Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » you stole my heart before i could say no. » Deel 4

you stole my heart before i could say no.

13 feb 2009 - 19:51

1017

1

271



Deel 4

nieuw deeltje, sorry voor het lange wachten hope you like it !

Deel 4: Ik heb Tom en Bill gezegd achter een hoek te gaan staan en daar te blijven tot ik hen kwam halen of op hen riep. Ik zie mijn zusje er al aan komen en stap grijnzend op haar af. ‘Dag zusje’ zeg ik plagend. ‘Sinds jij zei dat je een verassing hebt, ben ik al heel de weg naar hier toe aan het piekeren wat het kan zijn, dus zeg het nu maar.’ ‘Zal ik het gaan halen?’ ‘Ja!’ Ik stap om de hoek en trek de jongens met mij mee. Haar gezicht spreekt boekdelen. ‘Jongens, dit is mijn zusje Jelke, Jelke, ik hoef hen denk ik niet voor te stellen?’ ‘Dag Jelke’ Bill stapt op haar af en kust haar op de wang. Haar ogen glinsteren en Tom fluistert in mijn oor ‘Komt er nog een geluid uit of blijft ze zo staan?’ We lachen en eindelijk vind ze haar stem terug. ‘Hey Bill, Hey Tom’ Zij stapt nu zelf op Tom af en kust hem op de wang. Steken van jaloezie flitsen door mijn buik, terwijl ik goed genoeg weet, dat ze er niets mee bedoelt en dat zij Bill leuker vindt. ‘Lauren, hoe komt het dat jij hier met de hotste tweeling ooit staat te praten?’ sist ze door haar tanden. ‘Leg ik straks wel uit, geniet nou gewoon.’ sis ik terug. ‘Ik heb honger’ lacht Tom. ‘Tom, jij hebt altijd honger.’ Meteen denk ik aan Arne, omdat hij ook altijd honger heeft. Ik en jelke staan te grijnzen als gekken. ‘Willen jullie soms mee iets eten?’vraagt Bill meer aan Jelke dan aan mij, maar ik voel wel dat de vraag ook gedeeltelijk aan mij gericht is en Tom staat achter Bill te gebaren naar mij dat we ja moeten zeggen. ‘Ja, ga mee toe!’ Tom trekt een pruillipje. Ik en Jelke stemmen in met hun voorstel. ‘En waar wensen de dames te eten?’ ‘Mc Donalds!’ gillen we samen. De tweeling lijkt verrast maar vinden het een prachtig voorstel. ‘Wat doen jullie hier eigenlijk?’ vraag ik plots als we ons eten net gekregen hebben. ‘Wel wij zijn ook gevraagd om model te komen spelen’ ‘Tom, spelen, spreek voor jezelf, ik ben gewoon één en al model’ ‘Ego, ego!’ fluistert Tom net luid genoeg zodat iedereen het kan horen. ‘En waar zijn Georg en Gustav?’ vraagt Jelke. ‘Die zijn in het hotel of weet ik veel waar, maar toch in België’ legt Bill uit. ‘Zijn we niet goed genoeg misschien?’ vraagt Tom gespeeld verontwaardigd. ‘Natuurlijk wel’ knipoog ik, hij grijnst. Tom zien eten is echt grappig. Die jongen heeft ofwel zeer grote honger ofwel een zeer grote maag, maar hij kan echt veel eten en toch blijft hij mager. Ik moet even naar het toilet.
Door de ogen van Jelke: Dit is mijn kans. ‘Overmorgen is Jelke jarig, ik en een paar vrienden hebben een fuif georganiseerd, ze weet nog van niets en denkt dat we gewoon iets gaan drinken. Komen jullie ook?’ ‘Ja, we willen wel, of ik toch zeker’ glimlacht Tom. ‘en ik wil ook wel’ vult Bill aan. ‘Georg en Gustav mogen ook meekomen, als ze willen. Ik ga eerst met haar shoppen en daarna gaan we een filmpje kijken. Willen jullie ook mee naar de cinema?’ ‘Hm, ja, natuurlijk! Waar en om welk uur?’ ‘Om 14u30 in Gent aan de cinema. En hou dit ook maar voor jullie’ ‘oke, geen probleem.’ Daar komt Lauren terug, we hebben net op tijd afgesproken. ‘Wat een rij stond daar!’ hijgt ze. ‘En warm, ik viel bijna dood!’ ‘Niet doen, schoonheid.’ Zegt Tom. Ik weet niet wat er met hem is, maar hij kijkt wel veel naar Lauren. Echt naar Lauren, niet naar haar borsten. Ik ben onder de indruk, want dit had ik niet verwacht, zo had ik me hem niet voorgesteld. Ik had niet verwacht dat de jongens zo vriendelijk zouden zijn, ik had dan ook nooit verwacht dat ik ze zou ontmoeten. Ik krijg het plots verschrikkelijk warm. ‘Lauren, wij moeten zo gaan.’ ‘Ja, is goed. Weet jij toevallig al wat we aanmoeten?’ ‘Ja, lingerie’ ‘WAT? Moeten we en lingerie poseren?’ Ze kijkt zo verbaasd, zou ze dat nog niet geweten hebben… ‘hm, ja, dat zei Geert toch.’ De broertjes zitten geamuseerd naar ons gesprek te luisteren. ‘Ja, oke, dan moet het maar.’ Ze gaf zich gewonnen. ‘Mogen wij komen kijken?’ Tom’s oogjes blinken bij die vraag een korte ‘ja natuurlijk’ deed de tweeling verbaasd naar ons kijken. ‘Nou ja, je zal het later waarschijnlijk nog zien, in boekjes en we hebben nog een rokje aan en de lingerie zal waarschijnlijk ook niet zo pikant zijn’ leg ik uit. ‘maar we kunnen er ook de spanning in houden, tot ze de boekjes zien..’ vult Lauren me aan. ‘ En eigenlijk, waarschijnlijk krijgen zij die boekjes toch nooit te zien, want voor zover ik weet, hebben zij geen lingerie nodig en al zeker geen vrouwenlingerie.’ Vul ik haar op mijn beurt aan. ‘Ja, inderdaad en we kennen hen ook nog maar net, dus moeten ze ons toch nog niet zo zien.’ Hun gezichten zijn hilarisch, ik lach me kapot en uiteindelijk besluiten we dat ze niet mogen komen kijken. Ze begrijpen ons gelukkig. ‘Willen jullie dan vanavond toevallig iets komen drinken in ons hotel?’ ik en Lauren knikken tevreden. ‘We komen jullie halen om 20u’ Tom lacht en Lauren lacht ook, ik stel me er geen vragen bij en focus me terug op Bill. We geven ons adres nog en moeten dan door. Met een kus en een knuffel nemen we afscheid. ‘Tot vanavond, schoonheid.’ fluistert Tom zacht in Lauren haar oor. We vertrekken en giechelen heel de baan terug naar de studio.
Door de ogen van Lauren terug: Wat is hier net allemaal gebeurt, ik heb afgesproken met Tom en Bill, heb met hun gepraat en ben iets gaan eten met hun. En blijk het nu pas door te hebben. Als we weer in de studio aankomen, net op tijd, lacht een oudere vrouw ons vriendelijk toe. ‘Lauren en Jelke De Mets?’ Ze leidt ons naar een ruimte, zonder ramen, gelukkig.


Reacties:


KIKAxSLET
KIKAxSLET zei op 13 feb 2009 - 20:12:
GEWELDIG MEISS!! 8D Omg! In lingerie poseren! x) Stel nu dat TOm wel dat boekje kooopt! SNEL VERDER!! HIJ IS WAW!!