Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » The Vampire Diaries » Speak || Tijdelijk gepauzeerd » 8.

Speak || Tijdelijk gepauzeerd

12 aug 2011 - 11:44

372

0

348



8.

Na 10 minuten stappen kwam ik thuis. Ik wist niet wat ik moest doen. De wereld rond me draaide en ik voelde me bedrogen. Bedrogen door Stefan. Ik had hem zo veel toevertrouwd, ik werd verliefd op hem. Ik vertelde hem al mijn verhalen, wat er met me gebeurt was. Ik liet hem binnen in mijn hart, vermorzeld hij meteen alles. Ik was boos op hem, maar ook verdrietig.

Ik kon niet langer blijven waar ik nu was. Ik kon niet, ik kon het niet aan. Het kwelde me te hard. De plek op mijn bed waar Stefan zat, mijn kussen, alles deed me aan hem denken. Ook al verkeerde in shock toestand - je verneemt niet elke dag dat de liefde van je leven vampier is - moest ik hier weg, ver weg.

Ik nam een grote roze reiskoffer en stak er al mijn kleren, enkele balpennen, een boekje, laptop, dagboek, GSM, adapter van mijn laptop, MP3, mijn lakens, veldbedje, kussen en ja, zelfs mijn konijnen knuffel erin. Met veel moeite deed ik het raam open en smeet mijn koffer op het gras. Gelukkig merkten mijn adoptie ouders het niet. Met een zacht plofje landde de koffer in het gras en ik liep rustig naar buiten.
" Waar ga je heen?" vroeg Sarah.
" Ik ga even een stukje wandelen, ben snel terug," antwoordde ik en trok de deur toe. Ik vroeg me af waar ik naartoe zou kunnen. Naar oude vrienden kon ik niet gaan, die zouden de deur voor mijn ogen toegooien.
Terwijl aankwam op een open grasveld dwaalden mijn gedachten af naar een raar moment dat ik op school had beleeft.

" Caitlyn!" een stem riep mijn naam. Het was de vrolijke stem van Lise Lore. Ik draaide me om en zwaaide naar haar.
" Als er iets is mag je me altijd bellen," zei ze en duwde een briefje met haar nummer op in mijn handen. Ze draaide zich om en liep naar de zwarte auto die ongeduldig op haar aan het toeteren was. Rare meid

Dat kon ik doen. Ik kon Lise bellen. Ze had me gisteren op het hard gedrukt om Lise te zeggen in plaats van Lise-Lore. Ik zocht mijn telefoon en zocht haar naam in de lijst. Ik wachtte ongeduldig tot ze opnam...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.