Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Vampire Knight » Vampire Knight: Love is a strange thing » Chapter 15: Attack

Vampire Knight: Love is a strange thing

19 aug 2011 - 10:05

542

1

328



Chapter 15: Attack

Hoofdstuk 15!

Ik liep langs het raam van de nachtklas Kaname zag me en zwaaide. Ik bloosde en zwaaide terug. "Gaat het goed met je vriendje?" vroeg een stem achter me. Ik draaide me om. Het was Zero. "Begrijp me niet verkeerd maar ik haat hem." zei hij en liep weg. Wat had dat nou weer te betekenen? "Maak je geen zorgen zo doet hij altijd." zei Yuki. "Waarom eigenlijk?" vroeg ik. "Dat is een beetje ingewikkeld. Maar het komt erop neer dat zijn familie was vermoord door een puurbloedvampier. Die vampier heeft Zero gebeten waardoor hij nu ook een soort vampier is. Door die aanval haat hij nu vampiers. Hij is alleen guardian geworden om de meest efectieve manier te vinden om ze uit de weg te ruimen." zei Yuki. "Dat licht inderdaad wat lastig ja."zei ik.

Opeens klonk er een luide knal en pistoolschoten. "Dat komt uit de richting van de schoolpoort!" zei Yuki. "Laten we gaan kijken wat er aan de hand is!" zei ze en pakte haar vechtstok. Mij gaf ze haar pistooltje. "Om jezelf te beschermen." zei ze en we renden richting de schoolpoort.

We kwamen aan bij de schoolpoort. En zagen Zero vechten tegen een stuk of 15 vampiers. "Wat de! Hoe zijn die binnen gekomen?!" vroeg Yuki. "Geen idee! Maar kun je me helpen? Het wordt een beetje krap hier!" schreeuwde Zero. "Oh juist!" zei Yuki en stormde naar voren. Ze sloeg een van de vampiers tegen de grond. Maar hij raakte niet bewusteloos en stond gewoon weer op. Ik schoot met mijn pistooltje er een neer. Er waren er nu nog ongeveer dertien. Ik schoot nog een paar keer, maar ze waren allemaal mis. Een vampier haalde uit maar ik dook weg en schopte zijn benen van de grond. Hij viel om maar stond direct weer op. "Men die zijn vervelend!" schreeuwde Zero, nadat een vampier die hij had neergeslagen voor de zoveelste keer weer opstond. Hij stormde direct op mij af. Ik wou schieten maar er kwam niks.'Mijn kogels zijn op! Dat is echt weer iets voor mij!' dacht ik en sprong weg. Een andere vampier kwam op me af. Ik wou weer wegspringen maar mijn rug kwam tegen een boom! Ik zat gevangen! De vampier kwam alsmaar dichterbij. Ik zocht naar een uitweg, maar kon er geen vinden. En net voordat de vampier bovenop me kon springen werd ie tegengehouden. "kaname-senpai?" vroeg ik. "Dat is mijn vriendin die je nu aanvalt weet je!" zei Kaname kwaad. En rukte zijn hoofd eraf. "Gaat het?" vroeg kaname bezorgd. Ik knikte. "Mooi. Blijf daar zitten ik zorg wel voor deze vervelende muggen. 'Wow. Hij is echt kwaad.' dacht ik met een animesweatdrop. Hij sloeg een aantal vampiers neer die niet meer opstonden. Zo ging hij verder totdat. "Kijk nou wat je doet met mijn schatjes!" zei een stem. "Ik ben bang dat ik je moet straffen." zei de stem. " Wie ben je? Laat jezelf zien!" schreeuwde Zero. Een figuur stapte achter de poort vandaan. Ze had het dagklas uniform aan. Maar er was helemaal niks aan haar dat menselijk was. Haar ogen gloeiden rood op en ze had scherpe punttanden. "Och Ribbon, ik wou je het eigenlijk later laten zien." zei ze. Mijn ogen werden groot van ongeloof. "Hana."


Reacties:


fallinlove
fallinlove zei op 29 aug 2011 - 17:32:
wow heftig ik ga snel verder lezen.