Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Lady Gaga » A Dream Come True ... Or Not ? ~ Ft Lady Gaga » A Dream Come True 001

A Dream Come True ... Or Not ? ~ Ft Lady Gaga

12 aug 2011 - 14:31

323

1

303



A Dream Come True 001

Lady Gaga organiseert wedstrijd voor nieuw dansteam.



De zangeres, bekend van de tophits Pokerface en Born This Way, liet gisteren weten dat ze een nieuw dansteam zoekt. Het vorige zou zich te veel hebben bemoeid met het privé-leven van de zangeres. Het team zou moeten bestaan uit 50 tieners, waarvan er 20 uit Noord-Amerika, 10 uit Zuid-Amerika en 20 uit Europa moeten komen. De auditie’s gaan door in een aantal steden van alle landen in die continenten, nadien worden de drie beste van elk land verwacht in een nog onbekende plaats. Vermoedelijk ergens in Europa, maar dat is nog niet bevestigd. De winnaars worden door Lady Gaga zelf uitgekozen .De uiteindelijke winnaars zullen 4 maanden lang getraind worden en nadien in groepen van 25 drieëneenhalve maand met Gaga op tour gaan.De tour zou doorgaan over twee jaar , in 2013.
Voor meer informatie over de wedstrijd, ga naar www.ladygagazoektdansteam.be of www.ladygagazoektdansteam.nl .


Ik bekijk dit artikel met open mond. Maandenlang droom ik, Kaat, er al van om te gaan dansen op hoog niveau, en als dat geen hoog niveau is, dan weet ik het ook niet meer. Thuis oefen ik alle dagen voor de spiegel. Maar ja, zo goed ben ik nu ook weer niet, al zeggen mijn vriendinnen van wel. Nou ja, één vriendin. De rest boeit me niet zo. En ik maak toch geen kans om door die auditie’s te komen. Waarom niet ? Wel, omdat ik overgewicht heb. En nog geen klein beetje. Ik weeg 70 kilo, en ik ben 1m65.

De volgende dag op school komt Jana, mijn enige vriendin, naar me toe.
‘Kaat, heb jij dat artikel gelezen over Lady Gaga? Is dat niks voor jou ?’
‘Ja, ik heb het gelezen, maar denk je nu echt dat ik ook maar één klein kansje heb daar?’
‘Maar natuurlijk! Mensen die zeggen dat jij niet goed kan dansen, zijn blind. En, vergeet niet, als je het doet, maar het lukt niet, heb je het tenminste geprobeerd. ‘


Reacties:


moorte
moorte zei op 9 dec 2011 - 10:18:
Dat ik dit verhaal nog nooit heb gezien!! *blind*
Ze moet meedoen!!