Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Even the strongest, can be broken. || Zayn Malik » Proloog.

Even the strongest, can be broken. || Zayn Malik

27 sep 2011 - 19:32

200

1

179



Proloog.

Daar lag ik dan tussen het hoge gras van het heerlijke zomerweer te genieten. Een lichtgroen grassprietje hield ik tussen mijn lippen, mijn zonnebril op mijn neus en mijn ogen gesloten. De warme uv-stralen van de zon warmde mijn bleke huid op, ik hoopte stiekem ook om een kleurtje te krijgen. Langzaam maakte ik mijn hoofd leeg. Hij vervaagde steeds meer, maar mijn hart maakt nog steeds een sprongetje als ik aan z'n donker bruine ogen en zijn Britse accent dacht.
Het maakte me week vanbinnen. Ook al wist ik dat hij nooit naar me om zal kijken toch hoopte ik erop. Mijn rust werd bruut verstoord door de luide ringtone van mijn mobiel. Zo vlug ik kon graaide ik het apparaat uit mijn broekzak. Een sms van mijn moeder, ik moest terug naar huis.
Langzaam stond ik op uit het hoge gras en liep naar mijn fiets die tegen een boom stond. Moeizaam maakte ik het slot open nog steeds denkend aan Hem. Ik moest concertkaartjes weten te krijgen, voor het concert van eenentwintig Oktober. Met een goed gevoel sprong ik op mijn fiets en fietste zo snel ik kon naar huis.
___________________________

Even door het begin heen bijten. Reactie?


Reacties:


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 27 sep 2011 - 20:36:
OMG, EIN-DE-LIJK een 1D/Zayn verhaal hier op FF! ;D <333 #LOVELOVELOVE.
Heeeeeel snel verder pleaassee! (: Je schrijft ook goed (:
Xoxox!