Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Gundam Wing » Mijn Papa » Mijn Papa

Mijn Papa

16 feb 2012 - 22:13

434

0

279



Mijn Papa

Dit is een oud verhaaltje, maar ik vond het de moeite waard om het hier ook te posten. Veel plezier met lezen! :)

Disclaimer: Gundam Wing is helaas niet van mij!

Notitie: Ahem… (hou je vast…): op de allereerste Gundam Wing site die ik ooit opende, heb ik gelezen dat Trowa in de anime zeventien is, in plaats van vijftien. Aangezien er niet veel over hem bekend is, ben ik bereid dat te geloven, vooral omdat hij aan de Heavyarms heeft helpen bouwen, voordat de echte Trowa Barton werd vermoord, en hij "No Name" Trowa werd (zie Endless Waltz). In dit verhaaltje is Trowa dus twee jaar ouder als de andere GW piloten.

Mijn Papa

Mijn papa is heel byzonder. Mama zegt dat het komt omdat papa een oorlogsheld is. Soms vraag ik me af of dat ook de reden is dat papa nooit lacht. Hij glimlacht wel eens, maar hardop lachen doet hij niet.

Tante Cathy zegt dat ze papa één keer hardop heeft horen lachen. Tante Cathy heet eigenlijk Catherine, maar ik mag haar Cathy noemen. Papa doet dat ook wel eens.

Tante Cathy zei ook een keer dat papa haar broer is. Dat begrijp ik niet, want papa heeft een andere achternaam. Tante Cathy zegt dat papa eigenlijk Triton heet, maar voor mij heet hij Trowa. Maar ik vind het niet erg dat papa twee namen heeft. Hij blijft mijn papa.

Papa zegt dat hij juist helemaal geen naam heeft. Als ik dan zeg dat ik het niet begrijp, zegt hij dat het ook niet hoeft. Papa is echt heel lief.

Soms vinden meisjes uit mijn klas mijn papa raar. Ze vinden hem geen echte papa. Maar papa is wel een echte papa, toch?

Gelukkig heb ik Asuka nog. Haar papa is net zo als die van mij, alleen lacht Heero meer.

Oh jee, Ik ben vergeten te vertellen hoe ik heet. Ik heet Lindsey, net als mijn oma. Ik ben zes jaar en ik woon in een circus. Tante Cathy is de baas van het circus. Papa is de beste acrobaat die er is en mama doet de shows met de paarden.

Papa heeft laatst een Shetlandpony voor me gekocht. Hij heet Buddy en ik mag hem kunstjes leren, samen met mama. Soms mag ik ook meedoen met de show. Papa heeft dat eigenlijk liever niet. Hij is bang dat ik gewond raak, maar dat is gelukkig nog nooit gebeurd.

Papa is heel beschermend, misschien komt dat ook door de oorlog. Mama zegt dat papa heel veel van mij houd. Ik hou ook van papa. En ik wil dat er ook niets met hem gebeurd.

Mama zei eens dat de oorlog tien jaar geleden was in AC 195. het is nu AC 205. Papa is zevenentwintig. Mama zegt dat papa veel jonger was dan andere soldaten.

Maar Heero is nog jonger dan papa. Heero was ook een soldaat in de oorlog. Papa zegt dat ze in de oorlog nog maar jongens waren.

Tante Cathy zei een keer dat papa in de oorlog een clown in het circus was. Papa was vast geen lachende clown.

Het kan me niets schelen dat papa alleen glimlacht en nooit hardop lacht. Hij blijft mijn papa. Als hij nu opeens veranderd, zal hij niet meer zo bijzonder zijn. Ik hou van hem zoals hij is…

-xxxxx-

Laat een reactie achter met je mening!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.