Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Bullet For My Valentine » If the moon is full, it's your death » If the moon is full, it's your death

If the moon is full, it's your death

14 feb 2009 - 20:30

273

3

359



If the moon is full, it's your death

Het ijskoude water stroomt over me lichaam heen, terwijl mijn boekentas leeg word gegooid onder een ander staal water, die uit de douchekop komt kletteren. Ik wil het tegenhouden, maar ik word terug geduwd. Het akelige gelach word al minder, waneer de jongens 1 voor 1 de kleedkamer verlaten. Waneer iedereen weg is, krabbel ik overeind, en zet alle douches uit, en kijk wanhopig naar mijn kleddernatte boeken, en andere spullen. Al mijn kleren zitten aan me lijf vast geklampt, en waneer ik mijn lege boekentas ondersteboven hou, vloeit al het water er uit. Ik begin mij boeken bij elkaar te rapen, en doe al mijn potloden en pennen terug in me doorweekte etui. Ik stop al me boeken in me tas en snel rits ik hem dicht. Ik gooi hem om me schouder heen, en sta stijfjes op. Ik trek me T-shirt los van me lijf, en probeer hem zo een beetje uit te wringen, wat hopeloos is.
Waneer ik uit de kleedkamer kom, zijn alle ogen op mij gericht. Ik loop langzaam naar me kluisje, en bij elke stap die ik zet, laat ik een spoor van waterdruppels achter, en soppen mijn sokken, in mijn schoenen.
Ik zet mijn tas neer, en draai een paar keer aan mijn nummerslot totdat hij de juiste cijfercombinatie heeft. Ik haal de boeken die ik de komende 2 lesuren nodig heb er uit, en stop mijn andere boeken, met tas en al in me kluisje. Ik vis er nog snel een pen uit. Om mijn kalender aan te kruisen, nog maar even. Bij die gedachten kan ik mijn grijns niet onderdrukken, en sluit mijn kluisje weer.


Reacties:


Demi zei op 17 april 2010 - 18:21:
Goed geschreven!


Sweetlady
Sweetlady zei op 10 april 2009 - 18:33:
hooi ga snel verder...
leuk geschreven..


ChantouSEX
ChantouSEX zei op 14 feb 2009 - 21:00:
GENIAAL <33
En ik ga die pestkoppen slaan;o Niemand pest het personage van het verhaal van mij twin
Xx SNEL VERDER