Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Lady Gaga » A Dream Come True ... Or Not ? ~ Ft Lady Gaga » A Dream Come True 002

A Dream Come True ... Or Not ? ~ Ft Lady Gaga

12 aug 2011 - 14:31

314

1

302



A Dream Come True 002

Zo komt het dat ik hier nu ben. Hier, in de auditieruimte. Door de boxen klinkt muziek van, je raadt het nooit, Lady Gaga ! Overal zie je mensen oefenen. Of toch proberen te oefenen, want als je maar één stap zet, sta je al bij iemand op zijn tenen. Ik was deze ochtend om halfnegen hier en toch ben ik nummer 756. Ik heb medelijden met die jury hier, want ik heb al nummers gezien boven 3000. Het gaat wel goed vooruit. Het meisje naast mij, nummer 755 dus, mag naar binnen. Nu voel ik de zenuwen echt. Nog geen minuut later mag ik naar binnen gaan. De jury vraagt me om mezelf voor te stellen.

‘Ik ben Kaat, 15 jaar , mijn hobby’s zijn dansen en acteren.’
‘Goed , Kaat was het zeker, en wat heeft je overtuigd om mee te doen ?’
‘Wel, euh, mijn vriendin zegt dat ik goed kan dansen. Ik heb wel nooit les gevolgd, maar ik dans thuis veel voor de spiegel.’
‘Oke, dan mag jij verder gaan naar rechts ,waar die mevrouw verder uitleg zal geven.’

De vrouw is heel vriendelijk. Ze geeft me een vragenlijst die ik moet invullen en een pen. Ook vertelt ze me dat het nu allemaal hele snel zal gaan. Je schuift aan, je doet bij de jury je voorbereidde dans en je vertrekt. Dan geef je je vragenlijst af en ga je naar huis. Over twee weken krijg je de uitslag. En zo gaat het inderdaad. Ik ga bij de vierkoppige jury binnen en doe wat er van mij verwacht wordt.

Twee weken later. Ik lig nog in bed als mijn mama roept:
‘Kaat, post voor jou !’
Ik spring uit mijn bed en zonder me aan te kleden loop ik naar beneden. Ik grijp de brief uit mijn moeders handen en spring ermee op de zetel. Ik open de brief en begin te lezen. Tranen springen in mijn ogen.


Reacties:


moorte
moorte zei op 9 dec 2011 - 10:21:
Ik heb een klein vermoeden
*snel op volgend hoofdstuk klikken*