Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Cursed gifts -One Direction » Chapter 1.1 || Introduction

Cursed gifts -One Direction

19 okt 2011 - 12:57

313

0

235



Chapter 1.1 || Introduction

-Niall Horan

Ik weet het nog precies. Ik was een jaar of acht toen James Smith bij mij thuis kwam. James Smith is het schoolhoofd van een school voor kinderen zoals ik, mutanten. Zelf is hij ook een mutant, hij is in staat om gedachten te lezen, gedachten te manipuleren en god weet waar hij nog meer in staat is.
Mijn gave is niet zo gecompliceerd als die van James. Ik ben zeg maar, de mannelijke Pipi Langkous. Ik ben ongelofelijk sterk. Het is een heel handige gave als ik eens ruzie heb. Het komt alleen niet zo veel voor dat iemand zich dat in zijn hoofd haalt. Op school weten ze allemaal hoe ongelofelijk sterk ik ben.
Maar genoeg over mijn gave en terug naar mijn verleden. Op 13 September werd ik geboren als Niall James Horan. Voor mijn geboorte was het al duidelijk dat ik anders was. Het geschop in haar buik van het kindje, waar moeders zo van houden, bezorgde mijn moeder een paar gebroken ribben. Dus zodra ik volgroeid was, hebben ze me zo snel mogelijk ter wereld gebracht. Het is me verteld dat mijn moeder me niet eens aan keek, laat staan wilde vastpakken. Mijn ouders zijn nou niet echt tolerant als het om mutanten gaat. Mijn jeugd was echt een hel! Ik kreeg overal de schuld van. Oké, de kapotte borden en het gebogen bestek was wel echt mijn fout, maar ik kende mijn eigen kracht niet.
De dag dat James Smith me aannam op zijn school, was dat waarschijnlijk de mooiste dag van mijn moeder haar leven. Voor mijn vader zal het ook een opluchting zijn geweest, maar hij behandelde me tenminste nog menselijk. In tegenstelling tot mijn moeder. Maar ik zal geen last meer van ze hebben. Al negen jaar heb ik mijn ouders niet gezien en als het aan mij ligt blijft het zo.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.