Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Kaiya » Hoofdstuk 7: Vrienden

Kaiya

7 dec 2011 - 21:10

729

2

324



Hoofdstuk 7: Vrienden

Kaiya zit tussen depri en verdrietig in. Naruto is heel aardig tegen haar en dat snapt Kaiya niet. Ze deed altijd rot tegen hem en dan doet hij zo aardig? Dan zegt Naruto iets heel liefs.

Hoe dichter we bij het kraampje komen, hoe lekkerder het begint te ruiken. Naruto schuift een paar flappen aan de kant en ploft op een stoel. Ik ga rustig naast hem zitten. ‘Twee ramen!’ roept hij enthousiast. Hij komt hier wel vaker, want normaal zeg je zoiets niet. De man waarvan het kraampje is lacht. ‘Komt eraan.’ zegt hij en begint gelijk met bakken. ‘Is dat je vriendin?’ vraagt een meisje die er ook werkt. ‘Een teamlid van mij die steun nodig heeft.’ antwoord Naruto. Ik hoor het niet eens. Afwezig speel ik met de stokjes. ‘Is zij het meisje waarvan haar huis…’ verder komt ze niet, want Naruto heeft zijn hand op haar mond gelegd. ‘Daar wilt ze het liever niet over hebben.’ legt hij uit. ‘De ramen is klaar.’ zegt de man en legt een bord voor mij neer. ‘Probeer maar, het is lekker!’ moedigt Naruto mij aan. Ik heb eigenlijk wel honger en ik neem een hap. Het is heerlijk. ‘En?’ vraagt Naruto. Ik knik als bevestiging dat het heerlijk is. Naruto lacht breed en ook hij begint met eten. Het eten is heerlijk en ik zit wel vol, maar Naruto daarentegen niet. Hij begint aan zijn zesde kom! ‘Jij hebt honger.’ zeg ik zachtjes. Naruto knikt. ‘Ik kan dit ook blijven eten.’ zegt hij en gaat ongestoord verder. Eindelijk is hij klaar en ik volg hem naar zijn huis. Onderweg komen we bij een barbecue restaurant. ‘Chouji, zit je nog niet vol?’ hoor ik een bekende stem vragen. We lopen langs het raam en daar zit inderdaad Ino samen met een Jonin, Shikamaru en een dikke jongen. Ik kijk even hun kant op en Ino kijkt mijn richting in. We kijken elkaar aan. Zij kijkt boos weg en ik kijk teleurgesteld naar de grond. ‘Hey Kaiya.’ begroet Shikamaru. Ino zegt niets en kijkt verwaand de andere kant op. Ik kijk nog steeds naar de grond. Naruto komt naast me staan. ‘Gaat het?’ vraagt hij bezorgt. Ik geef geen antwoord en loop door gevolgd door Naruto. ‘Wat heeft zij?’ vraagt de dikke jongen. ‘Heb je het niet gehoord?’ vraagt de man. Chouji schud zijn hoofd. ‘Haar broer heeft haar huis in brand gezet terwijl haar moeder, vader en kleine zusje nog binnen waren.’ legt de man uit en steekt een sigaret op. Ino voelt toch zich een beetje schuldig over dat ze zo bot doet terwijl Kaiya haar nodig heeft, maar ze laat het niet merken.

Eindelijk zijn we bij Naruto zijn huis en hij doet de deur open. ‘Komt u maar binnen.’ grapt hij en hij duikt gelijk de kast in om een matras te pakken. Het is knus en gezellig, maar ook erg armoedig. Ach, ik kan er wel mee leven. Ik vindt het wel lief dat Naruto zich zorgen over mij maak. Ik deed rot tegen hem en we kennen elkaar pas twee dagen, maar hij behandelt me als een vriend. Naruto zoekt heel de kamer rond. ‘Ik kan geen kussen vinden.’ zegt hij. ‘Ik ga wel zonder kussen slapen.’ zeg ik. Uiteindelijk lig ik op de matras. Naruto ligt al te slapen en schopt heftig met zijn benen en slaat hard met zijn armen. Ik staar naar het plafond. Ik voel me rot en leeg. Ik heb geen zin om te slapen. De maan verlicht de kamer en mijn gezicht. Ik voel tranen opkomen en eentje glijd over mijn wang. Ik krijg dat geschreeuw van mijn zusje niet uit mijn hoofd. Ik begin te huilen. Ineens voel ik een hand op mijn schouder. Naruto is schijnbaar van mijn gehuil wakker geworden en kijkt me bezorgt aan. ‘Wil je wat water?’ vraagt hij. Ik ga overeind zitten en Naruto haalt een glaasje water voor me. Het is lekker koel. ‘Dank je.’ zeg ik snikkend. ‘Dat doen vrienden.’ zegt Naruto. Ik begrijp het niet. ‘Maar ik heb zo rot tegen je gedaan.’ zeg ik. Naruto knikt. ‘Ja, maar we zijn nu teamleden en ooit moet je mensen vergeven.’ Ik neem nog een slok van mijn water. ‘Dat waren mooie woorden voor een sukkel’ zeg ik en Naruto begint te lachen. Ik glimlach. Hoe moet je nou verdrietig blijven met hem in de buurt? ‘Ga maar weer proberen te slapen.’ zegt Naruto. Ik knik en ik sluit mijn ogen. Nu ik gehuild heb, voel ik me beter en niet veel later val ik in slaap.


Reacties:


bloodyhell18
bloodyhell18 zei op 23 okt 2011 - 21:03:
Super goed verhaal!
Zou je het willen melden in m'n gb als een volgend hoofdstuk klaar is?
Ga zo door!


bonita105
bonita105 zei op 25 sep 2011 - 7:27:
nice
snel verder+een melding als je verder bent