Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Living with One Direction [PAUZE] » Hoofdstuk 2

Living with One Direction [PAUZE]

8 nov 2011 - 18:10

773

1

261



Hoofdstuk 2

Uiteindelijk droop iedereen één voor één af, eerst Liam die had afgesproken met zijn vriendin Iris en daarna Louis en Zayn die iets gingen doen met fietsen. Uiteindelijk bleven alleen ik en Harry over en Niall verliet subtiel (lees als, zeer opvallend) de woonkamer. Ik ging naast hem in de zetel zitten en legde mijn hoofd op zijn schouder. Hij streek met zijn hand door mijn haar en een tinteling schoot door mijn lichaam.
“Denk je nog vaak aan Tessa?”¯ vroeg ik.
“Nee, eigenlijk niet Tessa is verleden tijd, er is iemand anders nu die constant door mijn hoofd spookt.”¯
Ik voelde een lichte steek in mijn hart bij dat ‘iemand anders’.
“Nu al?”¯
“Ja, het boterde al een tijde niet meer tussen Tessa en mij en ik had al gevoelens voor haar voor Tessa me dumpte.”¯
“Wie is het dan?”¯
“Iemand die jij heel goed kent.”¯ Eline en Daisy konden het niet zijn, die waren van Niall en Louis. Tessa was het zeker niet. En Iris ook niet, want die was met Liam.
“Melissa?”¯ Melissa was mijn buurmeisje en samen met Eline, Daisy, Tessa en Iris één van mijn beste vriendinnen. Ze had al een tijdje een crush op Zayn.
“Nope.”¯ Ik begon toen maar wat random namen te noemen van klasgenootjes maar zijn antwoord was telkens hetzelfde.
“Het is iemand die je heel goed kent, en ze kan nog goed zingen ook.”¯
Zingen, oh shit, ik was vergeten te vertellen aan de jongens dat ik was verkozen voor die meidengroep, achja dat deed ik wel een andere keer. Ik ging in mijn hoofd alle meisjes af die ik goed zou moeten kennen en die nog konden zingen ook.
“Ik weet het! Het is Luna, het zusje van Louis!”¯
“Nope.”¯
“Dan weet ik het echt niet, kun je het me niet gewoon vertellen? Alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieeeeft?”¯ Ik keek hem met puppy-oogjes aan.
“Nee, je moet het zelf raden.”¯
Hij plakte een Big Smile op zijn gezicht en keek me met twinkelende ogen aan.
Stiekem hoopte ik dat hij mij bedoelde, ik moest denken aan wat er een paar uur geleden gebeurd was toen we samen op de grond lagen. Het zal wel niets betekent hebben.
“Ik zal je nog een tip geven, haar naam rijmt op koffie.”¯
Koffie? Mijn naam rijmt op koffie, maar dat was waarschijnlijk gewoon toeval.
“Het is toch niet Steffie he?”¯
“Nee, ben je gek! Wat denk je wel niet van mij? Tuurlijk is het niet Steffie.”¯
Steffie was de grootste bitch van de buurt, ze haatte OneDirection en alles wat er bij hoorde. Dat had ze ons al vaak genoeg duidelijk gemaakt. Zij en haar arrogante vrienden zagen het als een hobby om ons leven zo goed mogelijk te verkloten, niet dat altijd lukte, meestal gewoon niet, maar toch. Zonder Steffie zou het net iets leuker zijn. Ik vond het hier echt gezellig. We woonden allemaal samen in dezelfde wijk en er was een speeltuintje waar we bijna altijd rondhingen ’s avonds. Soms zaten Steffie en haar vrienden er, bezig om henzelf te bezatten en sigaretten te roken en als wij dan afkwamen riep ze altijd dat we weg moesten en dat zij hier eerst waren en blablabla, maar we trokken ons er nooit wat van aan. Steffie had ook een vriendje, Thomas, een kerel van in de twintig die aan boksen deed. Stiekem was ik een beetje bang van hem maar hij had ons nog nooit iets aangedaan dusja.
“Dan weet ik het echt niet, je bent toch niet verliefd op een jongen?”¯
“Nee gekkie, tuurlijk niet, ik ben honderd procent hetero. Ik zal je nog een tip geven. Haar naam begint met een s en ze is het zusje van een bandlid.”¯
Ik hief mijn hoofd op en keek hem aan. Hij glimlachte. Toen keek hij me diep in mijn ogen, nam mijn kin vast en drukte een tedere kus op mijn lippen. Ik bevond me ergens in de zevende hemel.
“Weet je het nu?”¯ fluisterde hij in mijn oor.
Als antwoord kuste ik hem terug. Ik sloot mijn ogen en liet mijn tong over zijn lippen gaan. Hij opende zijn mond en ik liet mijn tong naar binnen glijden. Het was de meest fantastische kus ooit. Ik had eigenlijk nooit gedacht dat ik gevoelens voor hem zou krijgen, tot een paar weken geleden. Toen hij met Tessa was zag ik hem gewoon zoals de rest, als een goede vriend. Maar sinds het uit was had Harry mij af en toe subtiel aangeraakt en toen kreeg ik altijd kriebels in mijn buik. Nu wist ik zeker dat, dat tekenen van verliefdheid waren. We verbraken onze kus en hij duwde zijn voorhoofd zachtjes tegen de mijne.
“Hier heb ik lang op gewacht.”¯ Ik glimlachte.


Reacties:


realMe
realMe zei op 8 nov 2011 - 19:22:
dat is zo lief.....
ik ben zo benieuwd hoe de rest gaat reageren als ze horen dat ze in de meidenband zit