Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Nieuw leven. » Hoofdstuk 13. *vanuit vader*

Nieuw leven.

11 nov 2011 - 20:17

609

1

182



Hoofdstuk 13. *vanuit vader*

Ongerust liep ik door de kamer heen. Het ziekenhuis zou voor 11 uur bellen of Jennifer vandaag naar huis toe mocht. Het is nu half 1.
Ik besloot dat ik het beste naar het ziekenhuis toe kon gaan. Misschien waren ze vergeten te bellen en was er niks aan de hand.
Toen pakte ik de telefoon en belde Jilisa op, na een paar keer overgaan werd er opgenomen.
“Met Jelisa?”¯ Vroeg ze vragend.
“Hoi Jelisa met papa. Ik ga nu naar het ziekenhuis toe ze hebben nog steeds niet gebeld over Jennifer dus het kan zijn dat ik niet thuis ben als jij komt ik leg een sleutel onder de mat dat je wel naar binnen kan.”¯ Vertelde ik.
“Mag ik mee? Ik ben over een kwartier uit dan kom ik zo snel mogelijk naar de parkeerplaats.”¯ Vroeg Jelisa. Ik had inderdaad kunnen vragen of ze mee wilde.
“Ja natuurlijk dan pik ik jou eerst op en dan gaan we door naar het ziekenhuis. Dan tot zo.”¯
Daarna hingen we de telefoon op en ging ik met de auto naar de school van Jelisa en Jennifer. Ik had het eerder nog niet gezien omdat het werk had geregeld dat ze daar terecht konden. En ook nog in het jaar konden instromen waar ze in Nederland ook in zaten. Gelukkig hebben we de kinderen twee talig opgevoed, dat komt nu van pas.
Voor ik het wist was ik al bijna voorbij de school gereden. Ik zag het doordat ik op het laatste moment het bord zag waar de naam van de school op stond, en ik sloeg af het parkeerterrein op. Jilisa kwam net naar buiten lopen, ze had haar jas uit.
“Hoi pap. Heerlijk het weer vandaag lekker zonnig.”¯ Zei ze vrolijk.
“Hoi schat. Doe de gordel maar om dan gaan we naar het ziekenhuis.”¯
“Heb je nog niks gehoord van het ziekenhuis? Ook niet van Jennifer zelf?”¯
Ik schudde van nee. Ik maakte me erg veel zorgen. Stel dat er nog wel wat meer aan de hand was en dat ze daar pas vannacht achter zijn gekomen.
“Maar goed hoe was je eerste dag op school?”¯ Vroeg ik om het onderwerp te veranderen.
“Het was heel leuk. Ook leek het net of iedereen al wist dat ik kwam alleen haalde ze me door elkaar met Jennifer. En toen ik zei dat ik Jelisa was vroegen ze waar Jennifer was. Ik heb het alleen aan de directeur verteld waar ik ’s morgens eerst heen moest komen, zodat ze wel op de hoogte waren dat Jennifer voorlopig nog niet naar school komt.”¯ Vertelde ze.
“Nou in ieder geval leuk dat je het naar je zin hebt gehad op school.”¯
De rest van de rit ging in stilte voor bij en na nog een 10 minuten rijden waren we op het terrein van het ziekenhuis.
We hadden een parkeerplek zo dicht mogelijk bij de deur en gingen gelijk door naar de kamer waar ik Jennifer gister had achter gelaten.
“Goedendag kan ik u ergens mee helpen?”¯ Vroeg de vrouw achter de balie toen we de afdeling opkwamen en ik stopte.
“We komen voor Jennifer Bloom. We zouden voor elf uur gebeld worden of Jennifer vandaag naar huis mocht maar we hadden nog niks gehoord.”¯
“Oké ze is op haar kamer aan het rusten. Maar ik zal eerst even de dokter voor u halen.”¯
Ik knikte en even later kwam de vrouw aan met een arts die ik nog niet had gezien.
“Goedemiddag dhr. Bloom. Het is er tussen geschoten om u te bellen. Jennifer heeft vannacht nog een gevaarlijke operatie gehad. Net op tijd. Ze ligt nu in coma.”¯ Vertelde hij.


Reacties:


moorte
moorte zei op 11 nov 2011 - 21:54:

ik weet niks anders te zeggen,
ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat