Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » In love with the king of pain. [Johnny Knoxville] » 16) I just need some time to play

In love with the king of pain. [Johnny Knoxville]

20 sep 2011 - 11:17

897

0

240



16) I just need some time to play

Bam kwam de kamer binnen. "ivy, je wilde me spreken?"
"hallo, Bam! kijk eens wie er is."
Ik knipoogde naar Bam toen ik wegliep...
Bam en sophie wouden allebei iets zeggen.
Doe maar, knikte Bam.
Sophie aarzelde. "ik vond het leuk om je weer te zien..."
sophie wou zich verontschuldigen maar dan moest bam haar wel eerst wat uitleggen.

Bam keek haar niet langer onverschillig aan.
"we kennen elkaar niet. wat wij hadden, is zo lang geleden, sophie."
het was even stil toen sophie haar woorden afwoog.

"op mijn tiende ben ik van huis weggelopen. ik wist niet waar ik heen moest. ik ben heen en weer gevaren tot ik blut was." ze glimlachte bij de herinnering.

"zelfs toen liep je dus al weg," zei Bam.

"dat zal je opluchten. ik heb er altijd spijt van gehad, hoe wij uit elkaar zijn gegaan. jij had het zwaar met het verlies van Ivy, je dacht dat het jouw schuld was dat ze moest vertrekken. je had me nodig, en ik was... confuus, en nog een kind.

Bam stak zijn handen in zijn broekzakken.
"ik heb het je nooit kwalijk genomen. alleen hoe je wegging... je was ineens verdwenen. Je weet niet wat dat met me deed."


Met mijn gedachten bij Sophie en Bam liep ik johnny's kamer binnen. Daar trof ik hem aan met een meisje. "Johnny! O... hihi, ik zie dat je bezoek hebt!" Toen hij me zag liet hij haar onmiddellijk los. "kun je nu nooit eens gewoon kloppen voor je mijn kamer binnenstormt?"
"jaja whatever... wie ben jij? Johnny's vriendin?" Ik voelde even medelijden in mijn hart voor Melanie, de ex-vrouw van johnny, 't ging dus niet meer goedkomen tussen die twee. Het aziatische meisje stelde zich aan me voor als naomi welson. "ik ben johnny's zusje," zei ik fier.
"ik wist niet dat je een zusje had..."
"biologisch gezien niet... ze is bams zusje," legde johnny uit.
"O je bent een margera. Hmmm, ik dacht nochtans dat die alleen zonen hadden! nou, wat is er kind? ben je je tong verloren?" opeens vond ik haar niet meer zo aardig. "zie ik er soms uit als een jongen?" zei ik fel. johnny grinnikte en het meisje toverde een
zuinig glimlachje op haar gezicht. "Nee, sorry."
"wat kwam je eigenlijk doen?" vroeg johnny maar het klonk een stuk vriendelijker. "O, ik ga kamperen met joe, jeweetwel die knappe buurjongen. hij weet een mooi plekje aan een meer, romantisch he? maar het kan nogal koud zijn in zo'n tentje. ik heb een slaapzak nodig. mag ik die van jou lenen?"
"ik heb geen slaapzak," zei johnny. hij probeerde nog snel een stukje slaapzak te verdoezelen onder het dekbed. "leugenaar! bam wist zeker dat jij er één had!"
ik sleurde de slaapzak mee. "ik heb hem zelf nodig!" zei johnny die aan de andere kant van de slaapzak trok. ik probeerde hem weg te duwen maar hij was sterker en groter dan mij. "toe... het is maar voor één nachtje," bedelde ik. "gaan jullie helemaal alleen?" "jep, we hebben genoeg aan elkaar." "er kruipen 's nachts veel gevaarlijke dieren rond," waarschuwde hij. "haha, joe zal me wel beschermen." ik gaf johnny een kusje op zijn wang. "bedankt dat ik je slaapzak mag lenen! als ik iets voor jou kan doen, let me know!"
halverwege de trap hoorde ik johnny nog roepen: "in de bosjes zitten pedofielen!" ik lachte om zijn plaag van bezorgdheid.


Joe was knap en charmant en de vorige keer, op onze eerste date, waren we naar de cinema geweest en hadden we niets van de film gezien doordat we de hele tijd aan het praten waren.
Vanavond zaten we buiten rond het vuur en Joe vertelde me een erg verhaal over hoe zijn vader was omgekomen. "verschrikkelijk!"
joe zag de tranen in mijn ogen. "zo erg!" snikte ik vol medelijden.
Joe nam mijn gezicht tussen zijn handen en vertelde me hoe mooi en lief ik was. "maar je moet niet alles wat de mensen zeggen zomaar geloven."
Ik zuchte. "smeerlap. zo met mijn gevoelens spelen!"
ik sloeg hem met mijn handtas. Ssst, ssst! Joe kuste me en impulsief begon ik hem terug te zoenen.


De volgende ochtend was ik pannenkoekjes aan het bakken voor de jongens.
Bam en Johnny werden als eerste wakker. "wat ruikt hier zo lekker?" Bam keek nieuwsgierig over mijn schouder.
johnny's haren stonden alle kanten op en waren in de war.
"is het vanacht zo tegen gevallen in dat tentje, dat je besloot om midden in de nacht naar huis te komen?"
ik gaf hem een warme knuffel. "sorry als ik je heb wakker gemaakt, knoxie."
damn, hij was zo groot dat ik amper zijn borst kon omhelzen.
zijn gezicht zag er moe en bezorgd uit. hij schudde zijn hoofd. "Nee, ik moest weten of je wel veilig thuis zou komen." Ze waren altijd zo bezorgd, dacht ik vertederd.
op dat moment kwam een jongen met ontbloot bovenlijf de keuken binnen. hij begroette de andere jongens en gaf mij een kus in m'n nek. ik weerstond de verleiding om "hey sexy" te zeggen en ik vroeg of hij mee wou ontbijten. "ik ga snel even douchen en dan vertrek ik naar mijn werk," antwoorde hij. toen hij me alleen liet met bam en johnny viel er een ijzige stilte. ze staarden me aan, Bam leek het niet echt leuk te vinden en johnny zag er geschokt uit. maar ik vond dat ik hen geen verantwoording verschuldigd was. ik maakte snel een hoge staart in mijn haar.
"ik ga een eindje joggen," glimlachte ik.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.