Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Destine » The Headline tour. » Work to do.

The Headline tour.

3 nov 2011 - 17:22

633

2

396



Work to do.

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt, heb ik de bijnaam van Robin L in Vlins veranderd, aangezien ik hiervoor nog geen tijd had en ik toch verder wou gaan met het verhaal.

P.O.V. = Robin L.

De volgende ochtend was er niet echt veel tijd voor uitslapen want we moesten repeteren voor de volgende shows, en daarom gingen we op weg naar poppodium 031, waar we mochten repeteren volgens de manager. Toen we daar aankwamen met het busje met al onze spullen erin begonnen we met uitladen en toen alles eenmaal stond in de kleine repeteerruimte hielden we nog even een evaluatie over hoe het eergisteren was gegaan. Robin F had als suggestie dat hij Everything in me en Stars graag om wilde draaien en Tom besloot dat Hubrecht er nog wel een solo bij kon nemen, waar wij het eigenlijk allemaal wel mee eens waren.

Cas en Viktor waren gisteren naar huis gegaan, en Emily had bij Laurens op de kamer geslapen. We hadden allemaal gevraagd of zo mee wilde gaan bij het repeteren, maar ze hield stug vol dat ze toch maar beter het huis schoon kon gaan maken, aangezien we gisteren weer een aflevering van "doet T het of doet T het niet" hadden gemaakt, en de hele keuken dus weer onder de gore shit had gezeten.

We besloten gewoon de hele setlist af te spelen, en we namen om de vier nummers even een pauze om wat te drinken en elkaar op- of aanmerkingen te geven.

P.O.V. = Emily

Ik was vanochtend om 10 uur wakker gemaakt door Hubrecht, die even had gemeld dat zij vertrokken naar 031, maar daarna was ik meteen weer in slaap gesukkeld. Om half 11 werd ik wakker en besloot ik eerst maar eens te gaan douchen. Ik genoot van de warme druppels die over mijn nek en rug rolden, en zeepte mijn haren extra goed in. Na het douchen trok ik een knalrode skinny aan, met een zwart T-shirt en mijn arafat-sjaal erop. Ik had zoals altijd mijn witte Destine zweetbandje om mijn pols met daarop de voorletters van alle leden. Die had ik gekregen nadat ik had geholpen met het inpakken van alle spullen voor de tour in het busje. Ik had gezegd dat ik niet mee zou gaan omdat ik de keuken op zou ruimen van de troep die de jongens gisteren gemaakt hadden, maar eigenlijk was ik iets heel anders van plan. Ik had samen met Cas en Vik 2 officiële ticketmaster kaarten bemachtigd, en ik had de setlist van eergisteren te pakken gekregen. Hier had ik een lieve boodschap op geschreven, en deze zou ik alle 3 samen gaan inlijsten, zodat de jongens een leuk aandenken zouden hebben aan hun eerste Headline Tour. Ik pakte de grote zilveren fotolijst die ik vorige week had gekocht, plakte de 2 kaartjes en de setlist op een stuk zwart karton en zorgde dat de hele boek goed vast zat.

Net op dat moment ging de bel, mooi, dat zullen de jongens van The Hot Stewards wel zijn, die zouden hier vanmiddag een biertje en een barbeque komen doen, tenminste, dat had ik ook geregeld samen met Viktor. Ik deed de deur open en toen de jongens het lege huis zagen vroeg Will waar de jongens waren. Toen ik vertelde dat ze weg waren en dat ik een verrassing aan het voorbereiden was wilden ze maar wat graag zien wat het dan was, dus liep ik naar de eettafel en liet ik ze de collage zien. Toen ik zei dat er alleen nog een gaatje in de muur boven de bank moest gilde JD dat hij dat als de beste kon, en hij pakte de boormachine, die ik al op de tafel had gelegd.

Toen het gat in de muur geboord was en alles hing besloot Roger maar eens naar Tom te bellen waar ze nou eigenlijk uithingen, waarbij Tom aan kwam zetten met een stomme Bar-smoes, en dat ze er meteen aankwamen. Dit zou een goede avond worden...


Reacties:


SillyMe
SillyMe zei op 3 nov 2011 - 21:44:
Lieve lezers, ik ban vanaf vandaag definitief overgestapt op quizlet, waar ook al een nieuw hoofdstuk op is gepost sinds gisteren, daar kun je me vinden onder de naam x Destine (maar dan aan elkaar, want anders maakt hij er van, hoe logisch) en zal ik ook mijn nieuwe verhalen plaatsen, ik zal mijn online-leven op fanfic dus nu achter me laten. Ik houd mijn account nog wel en je kunt me er altijd op bereiken, maar als je verder wilt lezen, zul je dat op Quizlet moeten doen....


Lovalicious
Lovalicious zei op 3 nov 2011 - 19:08:
Jeeey!
Wat te gek dat je verder bent gegaan!
Dit hoofdstuk was te gek, zoals altijd!
Echt super goed gedaan, ik vind jou echt een goeie schrijver. Echt waar.
Snel verder hoor! Ik wil meer!
Oh, doe maar rustig aan hoor! Ik liet me effe gaan


xxxx Nadine