Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3] » where am i?

love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3]

19 feb 2009 - 22:14

469

1

252



where am i?

where am i? who are you?

langzaam open ik mijn ogen en kijk rond in een gezellig huisje.
een meisje kijkt me met pret oogjes aan.'jeej je bent wakker!'
ik frons :'waar ben ik,wie ben jij?' ze lacht,haar lach en die pret oogjes komen me zo bekend voor...
'mijn naam is ailyn en je bent in mijn huis,ik vond je in het bos,je was flauw gevallen' ik denk na en even later herriner ik het weer. ik knik eventjes en ga overeind zitten.
'ik ben jackie en weet eigenlijk niet wat ik hier doe..' dat laatste fluister ik.
even lijkt ze te schrikken maar hersteld zich dan snel :'heb je honger?'
ik knik :'maar ik hoef niets te eten ik moet effe een frisse neus halen' bedenk ik snel.
ik spring op en wankel effe.nadat ik em hersteld had loop ik het huis uit en onthoud de weg naar het bos.in het bos snuif ik diep in en laat mijn zintuigen zijn werk doen.
Ik spits mijn oren en ren op het geritsel af.yes een groot dier,een hert!
zo snel ik kan ten ik achter het angstige beest aan en na een paar secondes laat ik me boven op hem landen en bijt hem gelijk in zijn nek.een koude rilling loopt over mijn rug bij het proeven van het bloed.alle krachten lijken weer terug te komen.weer loopt er een rilling over mijn rug en drink het dier tot de laatste bloed druppel leeg.
ik veeg mijn mond af,wetend dat ik er de komende uren uit zie als een monster.rustig zak ik tegen een boom aan en kijk naar de grauwe lucht.even zucht ik en denk terug aan een paar jaar geleden.

[i]Edward hierzoo!' hij lacht en gooit de bal in een perfecte boog mijn kant op.Ik van grijns en gooi Alice uit.'ik haat rennen ik wil weer gooien!' zucht ze. ik lach en sta mijn plaats af aan die van Alice.'hee thanks!' lacht ze blij. ik lach en ga in haar plaats slaan.Alice gooit de bal zo snel dat ik het nauwelijks zag.ik sla maar gewoon zo hard mogelijk en ja hoor nog raak ook O.O oeii zeker wel raak...
Snel ren ik naar edward die de bal in zn gezicht kreeg.Er bleef een rode plek over op zijn wang. mijn mond zakt open :'edward aah sorry sorry dat was niet de bedoeling!' ik begon overal op zijn wang kusjes te geven en ik zie dat edward begint te grinnikten.hij drukt zijn lippen zachtjes op mijn wang en ik sta weerop[/í­]
ja zo was het vroeger
nu wilde iedereen de ander het liefst verslaan...
ik zucht en open mijn ogen weer.geschrokken spring ik op wanneer Ailyn naast me zit.ze zet diezelfde lieve lach op als alitjd en opeens herrinner ik het me weer.
alles..waarom ik hier ben,hoe het kwam dat ik in het bos was en wie dat meisje is. ze lacht nog eens lief :'herken je me nu wel? zusje'


Reacties:


BILLSxKETTE
BILLSxKETTE zei op 25 feb 2009 - 13:48:
Omg, lekker vastgeschreven he?
Ik kan je niet helpen sorry
Wel een goed deel ^^

<3xo.