd zijn ik hoor Renesmee ieder uur huilen naar Bella en Edward, Rosalie fluisterd dan lieve woordjes maar het helpt niet veel.
Ik mis Jasper mijn eeuwige liefde ,Ik heb zijn toekomst doorzocht en zie hem zo lijden. Uit frustratie en medelijden heb ik al krassen gemaak met mijn schrepe nagels maar niks helpt .Ik hoor de deur open gaan en spring recht!Plots ruik ik een overweldige geur .Dit meen je niet dacht ik bij mezelf een mens ik jammer!!Er werd een lijk in de kooi gegooid waar ik in zit de geur was zo geweldig dat ik bijna ........Ik hoor Rosalie gillen en word uit mijn trans gehaald'Nessie niet doen !!!' Blijkbaar heeft Nessie zich niet kunnen bedwingen .Ik geef de hoop op en begin te drinken anders haal ik het nooit .

Rosalie pov:


Nessie was eindelijk in slaap gevallen na al het schreeuwen achter haar ouders .
Toen ik een deur open hoor gaan. Hoor ik Alice jammeren .De deur werd bij ons ook open gedaan en ik de lekkerste geur ooit voor ik kon reageren is Nessie al aan het drinken.'Nessie niet doen !!!' gilde ik . Maar het was te laat en ik kan me niet meer bewdingen .


Reacties:


ilovevampire
ilovevampire zei op 11 aug 2011 - 20:47:
mooooooooooooooooi hoe zou da komen er staan wel nog een paar foutjes in mijn fout xxx