Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Wanhoop » lost

Wanhoop

9 okt 2011 - 10:27

1200

0

233



lost

"Jesse,Ron,Albus,Rose" klonk het wanhopig in de donkere gangen van Hogwarts "Iemand?"zei de stem. Er klonk gesnik in de gang "is er iemand hier?"zei de stem door het gehuil door. "Help me" ze begon te rennen opzoek naar enig teken van een levend persoon. "halloo? AAAH" gilde de stem "wie.. wie ligt hier s sta op nu "zei de stem bibberig. Ze pakte haar wand en zei: Lumos. een klein licht puntje vormde zich op haar wand. Ze richtte haar toverstok op de persoon die op de grond lag. "o-o-onee "zei ze half snikkend "Word wakker alsjeblieft je mag niet dood zijn "zei ze huilend. "hallo"klonk het van achter in de gang. "Wie is daar?"vroeg ze.

"help me"klonk het stemmetje van een klein meisje, "wie is daar en waar ben je"zei ze nog een keer "ze hoorde het meisje snikken. "wacht ik kom er aan "zei ze tegen het meisje. "waar is mama?"zei het kleine meisje "weet ik niet, maar wat is je naam?" het meisje keek haar met haar grote blauwe ogen aan, en begon toen heel hard te huilen. "rustig maar, rustig "zei ze sussend "we gaan je mama zoeken." Ze begon te rennen door de gangen van het kasteel. "hallo"riep de stem die haar eerder geroepen had, maar daar had ze nu geen tijd voor Ze moest dit meisje eerst in veiligheid brengen. "wat is er eigenlijk aan de hand"vroeg het meisje,"dat, dat weet ik ook niet." het meisje moest ongeveer 3 misschien 4 jaar zijn geweest. "hoe oud ben je?"
ze stak 3 vingertjes op. "3, oke hoe zit je mama eruit?"

"Hallo"klonk het zwak van achter in de gang. "Rose?"zei Marty. "wie is dat "zei Catherine. "mijn vriendin."zei Marty zacht. "ROSE"schreeuwde Marty "wacht blijf hier "zei ze tegen het meisje. "Rose ik kom je helpen!"riep ze , Marty rende terug naar achter in de gang en zag Rose al liggen." Rose, wat is er gebeurt?" vroeg Marty. Rose stond op "kom we moeten verder gaan" "Rose je moet me helpen, er is een meisje en zij is haar moeder kwijt, we moeten haar moeder vinden." "Catherine waar ben je?"riep Marty bezorgd "hier ben ik "klonk de stem van Gwendolyn. "Gwendolyn?" zei Marty verbaast en geschrokken te gelijk "Wat heb je met Catherine gedaan, wat , ik snap het niet!"
"nou heel simpel, ik maakte een Polyjuice Potion gooide daar de haren van een kind in dronk het op en zo was ik een kind en jij was zo dom om me te helpen. " zei Gwen, "Maar.. ik probeerde alleen maar aardig te zijn "zei Marty geschrokken "NOU EN "krijste Gwen door de donkere gangen. "CRUCIO !" krijste Gwen.


Er klonk een doordringende gil door de gangen van hogwarts en Marty lag op de grond te krijsen van de pij. "zo dat leert je vast wel" zei Gwendolyn dreigend. Marty lag op de grond te huilen van de pijn. "Zo en jij , Rose" Rose keek haar rustig aan en zei kalm: "Gwen waarom? "
"wat waarom "krijste Gwen weer "Altijd maar weer dat WAAROM, nou omdat ik het wil "krijste ze nog harder. Gwen verdween in het duister en het enige wat je nog hoorde was het gesnik van Marty. "Gaat het ? "zei Rose. " Ja, het gaat "zei Marty met nog een snik in haar stem. "Kom we moeten de andere vinden."zei Marty tegen Rose. ze rende weg door de gangen. Ze hoorde iemand snikken "wie is daar, laat je zien!"zei Rose "ik ben het " klonk een stem
"Jesse, wat is er ?"riep Marty verschrikt "Ze .. ze heb bb ben Allll bus "zei ze snikkend "Wat! wie heeft hem meegenomen "zei Rose scherp, "Gw-wenn en L-eefffinaaa"Jesse begon nu echt te huilen "Levina ook al ?" mompelde Rose. "O WAT ERGG "zei Marty en ze ging naast Jesse Zitten en probeerde haar te troostten. "kom op we moeten verder we moeten Albus vinden"zei Rose na een tijdje daar gezeten te hebben. "J -j a "zei Jesse nog steeds snikkend. Jesse stond op en Marty omhelsden haar. "kom Jesse, we gaan Albus zoeken alles komt goed"zei Mary sussend.
toen ze een stuk je verder waren gelopen, hoorden ze ergens verder weg stemmen, "RON"gilde Marty blij en ze rende richting de stemmen "MARRRTY ' schreeuwde Rose en meteen stopte Marty met rennen. "Hier blijven straks is het Ron niet en dan nemen ze jou ook mee"zei Rose en Jesse knikte. Ze liepen voorzichtig richting de stemmen "Oke wie is daar" riep Rose "Rrrrron "klonk een bibberende stem, "RON IK ZEI HET TOCH HET IS RON" Marty sprong bijna van geluk.

"Wwaar is Albus ?"vroeg Ron "Levina en Gwendolyn hebben hem meegenomen"zei Rose en Jesse begon weer te snikken. "Rustig maar Jesse, rustig"zei Marty weer "Heb je Levina gezien ?" vroeg Marty "Ja "zei Ron."Waar?" zei Rose, "hier " zei Ron "waar is ze hier "zei Jesse woedend
"Ja "zei Ron met een behoorlijke meisjes stem. "hallo, Marty weer opgestaan."klonk de stem van Gwendolyn. "Levina, Gwendolyn" zei Rose "hallo Rose nog steeds zo veel praatjes ? " zei Gwendolyn spottend Levina lachte "Crucio"zei Gwen weer en wees op Jesse. Jesse gilde het uit van de pijn "Gwen stop daar mee!"schreeuwde Rose "WAAROM ZOU IK "schreeuwde Gwen boven het geschreeuw van Jesse uit. Jesse lag op de grond te kermen van de pijn. "Gwen waarom doe je dit? waarom? " vroeg Rose rustig, ze was niet bang voor Gwen, Althans ze werd wel banger van Gwen hoe ze zich nu gedroeg. Levina keek naar Gwen en zei : "Gwen we gaan"en ze verdwenen in het duister.

"Jesse, gaat het ?" Jesse lag huilend op de grond. opeens gingen de fakkels in de gangen van Hogwarts aan. "Fijn we kunnen weer wat zien " Opeens begon Marty te gillen. "Wat is er Marty ?" Marty wees naar Jesse die op de grond lag met een gehavend gezicht. "Oh god "zei Rose geschrokken "Jesse wat is er met je gezicht gebeurt?" "Levina... toen ze Albus mee namen toen was er een gevecht en een van de spreuken heeft me geraakt " "welke spreuk ?" vroeg Marty "weet ik niet " Rose liep verder de gangen in en zei : "Marty, ik zou als ik jou was niet verder de gang in komen want dan ga je weer gillen " "oh oke "zei Marty. Jesse stond op en liep in de richting van Rose "oh god "zei Jesse "wat is er?" riep Marty achter hun. "Marty blijf waar je bent!" riep Rose terug. Rose bukte zich en daar lag hij."


"Ron word wakker!" langzaam opende Ron zijn ogen. "Marty?"zei hij zwak. "Marty, je mag komen als je belooft niet te gillen "Marty kwam dichterbij "Ron "zei ze "Ron gaat het ?' Ron keek haar aan, 'Marty, ik hou van je' Marty kuste Ron. 'Ron ik hou ook van jou ' zei ze zacht ,'kom mee ' ze hielp Ron overeind en Ron steunde op Marty en zo liepen ze verder door de gangen. Toen ze op de 4de verdieping waren aangekomen , kwam er iemand aan rennen: "oh gelukkig alles gaat goed met jullie"zei Abbey hijgend, 'ze zijn daar achter ". 'heb je Albus gezien of Gwen ?' opeens hoorde ze een sissend geluid"een s slang "zei Abbey geschrokken, maar de slang zag hun niet en glibberde langs hun heen. 'Raar dat de slang ons niet zag"zei Rose nadenkend "help"klonk er zwak van achter in de gang 'ALBUS' gilde Jesse.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.