Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Albus potter en het geheim van de terugkeer... » Een onverwachte gebeurtenis

Albus potter en het geheim van de terugkeer...

18 sep 2011 - 17:53

267

1

367



Een onverwachte gebeurtenis

'En dan nu: Scorpius malfidus?' zei Anderling. Scorpius ging naar de hoed. Albus wist al in welke afdeling hij zou komen. Zwadderich, dat was overduidelijk. Scorpius ging op de stoel zitten. 'Aha!' zei de sorteerhoed.
'Scorpius malfidus he? Mmm, normaal zou je Zwadderich denken maar dit.....'
Scorpius keek verschrikt, wat bedoelde de sorteerhoed daarmee?
' Goed dan, ongelofelijk maar waar: Griffoendor!' zei de sorteerhoed.
' Griffoendor?' zei Scorpius verbaast en geschrokken'. Hij probeerde oogcontact met zijn vader te maken, maar dat lukte niet. Mistroostig ging hij aan de tafel van Griffoendor zitten. Hij zei niks meer.

Na het sorteren stond Anderling op: 'Veel plezier allemaal dit jaar, en laat het eten maar komen!' zei ze. Ineens kwam er allemaal eten op de tafel. Taart, kip en nog meer heerlijke dingen kwamen op de tafel. James en Mark genoten zichtbaar van het eten, zag Albus. 'Wil je wat eten?' vroeg Roos aan Scorpius. 'Nee,geen trek' zei Scorpius verdrietig. 'Zit je het dwars dat je niet in Zwadderich zit?' zei Roos.
'Dat zie je toch' zei Albus. 'Het is gewoon, mijn vader wou zo graag dat ik in Zwadderich kwam, straks praat hij nooit meer met me!' zei Scorpius. 'Ik weet zeker dat jouw vader dat niet gaat doen, Scorpius.' Zei Jasmin. 'Jasmin heeft gelijk' Zei Sofie. 'Trouwens, jouw vader is toch niet zo erg?'
'Je hebt gelijk' zei Scorpius. Toch was hij wel ongerust.

Na het eten moest iedereen naar zijn afdeling toe. 'Griffoendor hier naar toe!' zei een afdelingsleider. 'Iedereen behalve Scorpius.' Zei Draco. 'Veel succes' zei Roos zachtjes. Scorpius knikte. Snel ging hij naar zijn vader


Reacties:


ouzza31
ouzza31 zei op 18 sep 2011 - 17:54:
BAM alweer een nieuw hoofdstuk
Reactie erbij?