Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Rosalie's Once Upon A Time... » hoofdstuk 1- Mr King

Rosalie's Once Upon A Time...

3 sep 2011 - 21:54

444

1

358



hoofdstuk 1- Mr King

'Rosalie liefje, blijf stil zitten, en blijf van je jurk af, gedraag je als een dame.' Fluisterde haar moeder tegen haar. Het 7 jaar oude meisje zuchtte. Ze had helemaal geen zin om naar een of andere speech van haar vader te luisteren, ze zat liever in de bibliotheek, met een goed boek. Misschien zou ze Pride & Prejudice nog eens kunnen lezen, of Little Women! In haar gedachten ging ze over de boeken die in de kast stonden te wachten om door haar gelezen te worden. Ze hoopte dat ze later ook een Mr. Darcy of een Laurie zou vinden, maar dan zonder al die problemen eerst. En dan zouden ze trouwen, en in een groot huis gaan wonen, en veel kinderen krijgen en-
'Rosalie, lieveling, dit is Mr. King. Hij komt binnenkort bij ons werken, wees eens aardig en stel jezelf voor…' haalde haar vader haar uit haar droom.
Voor haar stond een man van ongeveer dezelfde leeftijd als haar vader, misschien wat ouder. hij had grijzend haar en een grote zwarte snor, zijn zwarte ogen keken haar minachtend aan. 'heb je alleen een dochter, James?' vroeg hij aan haar vader.
'ja, dit is mijn kleine Rosalie, maar er zijn er s er nog een op komst.' Antwoorde hij en kuste haar moeder's wang. Haar buik kon amper dikker worden of ze zou ontploffen. De dokter had haar gezegd dat het niet veel langer kon duren. ' heb jij kinderen Royce?'
'een zoon, Royce junior. Maar vergeef me, ik moet er weer vandoor, ik kan die arbeiders niet te lang alleen laten, straks nemen ze nog wat mee.' antwoorde de man met de snor. Haar vader lachtte met hem mee. 'ze waren in ieder geval goedkoop, niet?' zei hij. 'natuurlijk. Ik ga ze er echt niet veel voor geven, hadden ze maar niet arm moeten worden.' Antwoorde Mr King terwijl hij zijn glas champagne leegdronk.
'James, Eveleyn tot ziens. Miss Rosalie, het was een genoegen om u te ontmoeten.' Riep hij terwijl hij de deur uitliep.
'vader, waarom was komt hij bij u werken?' vroeg Rosalie, die van nature nieuwsgierig was, aan haar vader.
'Royce King komt van een belangrijke familie, Rosalie. De connecties die hij meebrengt zijn goede aanvullingen voor ons bedrijf. Het is belangrijk dat we hem te vriend houden. En ga nu maar fijn spelen liefje.' Rosalie zuchtte, ze snapte de hint. Ze was gezien en aanbeden, nu mocht ze weer weg. Niet dat ze daar een probleem mee had, ze hield ervan aanbeden te worden, ze was mooi en dat snapte ze, maar ze was niet dom, en ze zou willen dat haar vader haar wat volwassener behandelde, ze was al 7, allang geen kind meer!


Reacties:


Kahlan
Kahlan zei op 4 sep 2011 - 15:34:
hey, dit is echt leuk geschreven!!
Leuk idee trouwens, Rosalie's verhaal sprak me altijd al aan,
melding als je verder gaat alsjeblieft