Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » midnight sun » bella !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

midnight sun

12 aug 2011 - 8:37

290

1

200



bella !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edward pov :


Ik hoor Bella hard schreeuwen en ren als een speer vliegensvlug naar ons huisje. Ik kom aan maar er is niemand dus ga ik naar de cullens messchien heeft ze me daar nodig?Wacht ik doe een stap naar achter en en adem diep in 'schit ' dit meen je niet het is een totaal andere geur dan van één van ons maar de zelfde als die van Alice en Rosalie .Ik volg de geur maar hij loopt dood .Ik bel Carlisle 'Carlisle Bella is verdwenen is Esmé nog bij jou 'um ja tuurlijk dus alle meisjes zijn verdwenen?' 'Ja Carlisle wat moeten we nu doen?' 'kom naar ons huis we moeten een plan bedenken.' En de lijn word verbroken ik staar roerloos voor me uit .



Rosalie:


Terwijl renesmee aan het slapen is hoor ik plots iemand snikken. “Hallo is daar iemand? “ roep ik. “Rosalie ? ' Ben jij dat? Vraagt bella. “ Bella ben jij dat”? “Wat doe jij hier?” vraag ik. Ik …. En ze viel weg! Pots hoor ik gejammer' blijf van mijn lijf jij vuile chimpansee' hoor ik haar jammeren.
“Bella ,Bella wat gebeurd er”roep ik. Maar ik hoorde niets meer dus zwijg ik maar en wacht af......


Alice :


Ik hoor rosalie roepen enz maar ik was zo hysteries ik heb mensenbloed gedronken dat ik niet antwoord . Ik probeer wel maar het lukt niet .Ik geef die stome kooi of wat het ook is een flinke deuk maar hij is maar niet te vernietigen!' wat is dit stome spul?' gil ik .'Anti vampier ofzo?!' 'Ik ben het beu!!' schreeuw ik uit.ik heb brandende pijn in mijn keel en het dooft maar niet waarom ben ik terug hervallen voor mensenbloed?
' mijn jaren lange ervaring allemaal voor niets!' zucht ik. En jazz mijn jazz......


Reacties:


ilovevampire
ilovevampire zei op 12 aug 2011 - 9:09:
MOOOOOOOOOOOOOOOOI X