Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Back to the Primitive » Korte Inleiding

Back to the Primitive

16 feb 2009 - 21:13

361

1

253



Korte Inleiding

Hyami, zo noemde iedereen hem toch, was zeer graag gezien in Newa Jorcka. Het was een 30er die van het leven genoot. Een vriendin had hij niet meer, want die was opgegeten door een krokodil, tegenwoordig noemt men dat toch zo. In die tijd was het een krokomrauw, of iets in die aard. Sinds dien had Hyami geen interesse meer voor krokodillen en meisjes. Hij hield zich bezig met het zorgen voor zijn stam en zijn zoon, dat was zijn lot dacht hij. Zijn zoon, Yukutami, was nog maar een jaar oud toen zijn moeder opgegeten was. Ondertussen is het jongetje al 7 jaar oud en wil net zo worden als zijn vader. Op dit moment is Hyami vissen aan het vangen voor de bende. Hij is ook zowat de enige die kan zwemmen. Na het vis vangen wil hij zijn zoon ook leren zwemmen, stel je voor dat er iets met Hyami gebeurd, dan heeft hij toch nog een goede opvolger.

Een paar miljoenen jaren later op ongeveer dezelfde plek, een korte kijk op het leven van Cosmo. Cosmo, ook een 30er, was een zeer goede journalist en een echte workaholic. Daardoor kon hij niet zoveel tijd steken in zijn vriendin Stephanie. Hij was altijd maar bezig met artikels schrijven, zelfs in het midden van de nacht. Dat was ook de reden waardoor de 2 tortelduifjes zoveel ruzie hadden. Stephanie was lerares en kende al sinds de lagere school haar collega Serena. Nu zijn het nog altijd beste vriendinnen. Nu terug naar Cosmo. Op dit moment was hij een artikel aan het schrijven over oudjes die problemen hebben met hun wandelstokken. Zo interessant klinkt het niet maar de manier waarop hij het schrijft en de info voortbrengt lokt alle lezers naar de New York Times (waar hij schrijver is, een bekende krant in New York, zowat als 'het laatste nieuws' hier in België ) Het is 4u snachts en hij besluit in bed te kruipen, Stephanie slaapt al al uren.

ondertussen bij Hyami slaapt iedereen ook al. Alleen Yukutami kan niet goed slapen, hij gaat naar een vijver in de buurt en past daar zijn nieuwe zwemtechnieken toe. Loopt dat maar goed af..


Reacties:


achiestalker
achiestalker zei op 16 feb 2009 - 21:38:
Geniaal gewoon GENIAAL