Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Vampire Knight » Help, ik ben verliefd op de verkeerde!!!!! » De ontmoeting.

Help, ik ben verliefd op de verkeerde!!!!!

1 sep 2012 - 20:43

324

0

336



De ontmoeting.

We gingen op een mooie dag naar de stad om kleren te kopen voor mijn zus en mezelf.
In de Stad kwam ik in the stone een hele leuke jongen tegen waar ik per ongeluk tegen op botste…… daar schrok ik wel
heel erg van en liet de kleding die ik vast had vallen. De jongen tegen wie ik opbotste liet ook de kleren die hij vast had vallen…
Toen ik mijn kleren wilde oppakken deed die jongen dat ook en zo kwamen we met onze hoofden tegen elkaar aan. Daardoor schoten we allebei in de lach. Nadat we onze eigen kleren hadden opgepakt stelden we ons aan elkaar voor en de jongen heette Rick, we hadden elkaar al gezien op school maar dat was maar een paar keer want Rick zat een klas hoger. Toen we daarna sorry hadden gezegd gaven we elkaar ons mobiele-nummer en ons e- mail adres. Toen we dat hadden uitgewisseld werd ik weer terug geroepen door mijn zus en Ryan door zijn moeder. Later bij de kassa kwamen we elkaar weer tegen omdat onze moeders de kleding gingen af rekenen en Rick vroeg wat ik allemaal had gekregen. Ik zei dat ik een paar broeken had gehad en een paar leuke shirtjes voor erboven en wat heb jij gekregen? vroeg ik. Ik heb ook broeken gehad en een paar nieuwe vesten want mijn andere zijn versleten. Zegt Rick. Ok leuk maar ik moet nu gaan want mijn moeder heeft afgerekend dus ik kan naar huis als ik thuis ben voeg ik je wel meteen toe op msn dan spreek ik je zo weer. Zei ik. Oke tot zo dan! Zegt Rick. Toen ik thuis was ging ik eerst de kaartjes van de kleding af knippen en daarna naar boven om achter de computer te gaan.
Ik had net het e-mail adres van Rick toe gevoegd toen ik zag dat hij mij ook al toegevoegd had. Ik klikte hem gelijk aan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.