Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » midnight sun » de geur

midnight sun

12 aug 2011 - 21:55

266

2

213



de geur

Edward pov.






Ik snelde zo snel ik kon naar het Cullen huis. Alleen Jasper was daar en weer de zelfde geur als gisteren. ”Ik moet iets belangrijk vertellen maar iedereen moet er bij zijn.' 'Ik bel Carlisle bel jij Emmett Jasper!' beveel ik. “Tuurlijk”zei Jasper meteen. Nadat iedereen was aangekomen doet Jasper eerst zijn verhaal aan Carlisle. En ik mijn verhaal aan ze allemaal. “Ik heb daarnet de geur gevolgd die bij bella en alice verdwijning was verschenen Jasper houd even zijn adem in bij Alice haar naam .'Bij Rosalie was de geur hetzelfde”zei ik .Ik wachtte even.
“Nu is de geur er weer bij Esmé haar verdwijning” zei ik.” ik ben na heel lang zoeken uitgekomen in een fabriek die 4 containers had wat ik heel raar vond maar ik vind dat we eens met zijn allen moeten gaan”. Iedereen stemde in en we vertrokken meteen.



Rosalie pov.


We zITten hier dan Renesmee is weeral eens wenend wakker geworden. Ik fluister haar weer lieve woordjes in haar oor toen plots de poort werd opengerukt. “Kom er maar uit” zij een ruwe gemene stem . “ Wat gebeurd er” vraagt renesmee snikkend. “Ik weet het niet”fluister ik zo dat zij het alleen kan hooren.Hij neemt ons stevig vast
en we werden in een andere container gegooid. Er zitten al 2 andere in, ik rook het. Dus ik neem Renesmee en ging in een hoekje zitten.”Renesmee” zei de ene stem wacht die stem is van bella, 'bella !!'.
“Mama “ roept Renesmee. En ze vliegt in bella haar armen. Ik stond recht en sprong in bella en Alice haar armen en geef ze een stevige knuffel.


Reacties:


chelscullen
chelscullen zei op 23 juni 2012 - 19:51:
waarom schrijf je niet verder het is zoo spannent


sabiiraaah
sabiiraaah zei op 6 sep 2011 - 22:13:
Dit is een spannend verhaal
Hoop dat je verder er mee gaat!