Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Können wir das machen?*TC* » Können wir das machen?~9~

Können wir das machen?*TC*

15 feb 2009 - 20:02

412

2

378



Können wir das machen?~9~

De hitte van het water werkt relaxend. Maar toch blijf ik maar doorpiekeren. Waarom moet ik nu ook verliefd worden op een jongen? Ik weet niet eens zeker of ik wel trouw ben. Hoe kan ik hem dan gelukkig maken? Het enige probleem dat ik niet heb, en wat hij wel had, is dat ik weet dat hij van mij houd.

Een beetje dieper zak ik in het water. Mijn onderlip raakt het water al. Maar wat als we nu een stel worden, en ik hem bedrieg met een of ander sletje? Ik kan hem echt niet verdrietig zien. En dan zou ik hem echt heel ongelukkig maken. Hoe kan ik nu in Gods naam iemand vertrouwen als ik mezelf nog niet vertrouw?! Er vormt zich geen enkele normale gedachte in mijn hoofd. Enkel van die wantrouwige dingen over mijn karakter. En dat bij mij, de zelfvertrouwen Tom Kaulitz. Alles raakt in de war.

De slaperigheid neemt ook plots toe. Maar ik wil nog niet uit het warme bad. Het werkt heel rustgevend. Na even twijfelen blijf ik toch maar liggen. Ik zal wel niet in slaap vallen als ik ertegen vecht. Piekerend vecht ik tegen de slaap. En het helpt.Het verdwijnt even plots als het gekomen is. Maar nu word ik heel draaierig, en kan bijna niet kijken. Alles draait en een stekende hoofdpijn komt er ook nog bij. Misschien moet ik dan toch maar uit bad gaan. Of dat gaat lukken, weet ik nog niet, maar zo kan ik niet blijven zitten. Met veel moeite hijs ik mij uit het bad, grijp naar een handdoek, droog mij snel af, en doe een boxer aan. Aan alles steun zoekend strompel ik naar mijn bed. Met een plof laat ik me erop vallen.Alles duizelt en mijn zicht is heel troebel. Misschien helpt het als ik even slaap.

Zonder ook maar enige moeite te nemen om onder het deken te gaan liggen val ik onmiddellijk in slaap. En het voelt allemaal zo fout. Alsof ik helemaal niet slaap, ik hoor alles nog maar kan mij niet bewegen en zie ook geen steek. Nog steeds dat duizelend gevoel heerst in mijn hoofd en nu krijg ik ook al een misselijk gevoel. Ik wil roepen, schreeuwen, alles om toch maar een beetje aandacht naar mij te krijgen zodat er iemand mij kan komen helpen. Maar niets gaat.Niet het kleinste piepje komt uit mijn mond. Enkel onregelmatige zuchten verlaten mijn lippen. Wat is er toch aan de hand?


Reacties:


THxCandy
THxCandy zei op 17 feb 2009 - 19:05:
Super

snel verder!!!

xx C


veke
veke zei op 17 feb 2009 - 19:04:
spr snel verder tis juist spannend