Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » midnight sun » weer één

midnight sun

12 aug 2011 - 16:33

305

1

227



weer één

Edwad pov.



Ik zat hier heel alleen in ons huisje ik was zo boos. Ik moet en zal Bella en Nessie vinden. En ik vloog als een speer weg. Ik deed het zelfde als gisteren en volgde die zelfde Geur.... maar deze keer liep hij niet dood.Nee hij was nog vers zelfs. Ik kwam uit in een oude fabriek met 4 containers. Wat ik raar vond. Ik liep heel de fabriek af en luister aandachtig maar ik vind niets dus ik ga naar de cullens huize ik moet dit melden.



Bella pov.


Blijf van me af jij vuile chimpansee roep ik. Hij pakt me stevig beet en gooi me in de 1ste container. Ja doe het maar weer hoor riep ik hem na. En hij stampt de deur dicht.
Ik kijk rond en zie dat er nog een meisje zit. Bella ben jij dat?vraagt het meisje.Alice fluister ik.
oo Alice wat heb ik je gemist begon ik te jammeren. We vlogen elkaar om de nek en snikken.We bleven daar zo wel een halfuur zitten.



Esme pov.


Carlisle ging voor het eerst in een lange tijd terug aan het werk Hij moest wel wat zouden de mensen anders denken. De rest zijn zoals altijd op zoek naar de meisjes. Carlisle ging niet graag weg bij me dus hij heeft eerst Jasper gebeld of hij zou komen. Maar Jasper zat ver dus het gaat zeker 20 minuten duren.
ben alles een beetje aan het inspecteren als ik plots werd vastgegrepen. Ik krijg me niet los dus hij trekt me ruw met zich mee. Ik zie net hoe Jasper toe komt langs de achterdeur. Maar hij houd zijn hand op mijn mond dus ik kan niets doen.Ik probeer te bijten maar hij houd me alleen maar steviger vast. We komen uiteindelijk in een oude fabriek aan en hij gooide me in een oude container......


Reacties:


ilovevampire
ilovevampire zei op 12 aug 2011 - 18:02:
mooi x