Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Stand Alones Schrijfwedstrijden » Mikayla 'Mitchie' Strattford

Stand Alones Schrijfwedstrijden

12 aug 2011 - 13:37

574

0

352



Mikayla 'Mitchie' Strattford

Foto.


Naam: Mitchie (Mikayla Strattford).
Geboortedatum: Zes februari, 1990.
Innerlijk: Ze is een heel vrolijk persoon sinds ze is weggelopen. Ze probeert de serieuze tiener die ze was toen ze nog naar haar moeders regels leefde te laten gaan, maar soms duikt die persoon wel eens op. Als ze iets wilt, zal ze het krijgen ook en ze zal zich inzetten voor dingen die haar persoonlijk aangaan of waar ze zich goed bij voelt. Ze kan daardoor heel koppig zijn, soms zelfs op het domme af. Ze is misschien niet boekenslim, ze heeft nooit haar middelbare school afgemaakt, maar zeker wel mensenslim. Ze kan mensen inschatten als geen ander. Ze is graag bij mensen, vooral mensen die ze nog nooit gezien heeft en meteen een indruk op haar maken, maar kan ook genieten van even alleen zijn. Soms wordt het haar te veel, vooral als ze teveel nadenkt over wat er op haar wacht in Los Angeles.
Sterktes: Zelfstandigheid. Vastberadenheid. Inschattingsvermogen. Ze zal zich altijd voor de volle honderd procent inzetten voor dingen die ze echt wilt bereiken. Weet hoe ze voor zichzelf, en als het moet ook voor anderen, moet zorgen. Ze is enorm te vertrouwen.
Zwaktes: Koppig. Laat zich moeilijk ompraten door anderen, zelfs als ze het juiste met haar voor hebben. Kan zich moeilijk binden aan dingen, mensen, plaatsen sinds ze én haar vader én haar hond verloor.
Likes: Reizen. Kleine kindjes die nog perfect gelukkig zijn. Vreemde talen en mensen leren kennen. Zwemmen.
Dislikes: Haar echte naam - ze stelt zich aan iedereen voor als Mitchie, en maar een heel select groepje weet van haar naam én het fortuin dat op haar wacht het moment dat ze besluit niet meer als nomade te leven en haar erfenis op te eisen. Haar moeder. Luie mensen. School. Regels en verwachtingen.
Familie: George Strattford verhuisde van het kleine, Britse Attleborough naar Amerika om voor zichzelf naam en faam te verdienen. Dit lukte hem ook, hij zette namelijk een groot bedrijf neer en verdiende fortuinen.
Katie Jones is geboren en getogen in Los Angeles en verliet het pas toen ze zwanger was van Mikayla.
De twee ontmoetten elkaar op een bedrijfsfeest van George’s bedrijf en na een paar dates kwam van het één het ander en van het ander kwam Mikayla.
Toen twee jaar later George er achter kwam hoe Katie écht was - vals en geslepen - holde hij terug naar Los Angeles. Hij houdt zielsveel van zijn dochter, maar niet genoeg om bij Katie te blijven.
Toen Mikayla vijftien werd, stierf haar vader aan een kanker die hij voor zijn dochter had verzwegen en tot haar moeders grote ergernis was Mikayla de enige in zijn testament en erfde dus alles.
Toen ze achtien was, kon ook zij niet meer met haar moeder leven. Katie probeerde George’s fortuin uit haar dochter los te pulken en zij kon hier niet meer tegen.
Ze heeft nooit zussen of broers gehad, met de familie langs haar vaders kant heeft ze veel contact, met die langs haar moeders kant alles behalve.

Nationaliteit: Amerikaans - Brits.
Hobbies: Reizen. Zingen - ook al kan ze geen tonen aanhouden of zuiver zingen, ze houdt er toch van. Zwemmen in de zee. Op de rand van fonteinen liggen en naar het water kijken. Vreemde talen leren kennen. Vreemde mensen leren kennen.
Extra: Ze had een labrador genaamd Lucky die ze meenam toen ze wegliep, maar stierf toen ze een jaar weg waren van huis en dit verdriet draagt ze met haar mee in de vorm van een hondenpoot gatattooeerd op haar pols.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.