Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Help Me Find My real name || Emmett Cullen || Gepauzeerd » 1.1 Hoe het allemaal begon

Help Me Find My real name || Emmett Cullen || Gepauzeerd

12 aug 2011 - 11:06

378

0

284



1.1 Hoe het allemaal begon

Geloof me of niet, maandagochtend en de zon scheen in Forks, Washington. Vandaag was het 16 juli 2010 en het was zo'n 24°C. Toen ik opstond was het ongeveer 5 uur en ik besloot een mailtje te sturen naar mijn mam.



From : Melissa D. << Melissa_America-Forks@mailing.com>>
To : Melanie Ter Toren << Melanie.TerToren@hotmail.com
Subject : Zon !
Hoi mam,
ik ben geschokt. Het is hier in Forks ongeveer 5 uur 's morgens en de zon schijnt. Ik weet het, het is nog vroeg maar ik vertrek met school twee dagen naar Phoenix. Ik zal je dus twee dagen niet meer kunnen mailen. Oeps, ik was je vergeten vertellen dat ik op tweedaagse vertrok. Sorry! Kan je het me vergeven? Maar goed, ik zal je even snel een beetje vertellen over de uitstap naar Phoenix.

De eerste dag, vandaag dus
We vertrekken om 6 uur met de bus naar phoenix, waar we ongeveer om 9 uur zullen aankomen. Daar gaan we eerst onze koffers uitpakken en ons omkleden voor de eerste activiteit. Ik denk dat ik als eerste ga wandelen in de duinen. Wees maar zeker dat mjn GSM en Ipod mee gaan. Ik heb er nu zo lang moeten voor sparen, maar ik heb ze eigenlijk nog niet zo vaak gebruikt of meegenomen. Pap heeft speciaal wandelschoenen voor me gekocht. Hij is een echt schatje, maar dat wil je zeker niet horen. De eerste activiteit duurt ongeveer tot 12 uur en dan gaan we middageten. Daarna hebben we nog 2 activiteiten tot aan het avondeten. Dat is ongeveer om 7 uur. Dan mogen we weer naar onze kamers voor ons op te frissen en dan mogen we een stapje in het nachtleven van phoenix gaan zetten. Op een voorwaarde, die is dat we de volgende morgen om 7 uur op moeten zijn. Ik ga waarschijnlijk even naar een fuif, maar aangezien dat Emmett niet meegaat ga ik niet veel plezier beleven.

De tweede dag, morgen dus
We gaan vanalles doen, maar wat weet ik niet juist.

Mam, ik mis je, ik wou dat je hier was
Ik hou van je
x Mel




Ondertussen was het half 6, dus drukte ik snel op verzenden en spurtte naar beneden om verwelkomt te worden door de geur van spek en eieren.
"Goedemorgen, klaar om te vertrekken?" vroeg mijn stiefmoeder.
"Jep, klaar om te gaan," zei ik.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.