Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » In love with the king of pain. [Johnny Knoxville] » 14) meeting sophie

In love with the king of pain. [Johnny Knoxville]

20 sep 2011 - 11:15

656

0

151



14) meeting sophie

"Hoi! Ik ben Ivy maar dat wist je natuurlijk al, haha."
Ze knikte. "Wist je nog dat we vroeger met elkaar omgingen?"
"Ja, je was mijn beste vriendin."
Ik nam haar vluchtig op. Ze had blauwe ogen en een neuspiercing.
"Wow, you're pretty!"
Ze glimlachte verlegen.
"Dankje. Euhm, mooie armband."
"Ow, die heb ik al zolang ik me kan herinneren."
We maakten er een gezellige meidendag van.
Sophie en ik konden het goed met elkaar vinden. Ze was eerst een beetje serieus maar het duurde niet lang of we konden niet meer stoppen met kletsen en lachen. Ik nodigde haar uit om bij mij thuis nog iets te drinken en dat wou ze heel graag.
In de keuken trof ik mijn ouders en broer aan. Er waren zoals gewoonlijk ook een paar jackass-vrienden van Bam. Ape trok een zuur gezicht en zat onder de modder. "Wat is er met mam gebeurd?"


"Die twee kloothommels...," begon Ape maar iedereen begon te lachen. Bam pinkte een traan van het lachen weg. "Kloothommels?" "Wat nou? Ik gaf ze de telefoon en toen gaven ze me een modderdouche."


"Die twee kloothommels," zei Knoxville ironisch. Toen iedereen uitgelachen was stelde ik Sophie aan hen voor. Ze had zich afzijdig gehouden en viel de rest nu pas op. Bam trok een beetje wit weg toen hij haar zag en bleef versteend staan. "Dag Bam," zei Sophie moeizaam. "Fijn je nog eens terug te zien." Ik keek indiscreet van de een naar de ander. Bam reageerde heel koel en afstandelijk. Steve-O daarintegen probeerde de hele tijd haar aandacht te trekken. Even later verkondigde Sophie dat ze naar huis ging. Ik volgde haar naar de gang en hield haar tegen. "Gaat het wel?" Sophie zuchte. "Ik voel me... niet zo lekker." Ik knikte en gaf haar een knuffel. "Ik bel je morgen."

Daarna eiste ik van Bam een verklaring maar hij negeerde me.


Bam liet zich vallen op zijn bed. Bam had een video ingestoken en op de tv speelde zich een oud tafereel af.
Sophie en Bam die er allebei een paar jaar jonger uitzagen verschenen in beeld, ze waren aan het stoeien op de trampoline.
Bam nam zijn camera en richtte die op sophie.
"wat vind je van mij?"
ze dacht even na.
"je bent grappig."
ze rukte de camera uit zijn handen.
"wat vind je leuk aan mij?"
"je bent sexy. En we passen bij elkaar."
Hij gaf een kusje op haar wang.
"We passen goed samen," zei hij tegen de camera.

ik stond al een tijdje aan de deur en Bam keek pas nu in mijn richting, zijn gezicht stond uitdrukkingsloos en hard maar
toen onze blikken elkaar doorkruisten, zag ik pijn in zijn ogen. Als de andere jongens erbij waren, leek niets hem te kunnen raken maar nu leek het alsof hij iemand nodig had om mee te praten. "je hoeft er niet over te praten als je dat niet wilt," zei ik zacht.
"Het was lang geleden dat ik haar gezien had. Ze is nog niets verandert, maar op een goede manier."
"C'mon we gaan naar Duffers. Ik trakteer. En morgen gaan we weer stunts filmen."

De volgende ochtend toen ik op mijn laptop aan het werken was, kwam Knoxville naast me zitten. ik voelde iets van schaamte opkomen, hij had me twee keer in tranen aangetroffen. op een of andere manier kon ik het niet aan dat johnny me een overgevoelig wicht zou vinden. Het leek of hij mijn gedachten kon raden. "je hoeft niet altijd sterk te zijn, ivy."
hij ging in de zetel zitten en toen ik niets zei, vertelde hij dat sophie en bam vroeger een stel waren.


Zijn ogen waren afwezig en ik wist dat hij aan het verleden dacht. "Maar dat is lang geleden." Hij dronk van zijn biertje. "Je was nog een kind." Ik bedacht dat ik het fantastisch moest hebben gevonden dat mijn broer en mijn beste vriendin een koppel waren en zei dit ook tegen Johnny. Hij knikte. "Maar ze gingen uit elkaar toen jij naar Europa vertrok. We hebben lang niks meer van Sophie gehoord."


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.