Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » [TH]He's our connection » [TH]He's our connection [/16]

[TH]He's our connection

30 juni 2009 - 14:07

491

1

248



[TH]He's our connection [/16]

Niet alleen, niet zonder het goed te hebben gemaakt, niet zonder het te hebben uitgepraat. “Wanneer moet je terug naar Duitsland?”¯ Vroeg ik voorzichtig. “over een paar dagen.”¯ “En dat zijn?”¯ “Vier dagen.”¯ Ik nam een nieuwe slok van mijn cola en tuurde dromend voor me uit. Vier dagen had ik de tijd om het goed te maken, over vier dagen stond ze op het vliegveld richting Duitsland met Damian.


“Haha, nee Tom! Niet doen!”¯ Megan lachte haar kapot als Tom haar de kieteldood gaf. “Niemand beledigd dé Tom Kaulitz!”¯ Zei hij als reden waarom hij haar kietelde. “Dat daar zijn twee kleine kleuters.”¯ Vertelde ik tegen Damian. Ik moet nog lachen van de grap die Megan net vertelde. Tom was aan het vertellen over zijn zo vele meisjes en hoe goed hij was in bed. En dat ergert zowat iedereen, dus vertelde Megan dat hij goed was in bed met zijn slappe, kleine worst. Het kwetste me eigenlijk half. Dat deed me denken aan de tijd van vroeger. En niet aan de tijd van Megan en ik, maar aan de tijd van Megan en Tom. Zouden die twee nog altijd wat voor elkaar voelen? Damian begon te spelen met één van de ringen die aan mijn vingers zaten. Ik haalde de ring er van en plaatste hem aan de kleine vingertjes van Damian. Hij nam de ring beet en wou hem bijna in zijn mond steken maar net op dat moment pakte ik het af. Ik moet er niet aan denken dat Damian begon te stikken. Ik keek Damian aan die op het punt stond om te huilen. Waar is die fopsteen? Ik zag hem voor me liggen op de salontafel en drukte hem voorzichtig in zijn mondje. Tevreden keek ik naar Damian die terug glimlachte met zijn fopsteen. “Haha! Tom hou op!!”¯ Schreeuwde Megan. Ze had nog altijd geen genade of dergelijke gezegd. Ik keek er samen met Damian naar toe alsof het een spannende film was. “Wat krijg ik dan?”¯ Vroeg Tom. Zeg asjeblieft geen zoen. Er bestaan misschien ergere dingen dan dat. Maar ik wou het niet, ik hield nog van haar. Het was misschien bijna al een jaar geleden dat ik en Megan wat hadden. Maar mijn liefde voor haar is blijven groeien. Tom kon zo vele meisjes vinden! Ik had genoeg met één meisje genaamd Megan.



Alweer een dag voorbij en Megan en Damian zijn in weg, naar het hotel. Ik mis ze. Ik wou ze terug zien. Dit kon ik niet langer aan zien. Ik wou echt geen co-ouderschap. Wat nu als ik die vliegtickets kan verstoppen? Dan kan ze toch niet weg? Een gemene grijns groeit op mijn gelaat. Zou ik het doen of niet? Of zou ik vertellen dat ik zoveel van haar hou en dat ze niet weg mag!




Wat zou hij doen? Haar laten gaan of haar tickets stelen? Of haar laten vertellen hoeveel hij wel niet van haar houd..


Reacties:


Shakedown
Shakedown zei op 18 feb 2009 - 18:56:
Haar vertellen dat hij haar nog graagt ziet *duhuh*
Wat een vraag:p
Snel verder
I like it

Xx.