Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » ~ The road to become a Pkm master » Hoofdstuk 1 : The new Champion

~ The road to become a Pkm master

15 aug 2011 - 13:24

932

0

231



Hoofdstuk 1 : The new Champion

Daar was hij dan, eindelijk was het zo ver. Hij sloot zijn ogen kort en haalde een Pokéball tevoorschijn, ''Ik reken op je, Blaziken!'' Hij wierp de Pokéball de lucht in en keek met een grijns naar de Golurk. Hij had al veel schade opgelopen. Zijn Blaziken was in het nadeel, dat was waar. Dit betekende niet dat hij de Golurk niet zou kunnen verslaan. Dit was haar laatste Pokémon, als hij deze versloeg zou hij officieel de nieuwe Champion worden, een droom die uit kwam!

''Golurk, ga!'' De Golurk steeg op en vloog naar de Blaziken toe, ''Nu je aardbeving!'' De gigantische Pokémon sloeg met beide armen tegen de grond aan. De grond begon hevig te trillen. ''Blaziken, spring de lucht in!'' Hij hurkte om vervolgens met zijn benen de lucht in de springen. ''Precies zoals ik wou,'' hoorde je de vrouwelijke trainer grijnzen, ''Fly!'' Ook de Golurk zette zich tegen de grond af om de lucht in te springen, nadat hij eenmaal in de lucht zat begon hij echter te vliegen. Zigzaggend vloog hij naar de Blaziken toe, Toen hij eenmaal voor de Blaziken zat sloeg hij met zijn gigantische armen richting de Blaziken. De Blaziken wist al wat hij moest doen, hij kruiste zijn armen om wat van de klap op te vangen. Dit weerhield hem er niet van om met een grote snelheid naar de grond te vallen. ''Vlammenwerper, gevolgd door Brave Bird!'' Midden in de lucht draaide de Blaziken zich om, nu viel hij met zijn hoofd gericht naar beneden. Hij opende zijn mond en een grote vlam schoot naar de grond. De kracht van de vlam zorgde ervoor dat hij netjes op twee poten lande. Eenmaal op de grond begon hij te rennen, vlammen vormden om zijn lichaam. Hij sprong de lucht in zodat hij net boven de golurk uit kwam. ''Protect!'' riep de vrouwelijke stem weer. Een groen schild verscheen zich om de Golurk. Blaziken was ondertussen klaar met het volledig laden van zijn aanval, de rode vlammen waren veranderd in een blauwe gloed. Hij dook naar de Golurk toe en met gemak brak hij door de schild. Hij raakte de Golurk recht in zijn maag, zette zich af en sprong toen met een salto van de golurk af. Hij lande op de grond, even voelde hij de recoil van de aanval die hij eerder had uitgevoerd, maar hij herstelde zich snel. Ook de Golurk begon langzaam op te staan.

''Je doet het goed,'' grinnikte de vrouw. ''Ik heb in geen jaren zo'n goed gevecht gehad, maar mij zul je niet verslaan!'' Ze balde haar vuist en knikte naar de Golurk. De Golurk leek het te begrijpen. Hij klapte in zijn handen en haalde deze rustig van elkaar af. Een gele bal was te zien tussen zijn handen. De bal vormde groter, ''Hyper Beam!'' riep de vrouw luid. Geschrokken keek Zeph op, ze moesten iets doen. ''Beperk de schade met een vlammenwerper!'' De Blaziken knikte ook, hij opende zijn mond en een vlammenwerper schoot eruit, tegen de gele straal aan. De Gele straal leek op gelijke kracht te zitten met de vlammenwerper, maar herstelde zich door de vlammenwerper met gemak terug te duwen. Blaziken werd hard geraakt en vloog naar achteren, tegen de muur aan achter Zeph.

''Blaziken!'' riep Zeph luid. Hij draaide zich geschrokken om en keek naar de Blaziken, de muur achter hem was totaal verwoest door de impact. ''K-kun je door vechten?'' stamelde Zeph. De Blaziken knikte, al was het duidelijk te zien dat dit niet waar was. Ze moesten dit snel afmaken. ''Gebruik je Sunny Day!'' Een kleine gele balletje verscheen in de hand van de Blaziken. De schoot de lucht in en de wolken klaarde op. ''Gebruik nu je zonnenstraal!'' De Blaziken opende zijn mond, de Golurk kon nu niet bewegen omdat hij net een Hyper Beam had afgevuurd. Dit was misschien hun enige kans. Een bal verscheen voor de mond van de Blaziken. ''Nu!'' Blaziken knikte braaf en schoot de Zonnenstraal naar de grote Pokémon. ''Ontwijk!'' riep zijn trainster nog, maar ze kon er niks aan doen. De Golurk werd geraakt op precies dezelfde plek als de Brave bird eerder had geraakt, zijn maag. De Golurk stond op het punt om achterover vallen maar wist te blijven staan. ''Golurk!'' riep de trainster geschrokken.

Beide Pokémon leken veel schade opgelopen te hebben, en niet lang door te kunnen vechten. ''Laten we het afmaken!'' riepen beide trainers tegelijkertijd. ''Je sterkste aanval weer, Hyper Beam!'' Net zoals de keer ervoor verscheen er een gele bal tussen de twee handen van Golruk. ''Blast.. Burn!'' riep Zeph luid. De vlammen rondom Blaziken zijn vuisten werden groter, hij opende zijn mond en een gigantische vlam schoot naar de Golurk. Op hetzelfde moment schoot de Hyper Beam naar Blaziken. De twee aanvallen kwamen tegen elkaar aan. De Blast Burn was echter de aanval die sterker was, hij doorboorde de Hyper Beam om de Golurk te raken. De Golurk bleef even staan voordat hij op zijn knieën viel en vervolgende plat op de grond. Uitgeschakeld!

Een grote grijns vormde zich op het gezicht van Zeph! Het was gelukt, hij was de Champion! Hij rende naar de Blaziken toe en knuffelde deze. Ze hadden veel meegemaakt, maar het was hun gelukt! ''Hoe kan het! Golurk zit op een hoger level, de Hyper beam zou sterker moeten zijn!'' riep de verslagen Champion. ''Simpel, de sunny day van eerder was niet voor de Solarbeam,'' zei hij met een grijns op zijn gezicht. De Sunny Day? Die was ze helemaal vergeten! ''Gefeliciteerd,'' ze keek hem met een glimlach aan. ''Jij bent de nieuwe Champion!''


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.