Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Nieuw leven. » Hoofdstuk 3

Nieuw leven.

5 nov 2011 - 22:57

509

1

183



Hoofdstuk 3

Ik legde de brief die van Diane af kwam op tafel met een briefje erbij van wie die af kwam voor papa. Ik had nu geen zin om het te lezen, omdat ik moe was en naar bed wilde.
Toen ik in bed lag en mijn wekker had gezet lag ik snel te slapen.

De volgende ochtend was ik vroeg wakker en ging naar beneden. Ik zag dat de brief nog steeds gesloten op tafel lag. Of papa was laat thuis en had geen zin meer om hem te lezen of hij was helemaal niet thuis geweest.
Ik pakte de brief en opende hem de brief was getypt op de computer.

Hallo,
Ik denk dat jullie dit niet van me verwachten maar ik wilde toch wat van me laten weten voor jullie vertrek naar Amerika.
Het spijt me dat we de laatste tijd geen contact hebben gehad, het is wel mijn schuld geweest omdat ik jullie onterecht heb beschuldigd van fraude.
Omdat ik jullie onterecht heb beschuldigd lijkt het me ook geen goed idee om weer contact met elkaar te krijgen.
Daarom wens ik jullie veel succes in Amerika.
Groeten diana.

“Jemig had ze dat niet gewoon kennen zeggen aan de deur. Nouja we hebben het in ieder geval op papier.”¯ Mompelde ik en maakte me toen klaar voor school.
“Hé Jennifer wie was dat vannacht aan de deur? Ik dacht ik doe niet meer open omdat het veel te laat was.”¯ Vroeg Jilisa.
“Diane ze kwam een brief brengen. Als je wil weten wat er in staat kan ik het je ook wel vertellen.”¯ Zei ik.
“Wat moest zei dan hier ze heeft ons jaren genegeerd ze is zelfs niet op de begrafenis van mama geweest. Van haar eigen zus!”¯
“Ho rustig ik kan er niks aan doen dat ze aan de deur stond en ze was wel snel weer weg. In die brief stond dat ze spijt had dat ze ons had beschuldigd van fraude. Dat het helemaal niet klopte. En dat ze ons succes wenste in Amerika.”¯
“Ik hoef van haar geen succes. En ik wil ook niks meer over haar horen.”¯ Zei ze. “Kom dan gaan we naar school we moeten om negen uur bij de directeur zijn en het is nu al acht uur.”¯
Ik knikte en deed de spullen die ik mee moest nemen in me tas en ging toen mijn jassen aan doen. Daarna fietste we samen naar school.
De directeur was precies negen uur bij ons om naar binnen te halen. Hij was heel stipt zoals andere mensen al hadden verteld. Wij hadden zelf nooit een gesprek met hem gehad dus ik weet ook niet wat ik van hem moet verwachten.
“Welkom Jennifer en Jelisa Bloom. Waarmee kan ik jullie helpen?”¯
“Nou we hebben 3 weken terug een brief naar school gestuurd over dat we gingen verhuizen naar Amerika maar we hebben daar nog geen bericht van terug gehad.”¯
“Verhuizen naar Amerika hoe dat zo? Ik heb daar nog niks over gehoord inderdaad, anders had ik wel contact met jullie opgenomen er over.”¯


Reacties:


moorte
moorte zei op 7 nov 2011 - 17:07:
hmm die Diana ...
leuk geschreven snel verder lezen...