Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Lady Gaga » A Dream Come True ... Or Not ? ~ Ft Lady Gaga » A Dream Come True 009

A Dream Come True ... Or Not ? ~ Ft Lady Gaga

12 aug 2011 - 14:33

246

1

288



A Dream Come True 009

De volgende dag, tijdens wiskunde, krijg ik natuurlijk een hele preek van mijn leerkracht. Alsof dat gaat zorgen dat het huiswerk ineens gemaakt is. Dat probeer ik hem duidelijk te maken, maar dat maakt het alleen nog maar erger.
‘En als jij zo gaat roepen, gaat mijn huiswerk zichzelf maken?’
‘Kaat ! Jij blijft vrijdag na. Direct na je laatste les kom je naar hier. Zo’n reactie duld ik niet.’ Hij geeft me een briefje dat ik moet laten tekenen door mijn moeder.

Na de middag hebben we gym. Een hel natuurlijk. Opnieuw snap ik waarom ik ziek was. Ik ben de enige die gebuisd is op de verschillende testen, en hoe komt dat. Dat komt omdat ik te zwaar ben, ik krijg mezelf maar amper omhoog getrokken op de ringen. En ook lopen hou ik niet lang vol. Met als gevolg dat ik altijd slechte resultaten heb op gym.

Mam is gelukkig niet boos, maar ze begrijpt niet waarom ik mijn huiswerk niet gemaakt heb terwijl zij gezegd heeft dat ik dat moest doen. Ik kom er van af door te zeggen dat ik het vergeten in te schrijven was in mijn agenda.

Als ik terug op mijn kamer kom, ga ik natuurlijk eerst mijn huiswerk maken, ik kom er geen twee keer zo gemakkelijk van af. Wiskunde. Natuurlijk moet ik dit eerst afmaken, maar het is niet moeilijk, als ik het nu zie. Ik had het gemakkelijk gisteravond nog kunnen afmaken, maar ja, spijt komt altijd te laat.


Reacties:


moorte
moorte zei op 9 dec 2011 - 10:38:
daar heb ik ook altijd last van...