Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Lady Gaga » A Dream Come True ... Or Not ? ~ Ft Lady Gaga » A Dream Come True 014

A Dream Come True ... Or Not ? ~ Ft Lady Gaga

3 sep 2011 - 16:46

278

1

316



A Dream Come True 014

‘Ik heb goed en slecht nieuws voor jou.’,vertelt de dokter me wanneer ik een week later op controle ga in het ziekenhuis.
‘ Je arm is niet volledig herstelt, maar je mag wel deelnemen aan het bootcamp.’
Ik gil het uit.
‘Maar,’ onderbreekt de dokter me, ‘ je moet er rekening me houden dat het soms moeilijk kan zijn en dus je arm terug veel pijn kan gaan doen.’

Het is nu de avond voor ik vertrek. Ik vind het niet leuk dat mijn mam me moet helpen mijn koffer in te pakken, maar dat vond ik al moeilijk , zoals iedereen denk ik, voor ik met mijn arm in het gips zat. Als ik nu dunner was geweest, hadden mijn kleren niet zoveel oppervlakte ingenomen. Bedenk ik me.

’s Avonds kan ik de slaap niet vatten. Ik heb dan toch vertelt tegen Jana wat er in me omgaat. Ze heeft me vertelt dat ik goed ben zoals ik ben en dat het dus niet nodig is dat ik vermager. Omdat ze mijn beste vriendin is, geloof ik haar. Wat als ik uitgelachen word ? Ik word kwaad op mezelf, ik had mezelf beloofd daar niet meer over te piekeren, en nu doe ik het wel. Snel denk ik aan iets anders. Als ik dan toch in slaap val, droom ik dat ik buitengesloten word, en daarom niet goed mijn best doe. ’s Morgens wekt mam me vroeg, omdat we moeten vertrekken. Om tien uur moeten we bij onze verblijfplaats zijn, en het is een heel stukje rijden. Aangekomen op de parking van ons verblijf, zie ik dat het al heel druk is. Ik stap uit, en merk dat alle blikken op mij gericht zijn.


Reacties:


moorte
moorte zei op 9 dec 2011 - 10:50:
Hup Kaat!!