Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » One shots ~ » 003~ Someone Like you

One shots ~

3 okt 2011 - 18:32

727

7

384



003~ Someone Like you

Ik stap de klas uit en loop in mijn eentje richting de grote hal van onze school. Als ik door de gang loop kijk ik recht in de ogen van hem. Hij die mijn hart iedere keer als ik hem zie laat breken. Waardoor ik een brok in mijn keel krijg en mijn ogen spontaan beginnen te tranen. Ik blijf hem aanstaren en ook hij kijkt niet weg. Mijn hart klopt luid in mijn keel maar dan is hij me voorbij gelopen. Ik sla mijn ogen neer en slik de tranen weg terwijl ik rustig doorloop. Als mijn vriendin me begroet in de hal, lach ik naar haar en doe net alsof mijn hart niet gebroken is, terwijl mijn hersenen nog steeds bij hem zijn. Hij die mijn hart heeft gestolen, misbruikt en daarna verpulverd tot er niks meer van over was.

Een knappe jongen staat met een vriendin van me te praten tijdens het gala en ik loop op ze af met mijn hoge hakken. Ik herken de jongen als iemand die me een tijdje geleden heeft thuisgebracht van een feestje en glimlach naar hem. Mijn vriendin steekt haar hand in haar tasje en haalt er een muntje uit. ‘Ik ga nog even wat drinken halen, ga je mee? Ik schud mijn hoofd en hij kijkt me vragend aan. ‘Dat zit er niet meer in, mijn geld is op.’ Vertel ik hem, terwijl ik hem glimlachend aan kijk. Hij lacht ook naar mij en steekt zijn hand in zijn smoking. ‘Hier heb je een muntje.’ Zegt hij vriendelijk. Ik bedank hem, dans nog even met hem en wat vriendinnen voordat ik besluit dat het dan maar tijd is voor mijn laatste biertje van de avond. Als ik weer beneden aan kom begint Raise Your Glass te spelen en ga ik helemaal los op de muziek met mijn vriendinnen. Ik drink wat van mijn drankje en vang dan zijn blik . Hij maakt een gebaar dat ik mijn biertje moet opdrinken. Ik kijk naar de inhoud, twijfel even en drink dan het overige in een keer op. Hij steekt zijn duim op en komt dan richting mij. Ik glimlach flirtend naar hem maar hij pakt het lege glas van me over en roept in mijn oor: ‘Ik ben even het glas wegzetten.’ Ik knik, draai me om en wacht tot hij terugkomt, terwijl ik eigenlijk niet verwacht dat hij terug gaat komen. Tot ik ineens een hand op mijn heup voel en als ik me omdraai in zijn ogen kijk. Hij lacht lief naar me en ik draai me naar hem toe. Ik dans met hem, maar durf mijn gezicht niet naar hem om te draaien. Mijn vriendinnen staan lachend vanaf een afstandje toe te kijken maar ik negeer ze. Als ik zie dat een meisje uit mijn klas haar duim naar me opsteekt, neem ik een besluit en draai ik mijn gezicht naar het zijne toe. Ik voel de spanning tussen ons en eindelijk buigt hij zich dan naar me toe en drukt zijn lippen om de mijne. Gewillig open ik mijn lippen en zoen hem terug. Als ik mijn ogen weer open doe lach ik naar hem en hij slaat zijn armen strakker om me heen en drukt een kusje op mijn wang met zijn zachte mond. ‘Heeft iemand vanavond al gezegd dat je er beeldschoon uitziet?’ Fluistert hij in mijn oor, terwijl hij nog een kusje in mijn nek drukt. Ik schud lachend mijn hoofd. Hij buigt zich weer naar me toe, ‘Je ziet er echt beeldschoon uit. Bij deze dan.’ Ik lach naar hem en druk mijn lippen weer op de zijne en op dat moment vliegen de vlinders door mijn buik en lijkt net of ik ontplof vanbinnen terwijl hij zijn gespierde armen strakker om me heen wikkelt. De rest van de avond wijkt hij niet van mijn zijde en ik trek me niks aan van het geplaag van mijn vriendinnen. Als we afscheid nemen druk ik een kus op zijn mond en zwaai naar hem en val dan met een grote glimlach neer naast Lina op de achterbank. Dit schoolfeest was meer dan perfect.

Ik glimlach even bij de herinnering en sluit deze op in wat er nog over is van mijn hart.

---------
dit one shot is deels fictie en deels echt gebeurd. Ik hoop dat ik de juiste emotie heb weten over te brengen!


Reacties:

1 2

MarilynEmrys
MarilynEmrys zei op 19 mei 2013 - 19:36:
awh, dit is echt zo cute geschreven, gewoon fantastisch!


justloveme
justloveme zei op 2 juni 2012 - 14:28:
Wouw de tranen staan in mijn ogen als er een boek van was had ik hem zeker gekocht ga zo door je bent een super schrijfster


JeRiNo
JeRiNo zei op 3 nov 2011 - 17:04:
Ik vind het rot voor je dat het ddan zo moest aflopen... maar je beschreef het heel mooi
Je wordt steeds beter in het overbrengen van emoties (:

xxxx


justAgirl
justAgirl zei op 30 okt 2011 - 20:20:
even tussendoor. Alleen de gebeurtenis op het gala is echt gebeurd en het is ook echt zo gegaan. De rest heb ik eromheen verzonnen (dus ik ben niet verliefd op die jongen ) (:


Nniinnoo
Nniinnoo zei op 3 okt 2011 - 22:22:
Wow.
Wow
Wow