Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Goede Tijden, Slechte Tijden » Misterious Man » Misterious Man

Misterious Man

4 okt 2011 - 3:47

843

3

325



Misterious Man

Edwin is 16 en gaat voor een school trip naar New York. Dit verhaal bevat meerdere hoofdstukken.

Misterious Man!

Edwin had helemaal geen zin in de excursie naar New York. Ja,ook Edwin wist hoe graag hij naar New York wou, maar het was ooit Jeroens grote droom geweest om naar The Big Apple te gaan. Edwin en Jeroen hadden grootse plannen. Ze zouden het helemaal gaan maken,en uiteindelijk in een uitverkocht Hard Rock Café staan. Maar die droom viel in duigen nadat Jeroen na een tentfeest door een dronken automobilist werd geschept, en t niet overleefde. Edwin zag er erg tegen op om alleen op reis te gaan.
De tickets waren ingecheckt en hij stond nu bijna bij de gate. Nog een paar stappen was Edwin verwijderd van de langste reis die hij ooit zou maken. Zuid-Frankrijk,dat was het verst dat hij ooit was gekomen, maar dit,dit was de trip van zn leven. Of wat het dan ook mocht betekenen.

6 uur later en een flinke jetlag rijker stapte Edwin uit t vliegtuig. Ze zouden eerst met zn allen verzamelen in de aankomsthal. Edwin had zn koffer en gitaar opgehaald en voegde zich bij de groep. Ze zouden slapen in een hotel in hartje New York. Met een busje ging de groep richting het hotel. Edwin vergat heel even dat hij hier niet eens wou zijn. Hij keek zn ogen uit. De hoge wolkenkrabbers kwamen langzaam op hem af. Hij liet het allemaal rustig op zich inwerken.

Het hotel was heel trendy ingericht. De kamers waren mooi en ruim. Edwin sliep ,omdat er een oneven aantal kinderen meegingen, alleen op de kamer. Dat vond Edwin helemaal niet erg. Edwin was iemand die graag dingen in zn eentje deed, en vaak in zn uppie dingen ondernam. Dus alleen op een kamer was totaal geen ergernis. Hij installeerde zich op de kamer, en keek even uit t raam. Hij zag in de verte het vrijheidsbeeld. Hij keek naar de lucht boven zijn raam, kuste zijn handen en rees ze naar boven. Jeroen ik mis je,zei hij in gedachten, maar ik ga vanaf nu genieten. Neem t me alstublieft niet kwalijk. Ik zal bij elke stap die ik in deze geweldige stad zet aan jou denken. Edwin liet zich op het bed vallen en realiseerde zich dat het gevoel nog steeds niet weg was. De kriebels in zn buik, steeds als hij aan Jeroen moest denken, bleven maar hangen.

Edwin ging naar beneden met de lift. De lift was redelijk vol met klasgenootjes. Edwin moest zich er echt inwurmen. Hij was ook zo lang en breed. Begane grond. Alle klasgenootjes liepen de lift uit. Edwin werd bijna omver geduwd maar hield zich staande. Hij liep de lift uit zonder om te kijken en liep tegen een jongen aan. Ze vielen beiden op de grond. oh Im sorry! zei Edwin. Oh Its ok zei de jongen. Edwin hielp de jongen overeind,en liep toen weer richting de groep.

Die middag gingen de gehele groep gezamenlijk een tour door New York maken. Ze kwamen langs Time Square, Broadway, zagen delen van Central Park, en kwamen uiteindelijk uit bij het vrijheidsbeeld. Edwin liet alle indrukken van de stad, die wel een heel land leek, langzaam op zich inwerken. Hij was erg onder de indruk van alles wat hij gezien had. Hij legde alles vast met zn camera. Zn broer Sjoerd was strontjaloers dat Edwin naar New York mocht, en hij dat waarschijnlijk volgend jaar niet zou halen. Z´n cijfers lieten te wensen over en de kans was erg klein dat hij het jaar zou halen en over zou gaan. Sjoerd had Edwin daarom gevraagd of hij alles voor hem wou vastleggen op camera.

Edwin was,nadat de groep weer was terug gekeerd,even gaan liggen. Hij was zo moe en de jetlag begon nu toch zijn sporen na te laten... Edwin schrok wakker en keek op z´n horloge en zag dat het 10 voor 6 was. Ze moesten zich om 6 uur beneden in de lobby verzamelen voor het eten. Edwin veegde snel de slaap uit zn ogen en gooide een plens water in zn gezicht. Hij rende de kamer uit,deed de deur nog even snel op slot,en rende de gang door richting de lift. Een van de vier liften was nog open,en Edwin was net op tijd in de lift. Dit keer stond er een jongen in de lift. Edwin keek goed en zag dat het de jongen was die hij vanmorgen omver was gelopen. Hey, you were the guy who walked through me this morning ,werent you? Yes ,I was. Did I hurt you? No are you kidding? I just dont have a good balance, thats all. Are you here for a vacation? Sort of,Im here for a school trip. A school trip to New York? How rich are you?,or are you going to a boarding school? No,just a highschool. We dont have boarding schools like that in The Netherlands. De jongen keek verbaast op. Op dat moment ging de lift open. Edwin zei Goodbye ,waarop de jongen antwoordde met tot ziens. Edwin keek verbaasd naar de jongen,waarop de jongen hem een knipoog gaf. Edwin liep richting de groep.


Reacties:


simonella
simonella zei op 20 okt 2011 - 19:35:
vet tof! ga snel het volgende hs lezen!^^

X


Myotherface zei op 6 okt 2011 - 16:10:
Oh spannend! Ik vind het heel leuk, kan niet wachten op het tweede hoofdstuk!


Scampiej zei op 4 okt 2011 - 13:31:
Leuk begin ! Ik ben benieuwd hoe het verder gaat..